Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Si noi suntem in categoria XS, caci am fost la medic la control: avem 9 kg si un pic (cateva zeci de gr. pest 9) si 77 cm. Deci lunga, cat de cat, dar slabuta. www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si 30+ Ana Maria |
Ma mir ca-i la categoria XS ca doar tu esti un munte de om
. Aveti gene bune de fete finuteTimi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
greierash spune:
Deci, am intrat ca sa va zic ca am ajuns acasa(de la servici) si fac budica!!!! Din aceea la care poftesc de azi dimineata!!!!! Aaaasa sa nu intrati la banuieli ca nu e nimic cu doua liniute. Multumesc pentru idee culinara, karligutza!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
diane_dun spune:
Ioana, bravo, cat ma bucur sa citesc ca Sma nu mai are probleme la inimioara!
Dai de baut, nu?
Da, Dani zice cateva vorbe, vad ca si Sma zice, de ce zici ca nu. Nu ma indoiesc in nici un caz de inteligenta lui Sma. Nici de a lui Dani. ![]()
Surubika, ai un baiat frumusel foc, sa-ti traiasca! Ai de ce sa fii mandra, mami! Si tot Denis il cheama, ca pe ginerele meu!
arhdy, felicitari Cristianei pentru performante!
sunflower, ma bucur ca mai treci pe la noi! Si eu sunt in clubul trezirilor nocturne dese, bine ca Denis papa lapte praf seara, incearca sa-i pui si niste cereale, poate-i tin mai bine de foame si va odihniti amandoi mai mult. Multumim pentru aprecieri, daca vrei s-o mai vezi pe nora ta cu plete, gasesti linkul pe mailul comun. 
cris_m si Dani are fix cu bagat tot ce gaseste in gurita, e doar o etapa, sper eu sa fie una scurta. ![]()
Simo, mersi de raspuns, pana la urma i-am dat la primele 2 treziri ceai indulcit nitel cu fructoza si abia la a 3-a trezire i-am dat formula. A ras aproape 5 masuri si a mai dormit vreo 2 ore pana la 6... Felicitari lui Matei pt maselute!
greieras, faci budinca? Unde stai, ca miroase pana aici. 
Mami de
Dani (1 august 2007)
karligutza spune:
greierash pofta buna! imi pare rau ca v-am facut pofta, imi pare bine ca v-am dat idei, dar chiar e foarte simplu de facut:
1 tava mare de teflon ca recipient
1 cubulet de unt pt.uns tava
1 pachet de paste (le fierbeti cu sare inainte)
1 cana (de 250 gr.) si jumatate de zahar
1 cana (de 250 ml.) si jumatate de lapte
1 pachet de branza MILLI - cea grasa, nu cea dietetica
250 gr.de telemea sarata (eu am branza de oaie de la mama de-acasa pe care o tin in saramura ...)
4-5 pliculete de zahar vanilat
8 oua
Amestecati toate astea, turnati in tava compozitia, iar la final faceti o "glazurica" din 2 oua, o lingura de zahar si 50 ml.de lapte... bateti bine, turnati peste budinca din tava si dati la cuptor... sta cam o ora la cuptor, puteti deschide intre timp usa cuptorului sa vedeti daca s-a copt, iar budinca e gata cand e rumena.
pofta buna!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
mychydutza spune:
uau, ce reteta minunata! eu dupa ce ung tava cu unt, o tapetez si cu putin pesmet
si are un gust.........mmmmmm!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
gata, am scapat si de vaccinul de un an! andrei are 10,600 kg si 83 cm. eu sunt un pic ingrijorata ca sanul e destul de umflat inca si simt si neste .....cocoloashe pe acolo. si e o saptamana de la eveniment. oare la cat timp se mai linistesc lucrurile? sper sa n-am probleme
ioana cat ma bucur sa aflu vesti bune. imi imaginez ce fericita esti
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Luna1 spune:
Ioana felicitari pt vestile bune!
Cris_m Ioana e minunata si aveti niste poze superbe.
Reteta pt bebici incercata in seara asta:
Carnaciori de pui facuti in casa. Nu va dau cantitati, puneti si voi din ochi ca si eu am facut la fel.
Piept de pui, un mar ras, ceapa data pe razatoare, putine condimete de gen patrunjel marar etc. Se baga toate astea in blender si se fac pasta apoi se formeaza cu mana carnaciori mititei. Aici sfatul in carte e sa fie dati prin faina si apoi prajiti in ulei vegetal insa eu i-am dat prin faina si i-am rumenit doar putin in ulei sa faca coaja apoi i-am bagat in cuptor sa se patrunda. I-am servit Adelicioasei cu piure si broccoli si i-a devorat pentru ca sunt putin dulci datorita marului sunt super.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
karligutza spune:
suna bine reteta duamna LUNA.... banuiesc ca n-a aparut gaura neagra daca inca ne mai iubesti!
dar cum de-ti veni gandu' cu carnaciori, ca tocmai spusesem eu de chiftelute... ti-am facut si tie pofta? ce ai scris tu mai degraba suna a chiftelute din piept de pui, carnaciorii sunt si cu matz
nu?
si eu am dorit sa ii fac adelutei chiftelute din piept de pui, dar am tocat pieptul de pui si l-am bagat la congelator
, am amanat chiftelutele, pe care le faceam cam ca tine: doar ca adaugam si putin usturoi, si un ou, si putina faina, si un cartof ras pe razatoarea mica (cand se racesc chiftelutele sunt mai moi daca au si cartof in ele
)... suna bine si marul ala acolo, o sa incerc si cu mar; nu-i rau deloc! 
Adeluta a papat azi PESTE (nu numai peste, si nu e nici prima data) cu mare pofta! si cu mamaliguta!

karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
am recunoscut o rochita de la MOTHERCARE ?
foarte draguta! are si Adeluta una, doar ca alte culori de flori 
ce s-a intamplat aici? ati lasat copilul la usa? 
imi place carutul vostru! super dotat! hihi...
facea fata aerul conditionat? ![]()
cine pe cine a indemnat la lupta aici? ....
ia mai povesteste-ne cum a fost in vacanta (ori n-am citit eu detaliile astea?!
)
mai nene, da' aici v-ati intrecut cu gluma!
foarte tare poza asta! saracul soldatel! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
fianna spune:
Salutare! si pupici ploiosi! asta cui sufera de caldura, ca eu in ultima saptamana mi-am petrecut serile la gura focului( destept asta care a inventat semineul). Am petrecut 6 zile in Irlanda si in 4 din ele a plouat. In restul a fost doar racoare si ceva soare. Iubesc insa Irlanda, chiar si plouata e o tara foarte frumoasa, verde toata si curata. Si lui Matei i-a placut mai ales ca a vazut vaci, oi, porcusori( 10 porcusori de 1 saptamana) si homari
. Am luat legatura cu Timi si ne-am auzit la telefon. Si ea si Sophie au niste voci foarte frumoase, nu stiu Timi cati ani are dar dupa voce as zice undeva pe la 20 de ani.
Am reusit sa citesc putin din urma, am aflat ca sunt tiganca, o adevarata revelatie, mai ales ca in Irlanda am facut cunostiinta cu o cucoana care a remarcat ca nu aratam a romance, eu si sormea, ca nu suntem inchise la culoare si nu avem cercei mari si colorati
. Eu alaptez fara nici o jena oriunde si oricand. Nimeni nu mi-a comentat vreodata ceva dar atat le-ar trebui. Matei stie clar unde e sanul si cum trebuie apucat ca sa iasa din sutien si doar nu m-oi lupta cu copilul,nu? La un moment dat a adormit in wrap cu sanul in gura intr-un magazin. L-am acoperit eu cum am putut cu wrapul dar cineva mai inalt ca mine reusea sa vada ceva. Si cand il vad cum se bucura nu-mi vine sa-l refuz.
N-am reusit sa vad inca pozele de la intalnire dar am inteles cu se simt fetele din strainatate cand ne intalnim noi prin Bucuresti. Mi-ar fi placut mult sa pot ajunge si eu, dar daca Mada sta asa aproape( in zona Parcul Circului, am inteles bine?) sper sa nu fi ratat ocazia de a le cunoaste.
Apropos de emigrari, si noi lucram la capitolul asta. Daca ne ies socotelile in urmatorii ani vom primi vizite in Dubai
Pana atunci insa planuiesc anul viitor cel putin o luna in USA, undeva prin nord , destul de aproape de Canada, asa ca valen draga poate reusim sa ne vedem. Chiar, imi trebuie viza pt Canada, nu? Tie iti trebuie pt America?
Va pup si mai scriu cand revin si fac ordine in poze, sa ma laud cu imagini nu doar cu vorbe ![]()
fianna
cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

30+
Ana Maria