Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
Hello fetelor,ce faceti, harnicute, harnicute, ca niste furnicute ati umplut voi paginile!
Noi am avut un weekend plin, sambata am fost la o petrecere si duminica la piscina, plus ca am mers la cineva din comunitate care ne-a facut cadouri pt bebe, ne-a dat o saltea noua, doua perechi de pantofi, hainute, trei cearsafuri normale pt salteluta si unul impermeabil. Patutul nu l-am luat, ca eu cam stau in dubii, as fi vrut altceva, ceva cam ca aici
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5064488
se transforma in pat normal si poate fi folosit pana la 5-6 ani si chiar mai mult. Cred ca il cumpar saptamana asta. Si cu asta cumparaturile noastre se apropie de final, mai avem maruntisuri, gen biberoane, sterilizator, swing, toatea astea probabil ca o sa le primim la baby shower.
Azi am prima clasa la scoala (cea pe care o predau eu). Am 80 de studenti, sa vedem ce o sa iasa.
Va pup si o zi buna!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cristi_2003 spune:
nu stiam ca poti avea alergie la miere - doar la intepaturi
inseamna ca am avut noroc.
da daca nici unul din parinti si bunici nu are alergii, ce sanse sunt sa aiba copilul oare?
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
pai cand aveam 2-3 ani si ma plimbam desculta pe langa bunicu pe jos erau albine si calcam pe ele fara probleme - nu s-a sesizat nimeni ca nu ar fi bine, ca doar asa nu faci reumatism. mai incolo am invatat sa ma feresc de ele - dar nici in ziua de azi daca ma inteapa o albina/viespe nu am nimic, nu ma umflu, nu doare decat pana scot acul...
Leditia spune:
Eu am pofte,dar e groaznic de cald si cand ma gandesc ca trebuie sa si gatesc mi se face rau..Deci inafara de gatit,ca nah,trebuie sa am mancare ca vad ca de 2 zile am o foame in mineee..vreau gogosi!Da'multe multe..si clatite cu finneti si banane..da nu se ofera nimeni sa-mi faca,iar eu pe caldura asta nu suport sa stau la bucatarie.
Dar totusi mai incolo fac niste peste pane cu mamaliguta si mujdei de usturoi,ciorbita de vacuta si niste ostropel de pui..si poate-si face cineva mila de mine si-mi face gogosi sau clatite..
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian
miereamara spune:
Michelle, ma gandesc la tine! Sper sa reusesti sa treci si peste trauma asta, stiu ca o sa poti pt ca esti o femeie puternica. Totul este sa crezi in tine si in sansa ta. O sa fii mamica intr-o zi, nu inceta sa crezi asta.
Te pup!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
mvb spune:
Miereiti urez multa bafta in noul an scolar.....hai ca mi-ai adus aminte de 1 octombrie din studentie.....mi-e asa dor de perioada aceea!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cami_antonia spune:
fetelor eu nu ma poot lauda ca am pofte ....si imi pare cam rau....dar asta e....il vedeam si eu pe sotul cautand ceva sau alergand sa-mi ia ceva....nu mi s-a intamplat dar poate si pt ca mereu am mancat ce am vrut si inainte....adica mi-am satisfacut pofte minore si inainte....dar asa cum zice ioana....de pofte pe nepuse masa nu am avut....
17+
Camelia
jasmi spune:
Miereamara, foarte dragut patutul!
vai ce dor mi-e de Walmart
mi-e dor si de americanii aia aparent bine dispusi tot timpu: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii how are you?
Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB
cami_antonia spune:
mire multa bafta in noul an scolar....si ai grija de tine....nu te enerva....
17+
Camelia
cristi_2003 spune:
eu ceva pofte am avut toata viata - da in sarcina nu e nimic diferit. adica na imi trebuie cioco sau inghetata, dar nu altfel ca inainte.
in schimb am o pofta de-o vacanta....
22+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi Miereamara, mi-e dor si de americanii aia aparent bine dispusi tot timpu: hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii how are you? Jasmi 17+ cu Vlad way to go, BB |
Eu la inceput ma uitam in jur sa vad cu cine vorbeste respectivul, nu stiam care-i treaba cu hiiiiiii!
Da sa stii ca nu peste tot sunt asa, in sud sunt oamenii mai prietenosi, in nord sunt mai reci.
Martin Luther King Jr.
Aidan