Ceaceaf saltea 180 pe 200 sau mai mare?!

Ceaceaf saltea 180 pe 200 sau mai mare?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Am cumparat o saltea de 180 pe 200 si de aceleasi dimensiuni am luat si cearcefurile...dar sunt f mici ...nu stiu unde as putea gasi mai mari....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angelinne

Am cumparat o saltea de 180 pe 200 si de aceleasi dimensiuni am luat si cearcefurile...dar sunt f mici ...nu stiu unde as putea gasi mai mari....

Angelinne

pune numai pe partea ta cearceaful si lasa-l pe sot sa se intrebe "unde gasesc cearceaf mai mare"...asa il si testezi...daca ii pasa unde doarme sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu mi-am luat din Metro.

Dar gasesti si in Selgros.
Parca am vazut si in Real.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si in Ikea gasesti. Eu am avut cearcefurile de la lenjerie cu 20 cm mai mari decat salteaua si au intrat la apa si nu le-am mai putut folosi. Am cumparat altele separat tot cu 20 cm mai mari si n-au mai intrat la apa si acum sunt prea mari si se incretesc.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

La mine in oras nu este ikea..inca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt cerceafuri elastice pentru saltea cu dimensiunea ta la toate supermarketurile din oras insa iti trebuie ceva timp si rabdare sa cauti pe rafturi.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu mi-am luat de la IKEA (am patul de 2m*2m) sau de la o firma de pe net, care face la comanda, calitatea e excelenta. Caut si iti pun linkul pe PM

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am gasit la Cora sa vedem daca sunt bune.... dar e doar din bumbac si nu e material elastic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Probabil cauti acele cearsafuri din frotir, se gasesc in hipermarketuri dar daca tot e noua salteaua iti recomand si o protectie pt saltea, are cam 1 cm grosime se poate spala, si salteaua ramane imaculata o gasesti de asemenea in supermarket.

Mergi la inceput

Am gasit la Cora// se numesc huse de saltea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocu

Probabil cauti acele cearsafuri din frotir, se gasesc in hipermarketuri dar daca tot e noua salteaua iti recomand si o protectie pt saltea, are cam 1 cm grosime se poate spala, si salteaua ramane imaculata o gasesti de asemenea in supermarket.

yo nu inteleg....pai nu se pune cearceaful pe pat...de ce mai trebuie si protectia saltelei.

Mergi la inceput