Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 12
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutz MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR PENTRU URARI! Va poftesc la prajituri si sampanie! |
Sa cresti mare si fericita alaturi de tu family

...baga o grisina integrala si la colacelul meu in curs de dizolvare...
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dianav spune:
Multumesc pentru raspunsuri!!!
Of of Dia, abia ati inceput gradi. Nu te speria, pot sa iti spun ca si a mea a facut un episod de febra acum vreo 2 luni de 38,8 maxim, fara alte semne. Pe noi mereu ne apuca in week-end, asa ca nu am mers la spital, plus ca eram la munte. A doua zi, nefiind apatica am mers sus cu telescaunul, trecuse deja. Nu spun sa nu bagi in seama, dar poate ii trece asa cum a venit. Eu sunt paranoica in ceea ce o priveste pe a mea. De ex, la inceputul verii tot avea 37,7,8 in fundulet. Deja aveam scenarii apocaliptice in minte nici nu vreau sa pronunt sau sa scriu. Ieseau caninii dar eu nu o puneam pe seama caninilor. Ce am observat, daca statea 10 minute linistita scadea brusc, iar noaptea, fiind linistita nici nu crestea.Iti dai seama cat de des ii luam febra. Am chemat dr. si el mi-a explicat ca e posibil sa aiba un echilibru termic mai fragil si sa se supraincalzeasca, plus ca ea nu transpira (seamana cu mine). Si fiindca veni vorba si pediatrii vad ca au pareri diferite, cam care stii tu, si voi fetelor ca ar fi temperatura normala in fundulet?
Despre vaccin, multumesc despre informatii, nu sunt hotarata. Eram convinsa ca nu voi face varilixul si l-am facut luni pana la urma. Tocmai de aceea am si intrebat, vad ca pediatrii totusi il recomanda.
Oana mea nu are inca fontanela inchisa. Dr zice ca dupa parerea lui nu are nici un (alt)? semn de rahitism si ca la propriul lui copil s-a inchis tot pe la 2 ani... Zice sa o mai las 2 luni si daca nu se inchide sa facem fosfataza. Eu am intrebat care ar fi remediul si mi-a raspuns ca vit. D injectabila care evident nu se gaseste. Eu nu m-am ingrijorat, deocamdata, dar voi ce stiti despre tratamentul rahitismului?
Sper ca nu v-am plictisit.
Laura13 spune:
salutari mamici!
zic ca suntem pe drumul cel bun, n-am mai facut kk de ieri de la ora 15.30. 24h
. fara voma, o usoara stare febrila, dar cred ca e de la rosu in gat. asteptam acum rezultatele la analize, daca sunt si alea ok....dau de baut.
danutz 

dia, multa sanatate oanei, sper sa treaca repede si sa nu fie nimic grav. pupici, pupici, pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianav Oana mea nu are inca fontanela inchisa. Dr zice ca dupa parerea lui nu are nici un (alt)? semn de rahitism si ca la propriul lui copil s-a inchis tot pe la 2 ani... Zice sa o mai las 2 luni si daca nu se inchide sa facem fosfataza. Eu am intrebat care ar fi remediul si mi-a raspuns ca vit. D injectabila care evident nu se gaseste. Eu nu m-am ingrijorat, deocamdata, dar voi ce stiti despre tratamentul rahitismului? Sper ca nu v-am plictisit. |
si noi tot ne confruntam cu "semnele de rahitism"( cum le denumeste pediatra noastra) dar care nu stiu daca de fapt chiar inseamna rahitism..Darius are coastele evazate si burta proeminenta. In afara de vigantol ne-a reocmandat bai de soare in fiecare vara....
Eu totusi sunt putin ingrijorata si as vrea sa fac anaize sa vad daca e vorba de rahitism sau nu.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ruxandra_sb spune:
ne-a vizitat dna dr. repede, repede pana nu uit:
cola si sprite pe post de rehidratare:
- aceasta "solutie" este controversata si intre medici. Deci la inceputuri cola era facuta pe baza de frunze de coca, care au si un efect antiemetic (antivomitiv). Dar bautura din zilele noastre nu mai contine acest ingredient.. doar cafeina din ce vaz eu pe eticheta. Plus aceste bauturi contin f mult zahar, >10%. Ea recomanda uneori sprite pt rehiratare.. dar numai in cazuri exclusiv de voma, fara diaree. Si nu la bb.
afinele:
- au efect astringent, sunt bune la diaree. Dansa le recomanda dar nu in primele zile, cand diareea e acuta. Si nu in combinatie cu zahar (fermenteaza) sau conservanti gen acid citric, etc. (asta apropo de siropuri). Ideal ar fi consumul fructelor ca atare sau pasate. Cei suferinzi cu pietre/nisip la rinichi tb sa le evite, eventual cu precautie.
de M (6) si G (1)
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani! Danutz.
Sa fii fericita alaturi de baietii tai
aka, multumesc pentru raspuns.
Teutz, acs,multumim.
danita, ce a patit Marc? Sa dea DD sa se faca repede bine.
dianarus, multa sanatate lui Marc.
desiree, trimitem si la voi un val de energie pozitiva. Imi pare rau ca Octavian nu e bine. Multa sanatate.
madaluta, eu ma lupt cu ea de jumatate de an. isi mai reine, o i-a iar de la capat, dar am reusit din alimentatie. Stefy mananca fruct de buna voie.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Faza faina.. il culcasem deja pe G; si-l trimeteam pe M la culcare.. urmand sa mai stau de vorba (in liniste
) cu dna dr. La care M protestand si ridicandu-si tricoul: "Vreau sa ma consulteze si pe mine!" Asa ca dna dr s-a conformat si-a pus stetoscopul pe mnealui. ![]()
Off, asa pe fuga vaz c-au aparut bolnaviori proaspeti..
. Multa sanatate Oana si Octavian.
de M (6) si G (1)
Donia spune:
Bey, ce enervant! Scrisesem si mi-a disparut mesajul!
Na, acum nu mai am timp sa reiau, ci doar pe scurt.
danutz, La multi ani, sa fii sanatoasa, voioasa si fericita! 
Super pozele din concediu, m-am bucurat si eu de excursiile voastre!
Sanatate bolnaviorilor!
Dar ce e cu dianarus si Marc?
Dia, nu cred ca febra e de la dinti, nu cred ca ar fi asa de molesita si somnoroasa. Poate mai apar ceva semne azi, maine... desi eu sper sa nu!
ruxandra, minunate pozele de pe munte! Ma tot uitam sa vad daca am fost si eu pe acolo, ca unele trasee sunt asemanatoare... dar au trecut o suta de ani, cine mai stie? Oricum, pozele mi-au trezit amintiri frumoase, multumesc!
madaluta, sunteti frumosi cu totii, Darius la fel de dulce ca inttodeauna, iar Briana e o papusica frumoasa! Ce bine ca ati avut o vacanta frumoasa!
kikineata, sunt alaturi de tine, o sa vina si ziua aia cand garga va pleca la gradi razand... si o sa plangi si atunci
, ca o sa te gandesti ca nu mai are nevoie de tine...
Gata, ma cheama, duc la joaca ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Doamne, ce copil scump, dulce si inteligent am 

...in ultimele doau ore am fost cam ocupata si nu prea am avut timp sa ma joc cu el. Si-a luat cutia cu jucarii, le-a imprastiat pe toate pe jos...s-a jucat linistit vreo ora cu toate apoi le-a adunat una cate una si le-a pus la loc in cutie..si tocmai ce-a decretat "GATA!"...apoi a luat un servetel umed si a inceput sa stearga pe jos si pe pat. A zis ca face curat!!! 

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
iulia-stefy spune:
Dia, de la dinti eu stiu ca nu trece peste 38 grade. Si noi am avut astfel de reprize si in final s-a dovedit a fi un inceput de viroza, sau s-a inrosit gatul apoi sau alte belele. Eu va doresc din suflet sa va faceti bine. Poate ar fi bine sa-i faceti un sumar de urina maine dimineata.... zic si eu, ca daca e o infectie se vede numai decat. Multa sanatate Oanei.
Kiki, capul sus mamica curajoasa. Cand ai sa ai incredere in ea si ai sa fii fericita, o sa fie si ea. Ea te simte. La sfaturi... stau bine, sa ma vad de luni....
Dbunny, si Stefy ne imita, sa o vezi cum face cu manuta... numai cruce nu e cheama, dar isi da toata silinta. Acum o tin in fata mea si fac eu cruce cu manuta ei si e asa de incantata....
dianav, pediatrul nostru spune catemperatura normala in fundulet, citita pe termometru e intre 37.0 si 37.5, de aici scazandu-se 5 diviziuni, adica intre 36.5 si 37.
Laura, ma bucur ca Dani e mai bine. Multa sanatate.
madaluta, si Stefy e la fel, dar nu stiu ce analize sa-i fac. Pediatra a zis ceva ... dar la spital au vazut-o mai multi doctori si nu au zis ca ar fi ceva anormal.
asiza, un
dulce pentru harnicutul Denis.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)