Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
Porumbita spune:
pai va citesc pe voi si ma gandeasc ca poate cumnata are la nepot o masa ma nepractica de infasat 
puneti si voi linkuri sa vad cum arata mesele de infasat care se utilizeaza pana la un an si ceva ca pe cuvant ca e nepotamiu nu il mia poate schimba pe masa aia ca o ia la "vale"...
multumesc de felicitari
acum ramane sa gasim un nume (ca il aveam pregatit nu mai pe cel de fata)
(irisule nu am mai tinut secret
)
mvb spune:
Apropo de epilat, cum o coafati pe ``Anetzica``?la mine e jale, s-a tufanit rau....nu suport ceara sub nici o forma.....si inainte era o adevarata tortura, ma chinuiam 2 zile. Acum nici nu vreau sa incerc, pt ca raman cu ceara acolo. Noroc ca nu mai fac eco vaginale!
22+
flowerbee spune:
Am observat ca lui bebe nu ii place cu laptopul pe burtica, chiar daca il pun mai sus si pe o perna). Cum incerc sa pun computerul pe burtic, cum se rasuceste si face tumbe.
Sa stiti ca pentru prima oara in 4 luni, mi-am facut gratar de vita si legume la gratar. Astept rezultatul: fie imi e rau si dau afara, fie ne obisnuim si cu putine proteine. Cand zic gratar de vita, zic un muschi aproape ars (sa moara bacteriile
).
Iris, nu vopsesc eu ci dl care mi-a vopsit tot apartamentul. Noi ziceam sa il mai chemam in nov pentru camera bebitei, insa nu are rost.
Oare preturile de pe babydesign la mobilier de bebe sunt actualizate? Ca daca e ca pe site, apoi cu 2500 lei, am mobilat toata camera: patut, comoda si masa de infasat, suport cadita, dulapior. Ar mai trebui doua lustre pt bebe, umidificator, monitor bebe, scaun alaptat si o canapeluta.
Bee
19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
eu pt dansa folosesc gel bic soleil de ras pt femei si lame gilette venus - sunt f bune si f safe, trebuie sa fi tont rau de tot sa te tai cu ele.
22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Eu nu prea am burta mare. Mama zice ca il port pe bebe in solduri: adica ma latesc si nu fac burta tuguiata (din popor). Deocamdata ne ocupam de zona respectiva tot cu gilette venus, mai tarziu apelez la "barbier", adica la sot.
Bee
19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Selene_Bunny spune:
szmonic
Prietena mea care a nascut in august mi-a spus ca, de prin luna a 7-a, asa, vom incepe sa deosebim miscarile bebelusului, adica vom sti exact cu ce loveste, cu mana, cu piciorul sau chiar cu capul. Nici eu nu-mi pot da seama inca cu ce ma loveste, insa da asa de tare, ca tresare pijamaua pe mine si fac umflaturi pe burta... Poate fi pumnul sau capul... Pana acum, nu facea asa, chestia asta e recenta, de la nunta de sambata incoace... Basca nu-i mai place sa stau pe-o parte, imediat ciocaneste la usa, ca sa zic asa, sa ma intorc...
cu Daria Nandini
de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita pai va citesc pe voi si ma gandeasc ca poate cumnata are la nepot o masa ma nepractica de infasat ![]() puneti si voi linkuri sa vad cum arata mesele de infasat care se utilizeaza pana la un an si ceva ca pe cuvant ca e nepotamiu nu il mia poate schimba pe masa aia ca o ia la "vale"... multumesc de felicitari acum ramane sa gasim un nume (ca il aveam pregatit nu mai pe cel de fata)(irisule nu am mai tinut secret |
Porumbita, nu am mai scris de mult aci, dar cred ca mai exista:
verhoeff.web-log.nl
Te duci la 11 decembrie 2006, acolo e Francesca`s room, prima poza e cu masa de infasat.