Ajutor!un individ te asteapta la lift!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Lara ,ia citeste:

"ART. 40

Politistul si membrii familiei sale au dreptul la protectie din partea structurilor specializate ale statului fata de amenintarile sau violentele la care ar putea fi supusi ca urmare a exercitarii atributiilor de serviciu sau in legatura cu acestea."

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

gabriela!
mersi!

Mergi la inceput

acum stii ce ai de facut !sa ne "auzim"cu bine !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna
intr-adevar, situatia prezentata este groaznica, nu mi s-a intamplat pana acum si sper sa nu fie cazul niciodata...
la parintii mei la bloc se "pripasise" la un moment dat un grup de adolescenti teribili, care faceau galagie, mai desenau un grafitti pe pereti, etc. tatal meu a gasit o solutie ingenioasa : pe langa faptul ca a depus plangere la politia de proximitate (care culmea, chiar a venit si i-a avertizat la inceput, apoi le-a dat amenzi acestor pustani), a lipit pe geamul de la intrarea in bloc un afis pe care scrie cu litere mari, de culoare rosie : atentie, acest bloc este monitorizat cu camera video !
de cand a instalat acest anunt credeti-ma ca au disparut si teribilistii adolescenti si cei care veneau sa cerseasca pe la usi, etc.
poate ca si in cazul prezentat ar fi util un astfel de anunt, am inteles ca exista chiar si camere de supraveghere "aparente", adica nu filmeaza practic nimic, sunt instalate doar ca sa insele aparentele pentru ca arata exact ca si cele reale, au chiar si acel beculet rosu care indica starea de functionare. poate instalarea unor camere de supraveghere false chiar in zona lifturilor l-ar goni definitv pe acest obsedat
si inca o sugestie : nu ar fi rau, pana se mai potolesc lucrurile, sa fie blocata cumva cea de-a doua iesire din bloc, astfel incat obsedatul sa nu mai aiba o cale de scapare asa usoara - mai mult ca sigur ca a studiat bine zona si are un plan de rezerva bine pus la punct.

Mergi la inceput

corina super idee,unde se gasesc aceste camere viedeo?si crezi ca nu vor fi distruse?noi am lipit niste afise si astazi au fost rupte toateeeeeeeeeeeeeee!cine le-a rupt oare?????????tot a rupt!poate nu el cine stie pt in bloc sunt multe apartamente de inchiriat sau inchiriate si ma gandesc ca le este frica sa nu-si piarda clientii........ma gandes si eu,orice este posibil!

Mergi la inceput

lara,ai un politist in casa si tu-ti faci 'jdemii de griji.Da' mergi femeie la comandant in audienta, fa plangere la Investigatii Criminale, oare chiar ce-astepti? sa fii atacata??!!

Gabriela

Mergi la inceput

lara, ma interesez si-ti spun. stiu sigur ca am citit intr-o revista despre aceste camere aparente.
oricum, pentru linistea voastra puteti sa cumparati si o camera de supraveghere reala (au fost in oferta acum cateva saptamani la carrefour, nu costa foarte mult), pe care cineva s-o conecteze la calculator, sa filmeze non-stop. asa au procedat vecinii din cartier (de la alt bloc), erau disperati ca li se tot spargeau masinile noaptea. nu stiu daca au avut rezultatele scontate, dar macar au incercat...
problema e, chiar daca o cumparati, unde o montati ?! (adica sa nu fie chiar accesibila, dar sa poata filma fetele celor care intra/ies din bloc), ca daca acel cineva a rupt afisele, e in stare sa vina cu o bata, cu o coada de matura si sa devasteze camera de supraveghere...

Mergi la inceput

lara, am cautat pe google, gasesti multe informatii, dar nu am gasit pret...o firma este macdouglas, au si site, cu sediul in bucuresti (ups, sper sa nu fie reclama). sau cauti pe criteriul CCTV, supraveghere video, camera video, etc. teoretic firmele care se ocupa de paza, monitorizare, control acces ar trebui sa aiba si camere false (dummy se numesc, functioneaza si pe baza de baterii, arata la fel ca una reala, nu poti sa faci diferenta)
pana la urma si un web-cam montat la lift ar fi bun, cu conditia sa fie cineva dispus sa o conecteze la PC, sa inregistreze non-stop...cam greu, nu ?

Mergi la inceput

Lara ,ai facut plangere la politie?ce ai rezolvat,de fapt?Sper ca esti bine !

Gabriela

Mergi la inceput

"femeie" nu am facut nicio reclamatie la politie pt ca nu am fost eu cea atacata si apropo nu astept sa fiu atacata(asa ca las-o mai moale cu vorbele).............

corina ,exact asa gandesc si eu daca a rupt afisele e clar ca o sa distruga si camerele,oricum sper sa treaca timpul mai repede sa ne mutam ca mai avem putin la casa.........mi-a luat sotul spray paralizant si mai mereu sunt insotita de sot!

Mergi la inceput