Pepenasi de iulie-august 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

saluatre si de la noi!!

Raportam in goana: copchil perfect sanatos, 3,950, deci a pus bine de la nastere, 55 cm.Mi-a dat si mie ca 10 zile cu vitamine C(?!)acuma srtiu ca mai sunt dintre voi carora li s-a recomandat, altii spun ca nu trebuie Ca, deci nu stiu ce sa fac. Desi dr pare ok si mi-a placut de ea.

ANNABABY pe burtica nu-i place lui Andrei, nu stiu de ce. Noroc ca la noi ziua face galagie, nu noaptea. ma rog adik dimineata devreme, dar macar apucam oleak sa dormim.Tare asta cu Lucifer! la noi inca merge cu foenu'.

DANA

TECKY aniversare frumoasa si sa-ti traiasca gargaritza!

ARIADNA foarte bine , soro, ca ai revenit, asa si trebuie! aici te mai descarci. Eu nu pot sa vad pozele, urlu aici de o saptamana cred. Nu stiu de ce se vad in ceatza.

CRIS

RALU, ANA_A nici eu nu m-as ingrijora, dar pare ca ikl doare ca la un moment dat imcepe sa si planga. acum vad ca s-a reglat cu KK zilele astea. dar tot s-a trezit dimineata cu scremetele.Dr zice ca sunt to colicii de vina...ce sa mai zic...
E adevarat ca subs activa din infacol, sab simplex si espumisan da oleak de constipatie? asa zicea dr.
aaa si mi-a zis si de aruncat sticluta de vigantol. da cica nici ea nu intelege faza, si ca scandalul asta e de vreo cateva luni. probabil tot de la conflictele dintre producatorii de medicamente.

gata , ma duc sa papa ceva, si sa mai calc cate o hainutza

aaaaa! iar sunt...uituca! LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi!!!!!!!!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaaa...iar am uitat ceva...

deci cu fontanela nu prea am priceoput eu, desi am citit si pe net aici pe forum la scutecele. deci a zis ca fontanela are 3 cm, ce inseamna asta???. am citit ca de inchis se poate inchide pana la 2 ani, da nu mai devreme de 4 luni. voi ce stiti de sub asta , in afara de ce scrie pe forum.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ella de acum cum o vrea Cel de Sus! mie mi-a venit deja a 2-a oara de la nastere da' eu nu alaptez

nu e mai bine de al meu ca e informatician? se satura pana ajunge acasa de calculator

gabriela io nu stiu ce sa iti zic...o fi vreun puseu?

gini sa va fie de bine Botezul. crestina mica pe care am vazut-o in poze tortul era un bebelus roz?
noua ni s-a dat certificat de botez. prietena mea din peru nu se poate casatori fara certificatul ala si pe vremea noastra nu se dadea

rux 3 cm e ok pt varsta asta. daca nu alaptai te trimiteam la o tigara

baby alexandra e tare fericita de cand a descoperit ca poate linge orice insa mai incurca cateodata dusul obiectelor la gura si duce gura la obiecte

multumesc de urari

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

LA MULTI ANI ANUTZELE!

Mada de Irlanda ma bucur si eu ca te-ai razgandit, eu de ex ma uit la poze dar cateodata nu mai am timp sa scriu cat de minunati sunt pepenasii si pana intru iar uit sau mi-e sa nu omit pe cineva

Gini sa va fie de bine botezul.

idea asta cu costumul popular mi s-a parut super originala si frumoasa, felicitari Capri!

mi-a rupt mana fi-mea, a adormit la mine in brate si mi-e ca daca o pun in patutz se trezeste.

azi am facut mancare cu plansete, mai mergeam pe la ea o adormeam iar se trezea si tot asa.

ma duc sa o pun in patut sa vedem daca se trezeste

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, vazut poze cu Ana , sa va fie de bine botezul. Super frumos ai facut costumul, dar si rochita de dupa a fost frumoasa foc. Iar fata ta e o splendoare! Certificatul de botez trebe facut cica la Patriarhie, costa 35 ron, il da preotul la facut si dureaza circa 2 saptamani pana e gata. Noua asa ne-a zis, asa ca inca nu il avem nici noi. La Matei nici acum nu il am, tot ma rog de nasu sa se duca sa-l ia.
Si zici ca nu ai platit taxa de botez bisericii (din aia cu chitanta)? Pi bune?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Voi ce faceti cu lumanarea de la botez? Pe cele de la cununie le-am dus la o manastire, cred ca si cu asta o sa facem la fel...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Mai fetelor, trebe sa cumpar 3 lucruri:

- interfon bebe
- carusel
- salteluta de joaca

Ma ajutati si pe mine cu ceva sugestii? Care ce marca si model aveti si daca sunteti multumite?
La interfon vreau sa aiba musai si posibilitate de priza, nu numai baterii.

Mergi la inceput

Anna, lumanarea de botez si cele de cununie cica e bine sa le aprinzi de sarbatori (craciun, paste) sau cand e copilul bolnav (cea de botez), sau asa pur si simplu, cand te rogi acasa. Asa ne-a zis la biserica. Io recunosc ca nu le-am mai aprins... Poate ar trebui sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

inca o intrebare, ce valabilitate are o cutie de lapte praf desfacuta, pe cutie n-am vazut sa scrie, dar am gustat azi din laptele facut si aveau un gust de metal parca.

Tecky aniversare frumoasa!

Boti de unde te aprovizionezi tu cu galofor si galactogil din cta, venim si noi sambata acasa ptr o nunta si mi-as cumpara si eu. la noi in oras nu se gaseste si nici la navodari n-am gasit. si inca o rugaminte, cand ai tu putin timp daca poti sa mai pui pe mail cartea lui capraru ca eu a incercat sa o descarc si imi da o eroare

marina ce face printesa?

fi-mea evident ca s-a trezit pana la patutz, ma duc sa 'make some noise' cu epilatorul poate sta linistita si suntem amandoua happy

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capri noi am rezolvat cu interfonul - a luat sotu' 2 telefoane fara fir si pe unul il tin in patut si pe celalalt la bucatarie ;) si noaptea le pun la ioncarcat si gata

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput