Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa eu ma trezesc fara nici un motiv (cel putin aparent!). In noaptea asta stateam pe marginea patului si ascultam cum ploua!! daca tre sa iau inca pe-atatea kile de-acu in colo eu cred ca n-o sa mai pot merge in final!! mai iau astia cu macaraua de acasa!!! 22+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
Asa-i ziceam eu de dim iubitului meu.Ca daca deja mi-e greu sa ma dau jos din pat,peste 2 luni ce fac?Da' la 9 cum fac?Si cica imi ia macara
Culmea e ca m-am cantarit acum 2 seri si cantarul arata 52 jumate si eram socata,ca doar acu o luna aveam 53..si mie nu-mi pare ca am slabit.Daca e sa ma iau dupa cantar,pana acu am luat 4kg..dar dupa ziua de azi voi avea ceva mai mult,ca dupa ce ma intorc de la eco ma apuc de bucatarit..neaparat fac pancake si gogosi ca mor de pofta..si multe multe vreau..si parca si un chec as face..Ah,nah,daca nu ma duc la job,bucataresc..mai ales ca in sfarsit e racoare si bine..POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian
roxanaz spune:
Ledi, Ioana, Cami distractie placuta la eco ![]()
eu va las sa visati cu gimnasticile si alte lucruri din astea... va zic doar ca atunci cand doarme bebelusul trebuie sa dormiti si voi.. altfel e nasol de tot
. (si vb Laviniei.. o sa dormiti in orice pozitie si oricum si oricand....)
Szmonic nu ai de ce sa te impacientezi - in mod sigur nu a cum sa faci diferenta intre partile corpului acum. de abia spre sfarsitul sarcinii vei putea, cand nu isi mai schimba pozitia asa de mult si vei sti de la ecografie cum este pozitionat.
lavini spune:
Flo, pe mine ma intreaba cate kg am pus la fiecare control si noteaza.Prima data imi zicea ca nu mai mult de 10-12 kg…acum nu a mai zis, se presupune ca stiu deja…Nu am carnet de gravida, ci un dosarel cu toate analizele si cu notitele dr de la fiecare control…De fiecare data merg cu dosarelu, studiaza ce a notat la ctrl precedent, se uita pe analize si imi zice ce sa mai repet-gen toxo ca nu am imunitate, examen de urina-sumar si urocultura cam la 6 saptamani, imi cere rezultatele de la examenele pt tiroida fiindca stie ca am probleme etc..
Cu datul jos din pat va fi din ce ince mai greu..acu mi-e greu sa ma inchei la sandale de exemplu, simt cum ma tine burta, desi nu e cine stie ce…pana acum ma incalta sotul, dar cum va pleca de duminica…Cand eram gravida cu Andrei spre final, sor-mea radea de mine, zicea ca seman cu un gandac care sta cu picioarele in sus si se chinuie sa se ridice…tot timpul trebuia sa ma asez pe o parte si abia apoi sa imi dau picioarele jos din pat..
Lavinia, 16+
si Andrei (11 iunie 2007)
Iris2002 spune:
Edinutza, acum citesc ca ai simtit bebe mic... ma bucur mult pentru voi! Inca un pic si va simti si taticul miscarile....
Lisa, calatorie usoara inapoi spre casa!
Billy, cum a fost in concediu?
Fetelor, voi va plangeti de soacre, mie imi e dor de a mea
... nici pe Francesca nu a cunoscut-o dar a fost o DOAMNA, un om deosebit de finut, cald si m-a facut sa ma simt acasa aici in Olanda. Din pacate nu mai e printre noi. Il am pe Pa, tatal lui Paul, care e si el un socru ideal, sper sa ramana sanatos cit mai mult, sa ne bucuram de el.
Andreea, ce dulce e Tudor! Si eu ii tot explic Francescai de bebi, i-am si zis ce e si numele (avem unul din cele doua nume) insa nu e foarte impresionata. Citeodata imi da pupic pe burtic, cand are chef.
Apropo de perle, si a mea e artista mare. Ieri eram la baie, las usa intredeschisa, si la camera, ca sa vina la mine daca vrea. Dupa citeva secunde incepe: une`i mama? eu zbier: aici, Francesca, la baie...fuge repede repede la mine, deschide usa si zimbeste larg: hallo, mama! Buna Francesca, ii zic eu... apoi zice: doei(olandeza pentru pa) si pleaca.... peste citeva secunde vine iarasi: hallo, mama! Eu: Buna, Francesca.... Ea: nog, mama(adica inca mama? adica tot acolo, mama, traduc eu) eu: da, inca, Francesca, mama e ocupata aici. OK, doei...spune papusa mea.
Veronica, nu conteaza ce culori au hainele, bebe sanatos sa fie, nu?
Tuchi draga, multa putere, nu e usor sa fii imobilizata la pat, dar e pentru bebe mic. Sa stii ca o prietena de-a mea a stat la fel ca si tine intre 20 si 30 saptamini in spital, cu perfuzii si contractii, si apoi a mers acasa...bebe s-a nascut la 42 saptamini, o fetita frumoasa de 4,7 kilograme! Asa ca poate (Doamne da) ai si tu noroc si ramane bebe mai mult in burtica.
Cami, bun venit si Doamne ajuta de un bebe frumos si grasuliu!
Dar scribalete mai sunteti, trimit mesajul acesta pina nu il pierd.
cristi_2003 spune:
sa facem o strigare
billy? alina 1976? angellique? mvb? alinuk? andreea? delia? stela? pusyketa? porumbita? asparagus? veronica? danotino? pyc? si restul fetelor care nu au mai scris de ceva timp
22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Daiopri, bravo tie ca nu maninci o cioco intreaga. Noua mea strategie e sa cumpar ciocolata mica.Ca daca am mare maninc una mare. Eu sunt cu ciocolata alba si cu Ferrero Rocher.
Dar weekendul ce a trecut m-am abtinut(incerc sa maninc doar in weekend cioco).
Cristi, ce bebe urias are prietena ta! Sa traiasca puiul! Si eu care ziceam de Francesca ca fusese mare la 38 saptamini cu 3,5 kilograme!
Lisa, sa iti traiasca mama!
Eli, felicitari pentru fetita! Hmm, sunt curioasa daca o sa fie si blonda cu ochi albastri
.
DarkBendis, felicitari pentru fetita!
Fetelor, vorbiti de echo 3d, noi avem pe 19 okt, si cred ca e cam 100 euro.... asa ca si aici e scumpa!
Porumbita, nu te stresa, si nu te lasa stresata. Ce e domne cu oamenii astia de povestesc numai povesti de groaza femeilor insarcinate?
Michele, scumpa de tine. Nu trebuie sa ai gandurile astea, nici gand ca nu ai fi o mama buna si ce s-a intimplat a fost ghinionul tau, nu are nimic de-a face cu tine ca om, cu personalitatea ta. Nu gandi nazbitii. Nu esti tu de vina. Ai incredere ca va fi bine si la voi si va veni si in viata voastra un bebelus. Ce zic doctorii, ce vreti voi acum? Sau poate va mai odihniti dupa atita tristete, va mai lasati ceva timp de refacere. Iti doresc sa fii puternica si te imbratisez cu mult mult drag!
cristi_2003 spune:
ok, te-am bifat in condica
22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Si eu am dvd-ul cu pilates si e tare plictisitor. Ma descurcam mai bine cu exercitiile lui Jane Fonda. Stiam ca acum noi vom dubla kg pe care le-am pus pana acum. Voua dr va atrag atentia daca sariti calul cu greutatea. V-au facut carnet de gravide? Raluca, eu ma mai trezesc noaptea dar de la stress, daca am ceva la serviciu sau la doctorat (de regula deadline-uri).Cami, in ce an esti la doctorat?Da, mi-a facut carnet de gravide doctorita de familie. Si anexa. Unii medici nu au formulare sau carnete de aceea nu fac. Ma duc cu el la ginecoloaga care noteaza in ea ce vede la consult. Bee 19+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
16+
ancadragoman spune:
mai fetelor nu va vaitati de acum ca mai incolo o sa fie mult mai greu,pe mine ma spala,ma incalta ,ma dadea jos din pat,ma urca in cada ,ma impingea de fund cand urcam scarile si multe altele...toate astea le facea sotul meu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA