Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Cine imi spune si mie de acest streptococ???
Cand se face analiza pt el???Caci poate doctora mea a uitat sa mi zica i mie de el.

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 32
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

nikolici - bravo!!!!
ratonelu - ma bucur ca ai intrat. Durerile de oase-bazin le am zi eu - ma deranjeaza rau cand merg si nu pot sa stau mai mult de 15 minute intr-un loc, trebuie sa-mi schimb pozitia. Eu ma bucur pe de o parte pt ca al meu dr. mi-a zis ca, daca ma doare acum acolo o sa nasc mai usor. Asa sper sa fie !!

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nikolici,io am facut in luna a 7-a analiza asta...si mi-a mai dat si acum doctoru...a zis ca poate atunci era negativ....dar asta nu inseaman ca nu poate sa fie acum pozitiv...rezultatu analizei ma refer.
denisa...io fac cezariana....dar tie iti urez bafta!
deci..nu stie nimeni ce inseamna AFI?

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

ratonelu ce scrie pe eco de AFI?eu stiu ca e lichidul amniotic dar zi ce scrie pe eco sa ne dam seama daca chiar asta este.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ramona,cum te simti?
mai esti racita?

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Dar analiza pt acest streptococ se numeste in vreun fel cand ti o da doctorul?Ca poate mi au dat o dar are o denumire oarecare.Eu tocmai am facut vineri niste analize...cine stie poate am facut si eu...dar doctorii sunt cam mutzi ..unii, ca sa mai si explice pacientelor.

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 32
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La multi ani tuturor Mariilor!
Sa fiti sanatoase si sa va impliniti toate dorintele!

Ancuta se pare ca trecem cam prin aceleasi faze. Aseara ce crezi? Il ia sotul in brate pe Edi si-mi zice ca e cam caldut. Pun termomentrul la axila...arata 37 cu 2. Hmm... O sun pe mama, o intreb de la ce valoare se considera febra...crede ea ca peste 37 Moaaaaaaaaa...deja ma si vedeam internata in spital :(
Pun termometrul si in fundulet sa mai masuram o data si acolo...37 cu 1. Il las pe sot cu Edi...intru pe net sa cetesc. Gasesc...citesc...ma mai linistesc putin...

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66#1

Mai stau o jumatate de ora..iau temperatura din nou. El deja nu mai era asa caldut, eram sigura ca ne-am (mai mult eu) speriat degeaba. Puiutul era bine, 36,8. Huhhh...ma simteam muuuulltt mai bine.
De la ce crezi ca se incalzise micutul? Cat timp am stat in pat, l-am incalzit putin la burtica cu uscatorul de par. Si...se pare ca l-am incalzit de tot

Am sunat-o si pe doctora care mi-a zis asa: intre 37,5 si 38 se considera stare subfebrila (ingrijoratoare si asta) iar peste 38 stare febrila.

Noi ne confruntam in continuare cu durerile de burtica. Cred ca o sa merg la farmacie sa-i cumpar si eu DEBRIDAT am citit ca e eficient. Claudinna imi spunea ca si ea il foloseste cu succes. Eu folosesc Bonnisan si as vrea sa incerc macar pentru 1-2 zile sa vad diferenta.
Astazi e mai somnoros dar ieri si alaltaieri...nu cred c-a dormit 2 ore adunate. Asta ziua ca noaptea n-avem probleme, se trezeste numai sa manance si adoarme la loc.

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mesaj de la Eva:

"Sunt in travaliu, am inceput sa pierd brusc dopul dim. la 5 apoi direct contractii. Am dilatatie in jur de 2. Sunt internata de la ora 9 se pare ca azi vine puiul. A ales el."

Yupeeeeeeee, vine bebe LUCA.

Eva, Doamne ajuta sa ai o nastere usoara!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello, noi ne pregatim sa mergem la dr (mai pe la 3, dar sper sa ajung totusi si pe la casa de asigurari....depinde cat timp imi va lua dushulu cu tot cu epilat)
petntru toate fetele care merg la dr
La Multi Ani! pentru Mariile,
La Multi Ani Babytza (in asteptarea tortului am bagat deja o amandina)

Vad ca toate etele sunt cuminti azi

Eu am visat urat, urat si am plans tare in somn,deja se repeta visaul si nu-mi place, de la spital imi trimit acasa o bebelina, in loc de Mikul meu, de data asta era si mare bebelina (vreo 2 ani)

Aseara am recuperat bouncerul de la amica care mi l-a cumparat, eram asa nerabdataoare sa il montam si ne-am dat seama ca nu avem unde sa-l tinem montat, so...sta in cutie pana va veni bebe, apoi va sta in pat sau pe jos (sper sa nu fie prea frig)
A...si am primit si o mare cutie cu 156 de pampersi, se anunta vremuri grele (ca sa nu zic altfel)

ratonelu...si la mine pe eco scrie AFI si e in centimetrii, la mine 21 cm, habar n-am ce

Va las, sa fiti cuminti, eu ma bag la dush si la epilat

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

EVA[majoreta
D-ne ajuta sa nasti usor si sa ai un baietel sanatos .

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput