Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Leditia cu asa barbati zapaciti, nu m-as mira, daca i-am trimite dupa hainute, sa vina acasa cu biciclete, pistoale si nici urma de hainute...asa ca tre sa luam initiativa cumparaturilor bine facute!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pt numere de telfon va propun fie sa trimiteti mail cu numerele voastre pe ianfeb2009@gmail.com fie sa dati pm macar unei colege de odisee.

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

vai di capu meu...ce-am facut...
am intrat pe la aspirante optimiste...AULIU...SI ACOLO SE VB DE NEGRESA......clar! azi trebe neaparat sa impusc o tava...

aveti pofte de astea, instantanee?
io ii spuneam lu barbatu-miu: bai io nu mai sunt de mers undeva - vad o vaca si visez lapte proaspat muls si fiert amestecat cu cacao si miere de albine....vad pe marginea drumului o gaina grasa si infoiata si deja salivez dupa o ciorba de pasare de tara, cu taitei de casa + smantana...

ioana

19+

puiutza mica

Mergi la inceput

Fetelor, sotul meu stie ce meserie va urma BB.....il facem doctor de putze, ca se castiga bine!......ce mai?...ai de toate....bani, femei....trai pe vatrai!

Mergi la inceput

io daca vad o vaca mor de frica. nu stiu de ce imi e asa de frica de ele.

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Leditia cu asa barbati zapaciti, nu m-as mira, daca i-am trimite dupa hainute, sa vina acasa cu biciclete, pistoale si nici urma de hainute...asa ca tre sa luam initiativa cumparaturilor bine facute!

Pai nici eu nu ma pricep la marimi,chestii,daramite al meu.Noroc ca o mai bat pe roxana la cap si mai invat una alta de la ea,de pe forum..
Dar m-a distrat faza cu al tau...Pai pana incepe bb sa mearga,sa alerge si sa joace fotbal mai e,dar nah,fiecare cu ce-l doare,macar are partener de joaca :))) Si al meu viseaza sa mearga in parc cu el cu mingea,cu bicicleta,sa se joace ei pe calc sau pe playstation..si tot asa :))))

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Ioana ai grija cu produsele apicole.....nu sunt recomandate in sarcina.....si nici copiilor pana la 7 ani...pot dezvolta diferite forme de alergii

Mergi la inceput

Citat:

Ioana ai grija cu produsele apicole.....nu sunt recomandate in sarcina.....si nici copiilor pana la 7 ani...pot dezvolta diferite forme de alergii

bai eu sunt nepoata de apicultor si de cand stiu sa umblu am stat toata vara printre stupi. si am mancat miere si fagure si propolis.

sa va zic cate albine m-au intepat?

22+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

CRISTI 2003 eu te cred ca ai crescut in prisaca si ca ai mancat sute de kg de miere, dar cu siguranta nu stiai ca mierea de albine este cel mai alergenic aliment.....o spun dr alergologi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:

V-am spus ca sotul meu a cumparat minge de fotfal special ca sa se joace cu fiu-su

asta-mi aminteste de unchiu-mio, cam acu 20 de ani inainte sa se nasca varu-mio. i-a luat adidasi cu crampoane pt cand va fi mai marisor si va juca fotbal. Varu-mio e acum mare muzician, nu are nici o treaba cu sporturile, nici la televizor nu-l vad sa se uite prea mult

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003
bai eu sunt nepoata de apicultor si de cand stiu sa umblu am stat toata vara printre stupi. si am mancat miere si fagure si propolis.

sa va zic cate albine m-au intepat?

22+ cu Traian Carol

Eu as fi curioasa

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput