Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

uh, mai fetelor si eu merg azi la ecograf...mi-e dor de bebelinutzu meu scump...DA MA IAU NISTE EMOTII CAT CASA! SPER SA FIE TOTUL BINE!

ioana

19+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

aaaaaaaaaaaaaa...si inca ceva....ma topesc ce-mi place bebelinul ala din dreapta imaginii de la forum, ala care doarme in pielea goala la maica-sa in brate!

ioana

19+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

uh, mai fetelor si eu merg azi la ecograf...mi-e dor de bebelinutzu meu scump...DA MA IAU NISTE EMOTII CAT CASA! SPER SA FIE TOTUL BINE!

ioana

19+

puiutza mica

tin pumnii! ce frumos si mie imi e dor de bbina mea si pana sapt viitoare mai e mult

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

cineva mi-a zis ca daca pana in luna a 5-a nu ai pus pe tine nici de acum inainte nu o sa pun. oare asa este?

eu sper ca nu. in cazu asta nu ar fi bine deloc.
Dar nu are cum sa fie asa ... sper

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Flower, asa credeam si io cu bioritmul lu bb prima data, daca ma duceam noaptea la baie se trezea si el, si aveam program cate o ora aproape de suturi si ghionturi…asta de vreo cateva ori pe noapte, asa ca se alegea prafu sde somnul meu…si ma gandeam ca va fi vai de mine dc o sa faca asa si dupa nastere…din fericire nu a facut, era mai activ ziua si noaptea tragea la aghioase…

Cristi, nu-ti fa probleme can u o sa adormi la loc…dupa o saptamana o sa adormi in orice pozitie si in orice loc…n-o sa ai nevose de perna sau pat confortabil…somn sa fie…
Cu exercitiile, dupa ce am nascut am luat de [pe net niste chestii cu pilates, si ziceam ca dupa controlul de 6 sapt ma apuc de treaba…am facut o data si gata, m-am plictisit rau…acasa nu stiu daca as avea sanse…cred ca m-ar stimula mai mult sa fiu in colectivitate…bine ca nu am avut nevoie mare de ele…

Lisa, ceva ceva tot o sa pui…ca doar nu o sa ramai la aceeasi greutate..poate esti in categoria norocoaselor si ce pui dispare miraculos la nastere.Io, cel putin, asa iti urez…si tie si celorlalte fete.

Ioana, bafta la eco, te asteptam cu vesti!

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cred ca n-am exprimat gresit, eu am ous 2-3 kg panaa cum. mi s0a zis ca de acum inainte numai burta va fii de mine ca daca nu m-am ingrasat pana acum nici nu o voi face !deci tot ce se va depunde va merge la bb. acum chiar deloc sa nu punem nu e bine.
si mie mi s-a parut ca Nicoleta a pus un pic cam mult pe ea,dar ce nu face o mama pt copilul ei???
nu cred ca nu e numai asta,cred ca multe din vedete in timpul lor de zi cu zi au multe retineri,oar cand sunt insarcinata isi dau drumul poftelor,doar se zica ca o gravida poate sa pape orice. am o prietena care toat viata ei a fost la dieta. ea e cu 2 luni mai mare ca mine si mi-a zis ca maannca orice ca are voie. si ca are o pofta de mancare ca ii vine sa manance si masa. si vreau sa va zic ca s-a ingrasat vreo 15-20 de kg. e mult,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mie pilates mi se pare cam plictisitor. prefer chestii gen tae bo

dvdurile cu carmen electra le-ati vazut prin romania? macar in bucuresti?

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

ioana, bafta la eco! ai sa vezi ca totul e perfect!

voi va treziti noaptea??? nu ca sa mergeti la baie, ci asa, pur si simplu!! mie asa mi se intampla in ultimul timp...

22+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Chestia cu carmen electra nu o stiu, nici nu am fost interesata sa caut, dar acu daca zici o sa ma uit...ma gandeam atunci la pilates ca nu tre sa faci asa un efort fizic sustinut-cum alaptam, stiam ca nu e ok sa te apuci de topait si alte chestii..daca gasesc ceva te anunt

Lavinia, 16+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

pai in prima perioada dupa nastere o sa fac gimnastica postnatala

mai dupa 2-3 luni ma gandeam la ceva mai interesant

22+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput