Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
zeririlouiza spune:
ginnette, pancho-oul da super bine cu piscina,
si eu le-am vazut l aikea dar nu am luat, mai stii poate ma razgandesc acum pentruca arata bine, si sa stii ca si noi mai folosim piscina ca suport de stat pe jos
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
ah noi mancam danonini, dupa cum am ami spus si ii place mult, sau mai sunt si cele de la nestle in cutii, cu fructe cu biscuiti le mananca
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
alinaatudor spune:
Ginette..foarte frumoasa printesa ta..sa o pupi din partea noastra...
"apropo" de pupat..cand ajung acasa nu mai prodidesc cu pupaturile..si o distreaza la maxim..rade in hohote...
si pe voi va pup..si poate mai vorbim sapt asta
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
ginnette spune:
Louiza
; i-ai, c-o sa-ti placa cum va arata imbracata cu el.
Alina
; si eu o pup, de fapt ii bag nasul la gat si rade pana se inneaca. Poate reusesti sa pui si pozele.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
zeririlouiza spune:
in 20 de minute plec spre casa dar acum ma delectez cu al meu copil pe webcamul surorii mele, si ma distrez ca vrea sa scrie la laptoc si ea, si nu o lasa pe soramea sa faca nimic ![]()
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
zeririlouiza spune:
Acum isi savureaza supica, noi inca o bem la biberon, dar as vrea sa incep sa i-o dau cu paharul acela special apoi la lingurita, ea mananca cu lingurita dar cu supa cred ca ar fi calvar
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
ceska777 spune:
Scriu repede ca Benji abia s-a trezit si e INCA binedispus.
Vineri am avut o SUPRIZA mare. Abia ajunsi la soacra, Benji inca buimac de somn din masina, stam cu tati si soacra si ne minunam de Benji cat de mult s-a schimbat in ultima saptamana de cand nu il vazuse soacra (mai bine zis 5 zile). De trei zile spunea ba-ba, si wa-wa alternativ. Si deodata in brate la bunica cu privirea spre tati care se schimonosea zice: pa-pa ( nu mancare ci TATA in germana). Am incremenit toti trei, soacra a sarit apoi practic in sus "ati auzit? ati auzit? a zis papa!" iar tati a inceput sa ii repete (aratand cu degetul spre sine) ca sa mai zica: "pa-pa! papa!".
PS:
in acest week end i-a iesit si un ma-ma. NU MAI POT DE MANDRA, AZI II SUNAM PE BUNICII DIN ROMANIA!!!!
Figura ce a facut-o acuma in timp ce scriam mesajul si ii tot repetam pa-pa era "dat din cap de la stg spre dr si zambit ametitor". Nu mai vroia sa zica sau imi comunica" tati nu e acasa" daca tot intrebam?!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Gata, ma mai incumet la un mesaj:
Honey,
tocmai am vazut pozele si filmuletele cu AJ. E un scump! Foc! I-am pus lui Benji castile sa il asculte pe AJ. Se uita mirat in jur!!!La AJ cand am vazut ca da din maini pe muzica (de la tv?) si apoi ca a evadat din perna de alaptat credeam ca se ridica in picioare sa danseze. Asta urmeaza, nu?
Si unde lucreaza mamica lui AJ ca inca nu am inteles? Am citit ceva din urma dar f putin....
Danonique,
mama a facut al treilea copil la 36 de ani, la distanta de 10 ani de mine si probabil ca a fost un "accident". Dar nu il regreta. Sora mea, "accidentul" a fost la fel de iubita ca noi si de noi surorile mai mari si mai mult. Cu atat mai mult cand poti sa lasi natura sa isi vada de treaba si cand stii ca ii poti oferi iubire neconditionata si tot ce va avea nevoie. Cifra trei vi se pare perfecta?
Ce sa zic de plans? despre dresaj? Il mai las uneori sa planga cand tocmai sunt in mijlocul unei chestii de facut prin casa dar il gasesc cu niste lacrimi uriase ce inmarmuresc pe obraz.... si imi vine sa-mi musc limba ca l-am lasat sa planga dar ma gandesc ca nu a fost decat pt putin timp. Nu i-a lipsit nimic decat poate eu, sa fiu acolo cu 5 min. mai devreme. Inca pe cand era in burtica i-am zis (lui tati si mie) ca nu vreau un baiat lipit de fusta mami... dar nu cred sa apelam la dresaj. Imi e enorm de greu uneori pentru ca el nu adoarme decat leganat seara si cu elefantii aferenti sau daca e rupt de oboseala imediat ce a supt ceva lapte. Au explicat niste zuze ceva si cred ca asa e....
Acuma iar spune wa-wa... sa astept sa zica ma-ma si apoi sa merg la el?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
LaLa, am vazut poze cu tine si cu fetita ta, e o minune de fetita si tu esti minunat de frumoasa.
Ceska, felicitari pt Benji cel vorbaret!
ALinatudor 

Noua ne-a spart in sfarsit unul din cei doi dintisori de sus, dar tare mi-a plans aseara, din somn l-a luat durerea, pana la urma i-a trecut cu nurofen si plimbat in brate pana i-a trecut.
Ieri nu a mancat la pranz pe motiv de dinti si eu cascata de mine i-am lasat castronelul pe masuta de la scaunul de masa, el in scaun si eu am intrat in casa sa fac ceva (el statea in curte) Si il aud chitaind disperat, ma gandesc oare ce-o avea si ma duc la el sa vad. isi trasese tot castronul cu piure in poala, 250 de g, nu va spun ce era pe el, inota in mancare, cum arata scaunul, el isi baga si mainile pe-acolo, le ducea la gura, in par... nici nu stiam de unda sa il apuc... primul lucru am luat aparatul, l-am filmat si pozat si pe urma l-am apucat si am intrat cu el direct sub dus, cu tot cu el, desigur, imbracata cum eram ca ma facuse si pe mine ca purcelul atunci cand l-am luat in brate. A fost mortal, in seara asta pun poze si filmulet sa ne vedeti in rol de purcel.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
Am plecat acasa! 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza