Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna1 spune:

Xerexe ti-am dat acum ok sa vezi pozele.
Brazuca mersi de complimete.
Am vazut pozele Claucia frumoase si mamicile si copiii.
Plec afara, daca ma inghite vreo gaura neagra sa stiti ca v-am iubit.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
surubika spune:
Karligutza si greierash, multumim pt complimente
intr-adevar, avem peisaje frumoase aici.......avem munti aproape de noi, rauri si lacuri, asa ca de cate ori avem ocazia mergem sa ne relaxam si sa mai uitam de grijile de zi cu zi
am vazut si eu pozele voastre.....sa va traiasca strumfii si voi pe langa ei
si eu ar trebui sa incep serviciul cand implineste denis doi ani, dar m-am gandit sa mai stau un an acasa cu el si sa il duc doar cate 2 ore pe zi sa se joace cu copiii la un loc de joaca particular
oricum mai e pana atunci si mai vedem ce-o mai fi
totusi am inteles ca trebuie inscrisi la cresa sau gradinita cu mult timp inainte din cauza ca nu prea sunt locuri
o zi buna sa aveti

claucia spune:
Mamii, multumesc pentru aprecieri, esti o dulce. Imi pare tare rau ca nu te-a lasat Alex sa dormi, stiu cum este, si daca ar fi numai treziri ar fi ok, dar mai departate. Eu nu mai pot si o iau in pat cand se trezeste odata, adoarme, din nou in 10 min si tot asa, iar eu in alea 10 minute deja adorm si ma si trezesc, of, nu crezi totusi ca sunt niste dintisori durerosi? 
Luna, multumim pentru aprecieri, nu pleca in gaura neagra, de fapt cica mai asteptam ca azi ii accelereaza, peste 6-8 saptamani se loveste unul cu unul si vor ajunge sa se loveasca niste milioane. Atunci sa te tii, ca gaurele mici si multe nu fac fata. Si noi te iubim si ne vedem in gaura neagra sa mai stam la taclale ![]()
Pozele de la mare sunt periate un pic, am incercat sa fie decente, nu ca am avea si altfel. :-) Cele de la 13 luni sunt f recente, de ieri si de alaltaieri, de la Sf Maria cand am luat copilul la cafenea, deh, stie fata ca iese in oras. :-)
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
claucia spune:
Am uitat, Luna si eu am vazut poze pe Hi5, adica prima tura pe care ai pus-o. pe facebook nu am intrat, pot tot cu userul de pe hi5? super poze si super fetita, sunt incantata de cum arata ele a fetite acum si nu a bebelusi. ah, si m-am dus la albumul cu roma, cred ca se deschidea intai aleatoriu, am vazut pozele de mai demult cu rochita sexoasa cu spatele gol. mai aprofundez. ![]()
gata, plec in pauza, am o jumatate de ora doar.
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
greierash spune:
Am vazut poze de luna, si constat pentru a nu stiu cata oara ca sunteti o familie super super reusita....
Am vazut si poze de clau si Ale impreuna si cu Andreea si Raducu... sunteti frumosi foc cu totii...Ce frumos ca v-ati imprietenit si ca ati fost si in vacanta impreuna! Probabil ca a fost foarte frumos. Ma gandesc ca e mai greu sa gasesti sa mergi cu cineva in concediu atunci cand ai copil/copii. Ar trebui sa fie de varste apropiate si poate nici asa nu au program identic... Dar voi cred ca v-ati potrivit destul de bine....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
X-ray spune:
ola!
asa n-am chef de nimic....maine am interviu cu prima bona,aveti ceva recomandari?asa sfaturi la ce sa ma uit,ce sa intreb,la ce sa fiu atenta...am eu ceva in cap dar....
corina ma bucur tare mult pt voi,este extraordinar pt o familie sa aiba intimitatea ei ca familie
.
am vazut poze cu denis cel nou venit care e demential de frumos si alessia si raducu,strumfi de care nu te mai saturi sa-i admiri.clau ti minte ce semanau fetele noastre cand erau mici?ce trece timpul,acum sunt domnisoare ce mai...
pozele cu lunatecii nu am reusit sa le vad,alina ai un mesaj pe facebook de la mine.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
claucia spune:
Greierash, multumim, asa este, ne potrivim si ne-am potrivit foarte bine in calatorie si nu numai.
Si noi credeam ca e ciudat, pe sotii nostri ii cheama la fel, avem cam aceeasi varsta, stateam in blocuri alaturate tot la etajul 2, copiii sunt la distanta de 1 zi unul de celalalt, ne-am casatorit in acelasi an, am facut luna de miere in aceeasi tara si nu mai tin minte acum dar mai era ceva. Ah, si mamele (numai ale fetelor) locuiesc in apropiere, pe acelasi bulevard ca si noi. :-)
Asa ca ne-am imprietenit de un an si ceva deja..
Alina, tin minte cum sa nu tin? MI-e draga Eli si o urmaresc mai ales ca aveam acelasi DPN noi doua; ne-am pierdut pe drum ca toata lumea, nu prea naste nimeni pe DPN dar am ramas cu gandul.
Si voi sunteti foarte frumosi, v-am admirat, tu esti frumoasa si slabuta (dar nu prea ai fost altfel) iar pe bulina o urmaresc mereu.
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
sunflower1979 spune:
buna ziua!
intru si eu o fugutza de la servici, ca e plecata sefa, ca sa urez bun venit noilor noastre colege: musso, squirell si surubika. si zic si eu precum Karli: fetelor care mai stati in umbra...curaj, poftiti de ne scrieti, ca tare-i frumos sa citim despre copilasi, fiintele astea atat de minunate!
si am vazut si niste poze; pe dragalasul de denis (tizul baiatului meu), fetele ce s-au intalnit la fantani, pe dani, cu bretonel...(de ce mi-ai tuns nora mai diana?). oricum e tare frumoasa si asa. va trimit un pupic la amandoua!
petra, tu in astea 3 luni nu mai vii in tara? cum rezisti fara gargarita alma?
mai vreau sa va transmit toata sustinerea mea mamicilor ce nu dorm noaptea din cauza copilasilor care sug, carora le cresc dintii sau care viseaza urat sau cine stie din ce cauze n-au somn. sunt alaturi de voi, si eu cu acelasi of, desi trezirile noastre nu-s prea multe, dar nu se rezolva decat cu san. oricum, partea buna e ca denis accepta seara lapte praf, uneori mai mult, alteori mai putin, cu sticluta lui cu cioc, sau cu bibeonul (foarte rar).
gata, va las ca am treba. promit sa vad toate pozele. va pup dulce si apasat!
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
mamii spune:
gata acum am venit de afara !Nervoasa...rau de tot.Aici au intrat colectiile de iarna...cu toate ca sunt 36 de GRADE AFARA
.Lui Alex i-au ramas mici expadrilele ...si nu gasesc nici un papucel sau ceva in care sa nu faca sauna.Sunt chiar nervoasa.In magazinele unde am gasit ceva nu am gasit numarul lui...sunt nishte tampitzi.
Faza este ca DA Alex are o multitudine de dinti care ii dau dar aseara i-am dat CH cred ca e in romania...si totusi statea treaz si urla de mama focului nu se potolea nici in brate nici in pat la noi nicaieri...cand reusheam sa il readorm...si atingea patu o luam de la capat..Intr-un final la 6 jumatate m-am culcat in pozitia shezut cu alex in brate altfel imi crapau okii...Va multumesc mult fetelor si va pup 
In 2 saptamani maxim vin si eu in tara 2 3 saptamanici nu mai organizati nimic?![]()
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
mamii spune:
Si tot asa vroiam sa intreb fetele care au fugit in ro cu avionu...Pot lua si carutul si scaunul de mashina gratuit sau platesc separat ptr unul din ele??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi