Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
mvb spune:
Pe mine ma mananca pielea de pe burta cam de o saptamana, desi ma dau zilnic cu crema.....cred ca se extinde casuta lui BB!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cristi_2003 spune:
ANCA bravo sotilor care fac asa ceva. daca nu ar fi cu burta ci in mod normal .... ce frumoasa ar fi viata. un fel de spa continuu.
mi-ati zis sa imi iau ulei de migdale - da gasesc numa de 10 ml. este si mai mare?
22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Fetelor, sunteti figuri cu burticile si datul jos din pat si alte plingeri...sa va vad peste 2-3 luni! Tin minte ca la Francesca ultimele doua saptamini nici macar o pozitie comfortabila de stat la televizor nu gaseam, lungita pe canapea si cu 10 perne in jurul meu....
Ledi, faina vecina ta, deci in primul rand nu cumperi nimic pt bebe si apoi nici nu iesi cu el afara... hahaha...pai eu zic sa sape sotul tau un tunel intre bloc si spital, ca doar nu o sa ramai acolo....
MVB, hai nu ma speria ca eu am 3D-4D la 29 saptamini....
Va tot citesc de cumparaturi, noi am cumparat vopsea pentru camera Francescai (rozzzzzzzzz
). Facem camera de printesica.
Porumbita, eu si acum o schimb pe Francesca pe masa de infasat. Bine ca acum e tot mai greu, dar acolo sta mai linistita decit daca incerc pe covor sau pe canapea, de unde o ia la fuga cu fundu` gol prin camera, fara pic de jena.
Am vazut acum ca ai baiat!
Felicitari pentru flacauas!
Lavini, nici eu nu i-am dat inca Francescai miere, are un an si 9 luni acum... vad eu cand ii dau. Nu-i dau nici prajeli, carne de porc, etc.
Fetelor, lasati ca femei ca Nicoleta Luciu sunt in citeva luni iarasi silfide. Nu conteaza cate kilograme a luat, sanatoasa sa fie femeia, si bebele ei! Si vaz si eu acu` pozele din Cancan, nu sunt fan, dar si cu 30 kg in plus tot frumoasa e!
Flowerbee, nu zugravi tu ca nu ai voie sa inhalezi vopseaua... si noi avem de zugravit dar ii las pe Paul si Pa sa se delecteze cu asta, eu o sa ma delectez cu Francesca.
Fetelor, va pup pe toate, si va las acum... aveti grija de voi.
ancadragoman spune:
numai cand era bb in burta facea asta 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
ingrid70 spune:
Sunt si eu pe aici
.
De azi dimineata incerc sa lucrez (ca sunt la servici
) si sa si citesc cele doua capitole care s-au scris cat am lipsit.Imi pare rau de Michelle si ma bucur ca a avut puterea sa intre pe forum si sa scrie. Sunt sigura ca D-zeu ii va da pana la urma, poate chiar foarte curand, un bebelas.Ma bucur ca Selene s-a distrat la nunta. Asa mi se intampla si mie: acasa sunt bolnava, stau in pat, mi-e rau, ma doare capul, ametesc si la serviciu nu am nimic.Tuchi, sper sa fie totul o.k.
16+
cristi_2003 spune:
ingrid, ciudat. pe mine numai la servici ma ia cu rau. in weekend de exemplu ma simt minunat
da pt burtoi - ziceau fetele ca e bun. cred si eu ca o fi ca nu are chimicale, dar sa fie un recipient mai mare ca asta in 3-4 zile se termina.
22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Leditia spune:
cristi e ulei de migdale si la 50ml,am luat eu ..in jur de 20 de ron(un pic peste parca)
Iris,nu merge cu tunelul ca si ala presupune sa ies totusi afara :)))
Anca imi imaginez ca o sa fie din ce in ce mai greu,dar am un iubit extraordinar,care din fericire ma menaja si inainte de sarcina.Oricum mi se pare funny ce povestesti tu acolo..mai ales faza cu impinsul de fund cand urcai scarile :))
Pot sa ma plang ca mi-e din ce mai greu sa ma epilez?![]()
Va pupic,eu ma pregatesc pt intalnirea cu bb..greu trece timpul asta .
POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

ancadragoman spune:
Leditia recunosc ca de fund ma mai impinge si acum cateodata![]()
De epilat da ,se poate![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
mvb spune:
Dintre simptomele cu care m-am procopsit in ultimul timp, mentionez ca de o bucata de vreme am niste furnicaturi pe picioare de parca ar merge o furnica pe ele......la un moment dat i-am spus cu barbatu-miu ca avem purici in pat, pt ca ma foia noaptea de nu stiam ce sa mai fac.....fireste, ca nu avem purici
, insa eu tot stresata am ramas.....chiar si acum ma furnica...or fi terminatiile nervoase care nu mai pot de sensibile
!
22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN