Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
flowerbee spune:
Si eu am dvd-ul cu pilates si e tare plictisitor. Ma descurcam mai bine cu exercitiile lui Jane Fonda.
Stiam ca acum noi vom dubla kg pe care le-am pus pana acum. Voua dr va atrag atentia daca sariti calul cu greutatea. V-au facut carnet de gravide?
Raluca, eu ma mai trezesc noaptea dar de la stress, daca am ceva la serviciu sau la doctorat (de regula deadline-uri).
Cami, in ce an esti la doctorat?
Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lisa79 spune:
eu ma trezesc noaptea ,dra la mine cred ca e si de la diferenta de fus orar,deci nu intru la socoteala
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 cineva mi-a zis ca daca pana in luna a 5-a nu ai pus pe tine nici de acum inainte nu o sa pun. oare asa este? 20S+ ![]() |
eu pana in luna 6 pusesem 6 kg ,iar la final aveam +17 fara a exagera cu mancarea si cu dulciurile...luam si cate un kg pe saptamana
![](icon_smile_big.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
ioanara23 spune:
da, raluca, eu ma mai trezesc noaptea...da numa daca beau apa seara inainte de culcare (ca sa merg la baie) si...ca sa halesc (uneori ma ia o foame monstru din senin)...
aaaa, mi-am facut ieri negresa...iupiii...desigur ca am suflat-o deja...
ioana 19+
puiutza mica
lisa79 spune:
hai ma,chiar trbeuia sa pomenesti de prajitura??? merg la cofetarie
20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
ioanara23 spune:
au, pardon...
mai...voiam de fapt sa ma laud ce mare "gospodina" mai sunt...c-am gasit la supermarket un praf la care se adauga 3 linguri de apa si 3 oua si e gata treaba...se baga la cuptor si la revedere...in 30 de min ai o tava plina...
ioana 19+
puiutza mica
szmonic spune:
mamici
Uite ca eu incep sa o dau in paranoia, asa ca mai bine va intreb pe voi: voi cum simtiti loviturile bebelului? Simtiti cum da din maini si picioruse? Ca eu nu Simt doar ca se misca dar nu prea pot deosebi miscarile, deci nu stiu daca isi misca manutele sau piciorusele
Si mi sa-a pus in cap gandul ca nu cumva sa fie ceva in neregula pe acolo. La mine senzatia e mai mult aceea ca si cand copilul s-ar intoarce complet de pe o parte pe cealalta, apoi din cand in cand simt niste motroseli
dar asa sa dea din picioruse nu
Chiar si cand bebe se misca,in exterior nu prea se simte mare lucru, mai mult eu simt in interior ca iar isi schimba pozitia. In rest e tare miscaret bebe, dar oare e ok daca nu simt cum da din picioare?
Sau zvacnirile acelea ar fi loviturile cu pricina?
24+
Iris2002 spune:
Buna fetele,
O sa incerc sa citesc cit mai mult din tot ce ati scris. Nu stiu cum dar eu nu mai reusesc sa ajung la computer in zilele cand sunt acasa. Am atitea de facut, Francesca parca maninca hainute, cind termin cu o tura de spalat si calcat vad ca am inca trei ture....
Asa ca desi ma gandesc la voi in weekend, nu reusesc nicicum sa ajung la computer.
Multumesc fetelor care mi-au trimis parola, va pupacesc.
Noi suntem relativ bine, azi-dimineata mi s-a facut rau in autobuz, am crezut ca mi-e cald,dar tot mai cald se facea...enfin, am ajuns la doctor, tensiunea e super ok, 100 cu 55, glicemie in sange e 7.5 (grozav ca stiu si cifrele, asa-i?) insa trebuie cica sa o iau mai moale. Mie nu mi se pare ca ma stresez, dar asa a zis doctorul. Important e ca bebelici joaca tumba in burtica.
Incep sa va citesc ca sa va raspund si voua.
Sper ca sunteti toate bine si la fel puisorii.
va pup
cristi_2003 spune:
szomnic stai calma
nu simt diferenta dintre piciorus si manuta - e indiferent
se simte doar daca da cu cap/fund sau picior/manuta. de fapt nici nu stiu daca se simt manutele- ca doar inca-s mici si firave.
plus ca are si al meu unele miscari de parca se roteste/danseaza ceva cand se simte doar ceva miscare mare pe acolo. si ieri au fost prima data unele foarte amuzante - ca si cum ar fi facut maruntica din picioare (cred - ceva membre mici si fine oricum).
probabil in trimestrul 3 cand creste bb in greutate o sa putem spune clar ce misca22+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
eu ma trezesc fara nici un motiv (cel putin aparent!). In noaptea asta stateam pe marginea patului si ascultam cum ploua!!
daca tre sa iau inca pe-atatea kile de-acu in colo eu cred ca n-o sa mai pot merge in final!! mai iau astia cu macaraua de acasa!!! 22+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)