Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sanziana ma bucur ca esti bine, chiar am intrebat azi de tine pe forum.

Giulianna, pai noi cam avem aceleasi probleme, colici si acum stres cu temperatura Bine ca sunt OK puiutii. Azi Carla m-a terminat, doar in brate am tinut-o, cum o puneam jos, plangea. Acum in sfarsit doarme. E dificila pustoaica mea, inca de acum isi manifesta "toanele" de leutza. Debridat inca n-am incercat, sunt tot cu Bonnisan si cu biberonul cel smecher. Aaa, si ii dau si ceai de chimen si anason, bea cam 120 ml/zi, asa intre mese.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

sabinel,ce tare esti!tocmai vroiam sa intreb de tine....
irina,stai calma...poate sa fie si peste cateva zile de la dop...io n-am experienta,dar asa a fost la sormea.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eva, draga de tine. iti tin pumnii tare tare. ce zi frumoasa pentru nasterea lui Luca. hai, curaj! azi iti vezi comoara!
(mi-au dat lacrimile cind am citit mesajul de la Anca).

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

off..io tot va stresez....cum tre sa scrie pe eco..loungimea lu bebe?ca nu gasesc.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eva nastere usoara!!! Abia astept sa il vedem pe bebe Luca la tine in brate!!!!

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca, giulianna sa stiti ca si noi ne confruntam cu colicile astea din pacate...eu amincput cu Sab Simplex dar nu a avut nici un efect si acum am trecut pe Gripe Baby Water si se pare ca s-a mai imbunatatit situatia dar nu de tot...oare cat va dura ??? ca pe mine ma termina mai ales noaptea ca nu prea doarme de durere de burtica

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

pentru Eva. Hai mamico mult curaj!!!!!!

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ma bucur ca mandra e bine. e la termen, capoasa ca tac-su, in schimb e frustrant ca nu vrea si nu vrea. mai aveam putin si-o imploram pe doctora sa ma interneze. am apreciat faptul ca desi era de garda, si-a facut timp sa ne explice pe intelesul prostului cum stam si care-i situatia. ea mi-a calculat data nasterii dupa data conceptiei si nu dupa UM cum face majoritatea. deci se mai poate sta o saptamana, insa nu stiu cum voi mai avea eu rabdare.
ratonelule, ma bucur atat de mult sa te vad cu moralul sus

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Off, Andy, Doamne ajuta sa le treaca colicii astia nenorociti. Gripe Baby Water-ul asta am vazut ca contine ulei de marar, la fel si Bonnisan-ul (printre alte plante) - e tot natural. M-am cam speriat cand am citit pe net ca pana la 3-4 luni pot sa dureze durerile astea de burtica.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

ia te uita! abia apuca omu' sa deschida laptopul ca, ce sa vezi...

EVA&LUCA
EVA&LUCA
EVA&LUCA

sabinel, tu ai nervi de otel, nu gluma..
ratonelu, nu te mai chinui, nu scrie lungimea lui bb pe echo, doar greutatea

LA MULTI ANI pt toate Mariile!

32+

Mergi la inceput