FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Shtiu Moni dar m-am gandit ca a dat doar o cutie pt ca dc iau in continuare shi nu e sarcina nu mai vine CM. Pe de alta parte e rau dc intrerupi shi este sarcina. Prefer sa continuu tratamentul.

Azi am intrat in zi 7 de la marea "omleta", eu socotesc de la spargerea outzelor. De ieri seara ma dor tzatzicile, sunt sensibile la atingere shi parca au crescut putzin. Azi nu mai doare burtica/ovarele. Sper sa fie semne de
Fetelor, azi noapte am visat urat, am visat ca m-a sunat cineva (necunoscut) si mi-a spus ca a murit socru-meu iar eu trebuia sa dau vestea asta familiei. Cred ca am shi plans in somn pt ca m-am trezit cu ochii umezi. De obicei nu visez sau nu tzin minte visele. Ce o mai fi shi asta?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cirip lasa mai visele astea urate, nu te mai gandi.
Eu am facat pauza vreo 2-3 zile de cand am terminat cutia si pana la primul test. Si de atunci iau in continuu pana mi-o spune dr stop.
Eu cu o luna inainte de inseminare am facut o analiza a progesteronului in z21 si mi-a iesit aproape de limita maxima. De asta m-am gandit ca daca n-am probleme cu el, nu e problema. Eu m-am gandit ca daca il iau in continuare nu imi vine CM.
Tu mai bine suna la Sibiu si intreaba ce sa faci.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Si nu v-am parasit, va citesc nu zilnic, de mai multe ori pe zi, dar de cele mai multe ori am o stare de oboseala si de somnolenta ca as adormi cu capul pe tastaura in cateva secunde (cand sunt la munca) si nu ma simt in stare sa scriu.
Alaltaieri de exemplu m-am culcat de la 8 (seara) ca nu mai puteam.

Eu sunt mereu alaturi de voi si daca vreti sa ma intrebati ceva, faceti-o cu toata increderea

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetelor ,mai avem o de la polisano,a scris la IA, sper ca nu se supi pe mine ...
cirip la fel faceam si eu , intrerupeam progesteronul cand se termina cutia ba mai mult cate o luna nu luam deloc( aveam val. peste limita)tu fa cum crezi ca-i mai bine...
iuca stim ca esti alaturi de noi chiar dak ti-i somnik, ai grija de tine si BBpt 2sau 3

app cum pot sa am si eu un citat la semnatura?
si sa scot tikerul ca nu am chef sa-l tot actualizez

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor la mine azi z 10 a CM ,un folicul de 19/20 mm,endometrul de 6mm ami fac griji pt el ca e c-am mic la alte IA al aveam 9mm....astept raspuns de la DR Dracea prin maill....ce ziceti nu se sparge foliculul pana luni?

DODO pt crizantema trebuie sa ne votezi subiectul trebuie sa fii logata si deasupra subiectului scrie evaluiaza subiect si ne dai nota
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

BYTZI, sa ne spui si noua ce-ti raspunde dr., eu la cm trecut am ajuns la dr. dupa ce ovulasem si nu era decat ziua 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca, Iaura o sa iau pregesteron pana in zi 14 cand o sa fac testul. Nu mai sun la nici un dr pt ca am citit ca nu e bine pt o sarcina sa-l scad brusc.
Bytzi nu shtiu ce sa-tzi zic de outzul tau, dc se va sparge sau nu . E f greu pt fetele din provincie care nu au unde sa faca un eco bun at cand tb. Despre endometru, am auzit ca se implanteaza embrionul shi pe endometre mai mici. Sa ne spui ce tzi-a zis Dracea.

Cirip

Mergi la inceput

eram asa suparata si deja hotarata ca merg la Sibiu dupa o discutie cu sotul meu si acum cand sa va scriu ca nu primisem nici un raspuns de la Gynera ....am primit un maill ca ma contacteaza maine sa ami spuna raspunsul d-nei dr Dracea ,va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna seara fetelor!
N-am intrat de cateva zile,dar vad ca avem deja 9 pagini dintr-un nou capitol.Am citit pe nerasuflate tot ce ati scris, cipcirip te astept cu vestea cea mare!
despre mine pot sa va spun ca am trimis un e-mail dr-lui Chicea de la Polisano,mi-a raspuns foarte rapid si la obiect,trebuie sa-mi fac histerosalpingografie+ alte analize,iar apoi sa ma programez telefonic pt.un consult.
Va voi tine la curent! Va pup pe toate

Mergi la inceput

fetelor am primit raspuns de la Gynera si mi-au zis ca dr Dracea nu este luni si mi-a dat nr de tel al dr Moisa sa vorbesc cu ea ca sant pacienta lui Dracea si ami va face ea ,luni la 10 sa fiu acolo.....dar dr Moisa nu raspunde...si cu pregnylul sa fac maine daca gasesc si le-am zis ca am o saptam de cand caut.. cat interes.....cred ca pana la urma voi renunta si voi merge la Sibiu acolo unde dr asi fac treaba cu interes....nu stiu...

Mergi la inceput