LHC - numa' miine nu-i poimiine :)
Raspunsuri - Pagina 15
Guestus spune:
Acceleratorul de particule LHC a fost oprit joi din cauza unei "probleme electrice", a anuntat Organizatia europeana de cercetare nucleara (Cern), preluata de AFP.
uite aici capcaune .....scoate banii
fara comentarii...electric..vacuum...tot aia e.
capcaunul spune:
Guestus, , uite cei 10Euro:
www.hotnews.ro/stiri-esential-4448155-acceleratorul-particule-fost-oprit-pentru-doua-luni-din-cauza-unei-defectiuni.htm" target="_blank">Acceleratorul de particule a fost oprit pentru doua luni
Cu putin noroc putem chiar prinde anul 2009! (ca sa vedem si noi cum arata un crah imobiliar )
violeta69 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
...si-au mai spus ca "protonii vor fi accelerati pina la o viteza apropiata de viteza Soarelui".... (revista presei la N24 si la antena3 + ziarul respectiv......) www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details |
tare asta
poate e o noua abordare ...si nu stim noi
de asta s-a oprit experimentu' ca nu stiu exact viteza soarelui
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
iileana spune:
E, lasa, lasa, c-or sa-l www.catavencu.ro/show_main_img.php?category_name=intern&subcategory_name=daily_mardale&page_name=24_septembrie_2" target="_blank">repare ei pina la urma....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
catutza spune:
au spus la tv astazi ca pana in primava va fi inchis pentru ca doua luni dureaza reparatia si apoi alte nu stiu cate luni pentru intretinere...
Eu am o prietena care sta chiar in Geneva, a fost in tara saptamana trecuta si a ramas socata de ce a vazut aici la tv, la ei nu se mediatizeaza atat ca la noi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
iileana spune:
Despre cum sta treaba cu "scursorile" :) de heliu si durata reparatiei puteti afla direct de la sursa.
Ma gindesc sa editez titlul topicului, ca acel "numa' miine nu-i poimiine" e, deja, o dulce amintire :(.
"LHC - iarna nu-i ca vara" ar fi mai potrivit, nu?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana "LHC - iarna nu-i ca vara" ar fi mai potrivit, nu? |
Totusi bosoni vine de la Bose, nu de la Base!
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-esential-6423992-uriasul-accelerator-particule-lhc-tinut-sah-bucatica-paine-cazuta-sistemul-racire.htm" target="_blank">Gaura neagra a inghitit o bucatica de paine ... si s-a-necat!