Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
tomasa spune:
Mai vreau neaparat sa-i transmit Andreei sanatate multa pt. Vladi si ca ma gandesc la ei! Si la bb2, care sigur este bine si creste sanatos la mami in burtica.
Si pt. Sabina, ca Gheo este un frumos si un scump. Si intr-adevar a ales lucruri profunde de pe tava aia. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
laviniaN spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi ,sa cresteti mari si sanatosi
Sim bine ca a-ti ajuns acasa sanatosi,am inteles ca este epidemie de enterocolita.
Aniast eu i-am dat fetitei biotics si hidrasec,bineinteles ca nu ia trecut asa ca am inceput sa-i dau smecta si debridat ,de ieri sa format scaunul,dar suntem tot la regim...sunt suparata doar ca a scazut fata in greutate avem 8400 gr in conditiile in care la 11 luni aveam 8500 gr.
sper sa recuperam din greutatea scazuta.
multa sanatate piticului si Doamneajuta sa fie bine sarcina cu bb2.
Roxana a fost crancen concediul,nici nu vreau sa ma gandesc...mai mult am umblat pe la urgente decat pe plaja.
super pozele cu atomicii tai,iar rochitele fetitei m-au dat gata.
Sabina eu am fost la un spital de copii pt a-i recolta fetei,Miruna era mai micuta avea 7 luni...asistentele de la sectiile de pediatrie sunt mai experimentate si stiu cum sa recolteze....sa nu dai peste vreo tinerica incepatoare pe la laboratoarele particulare.
bernix spune:
Magda, Sabina, Rox, Carpatina, mu,ltumesc pentru vorbele frumoase!
Am fost amarata ca mi-am amintit cat de speriata am fost si cat de neputincioasa m-am simtit. Bine ca-i pitica mea OK.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
laviniaN spune:
Legat de baita in vana eu o pun pe fetita intr-un scaun special de bb pt baie si pun mai multa apa pana pe la piept cu jucarii de baie in jurul ei.
Mirunei ia placut baita de mica niciodata nu a plans.
Acum e tare agitata din cauza gingiilor abia acum iasa dintisorul nr 2.
Fetele mai experimentate spuneti-mi cum se procedeaza cu olita,de cate ori o pun pe zi si cand?
imediat dupa papa?
trebuie si noaptea?sper ca nu!
bernix spune:
Andreea, si eu sunt de aceeasi poarere ca si Sabina, du-l pe Vladi la spital.
Felicitari pentru bb2! Deocamdata toata lumea o sa-ti zica ca-i vorba de ovulatie tarzie, deci nu-ti face griji. E in sa de urmarit indeaproape, ca orice sarcina dealtfel.
bernix spune:
Am vazut o multime de poze frumoase de la Rox, Mariana, Sim, Sabina, cu pitici tot unul si unul.
bernix spune:
La multi ani cu sanatate si veselie puiutilor sarbatoriti azi!
laviniaN spune:
Bernix e normal sa te simti bulversata si eu m-am gandit mult zilele acestea la perioada dinainte sa nasc,cat eram de speriata si de strasata ca nu cumva sa se intample ceva cu puiul meu la nastere.
Important e ca fetita e mare ,a crescut ,nu mai este un bebelus..sa fiti sanatosi sa va puteti creste in continuare copilul ,sa o vedeti mare si la casa ei.
laviniaN spune:
Ma duc sa-i dau un lapte fetei si incerc sa pun niste poze de la petrecerea fetei si si din concediul nemaipomenit pe care l-am avut
Sabina spune:
Lavinia, mai tii minte ce stresata erai cu greutatea, iar acum fata e chiar un pic mai greuta ca gheorghe![]()
Bernix, ar trebui sa pun pozele de la busteni, nu? candma mai adun si eu nitel...
va pup, noapte buna si va multumim de aprecieri, o fi el mai mititel, da e baiatu lu mama delicat :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo