Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, a fost surpriza si pentru noi intalnirea. De cum am intrat m-a salutat sotul Tomasei si pe moment nu mi-am dat seama de unde sa il iau, pana am remarcat frumoasa de Maria pe care o tinea in brate. Mi-a aratat-o pe Irina si i-am facut o surpriza cand m-a vazut. Ba mai mult, mamica bebelusului botezat mi-a fost colega de serviciu mai demult si este inrudita oarecum cu Tomasa.

Tomasa arata superb, minunata ca de obicei. Puii i-ati vazut si voi. Tudor si Alex s-au mai intalnit si s-au mai alergat mai demult, acum au fost mai reci la inceput dar apoi greu sa ii mai desparti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Luy, intrebai de rochite. Sunt cele luate de la Disney. Si nu a fost chip sa plecam fara ele. Intr-adevar, a avut una si la ziua lui Bubu. Ba ieri inca am avut si una de schimb la noi. Deja avem probleme c preferintele ei vestimentare. Azi cred ca s-a copt in rochia aceea, nu iti mai spun ca s-a tavalit cu Tudor pe jos si s-au bagat sub o masa, acum rochia este neagra.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Carpatina, ti-am dat un PM. Please help!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, doar cu un iaurt s-a mai 'jucat' acasa Stefan, A papat destul din el, asa ca se pare ca a invatat.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Lavinia, imi pare rau sa citesc despre asemenea experiente neplacute. Pup Mirunica delicata. Noi am scapat fara probleme de la mare, dar am mancat doar intr-un singur loc si am ales cu maaare grija mancarea.

Rox, superbe pozele

I-am pregatit lui Stefan rucsacelul pentru gradi, el e deja la nani, asa ca ma duc si eu in pat. Maine dimineata dupa ce il las la gradi trebuie sa ajung la o sedinta la firma, deci trebuie sa fiu in forma. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Magda, multumesc.Eu ma lupt cu prima menstruatie dupa nastere, e groaznic sper ca asa e doar asta si se mai regleaza. Parca si lapte am mai putin Noaptea trecuta am alaptat din ora in ora si la fel schimbat tampon, noroc cu alaptatul. Azi abia m-am tarat afara cate o jumatate de ora.Vroiam sa pun cateva poze dar nu le gasesc in calculator pe cele de la munte Am gasit cateva pe care le vroia soacra sunt puse separat de sot. Mama, dar e o varza in laptopul asta!Acum imi culc matza ca a devenit smiorcaita.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, pt. surpriza!!! Intr-adevar lumea e mica si ma bucur ca este asa, pt. ca mi-a facut mare placere intalnirea de astazi. Acum ca au spus fetele imi pare atat de rau ca nu am facut si noi o poza amandoua! Nu mi-a trecut prin cap... De fapt nici "la revedere" nu am apucat sa ne luam. Dar lasa, macar are Tudor cu o printesa frumoasa . De-abia astept sa se trezeasca si sa-i arat pozele.
Rochita ta de astazi era foarte simpla si eleganta si iti venea tare tare bine. Neaparat sa pui si cateva poze cu tine, daca ai.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Ah, Rox, fetita fostei tale colege mi s-a parut fff cuminte intr-adevar. Numai de mana mamei ei a stat toata seara la restaurant.

Mergi la inceput

Luy, draga mea, multumim! Uite, maine chiar promit ca pun multe poze cu Maria mea. Stiu ca am restante la capitolul asta si m-ati tot certat, dar se incarca greu, de-aia nu apuc niciodata. Cat despre mine si Rox, a fost o surpriza si pt. noi doua intalnirea de azi, dar una foarte placuta. Pt. copii nu mai spun, ca ai vazut .

Mergi la inceput

Tomasa, . Sa stii ca nu am nici o poza cu mine, insa avem o poza de grup facuta de ei si poate o sa fac rost de ea. Fetita cu pricina a fost mereu foarte cuminte si a stat mereu aproape de mama ei. Cred ca tine tare mult de temperamentul fiecarui copil. Alex cred ca ar fi fost in stare sa plece cu voi pana la urma. Si mie imi pare rau ca nu ne-am luat la revedere, i-am spus doar sotului tau. Dar te vazusem, erai pe prispa acolo si erai prinsa in discutie. Lasa ca ne vedem noi din nou, poate saptamana aceasta. Desi un pic mai greu ca deja o am pe Alex acasa. Poate sa ii luam si pe ei sa isi consume energia si pe la Carrefour.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput