Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otiliav am vazut pozele cu Ana si pare sa faca fata destul de bine situatiei in care se afla saracuta ..multa sanatate incontinuare , sa treaca cat mai repede

Voi cam ce puls aveti?? al meu e tot la 100, 102 si si simt ca zvacnesc de numa , obosesc rapid si cand ma asez in pat (nici nu prea respir usor intinsa in pat) ...tensiunea pare ok adica mica (asa o aveam de obicei) 9 cu 5 , 10 cu 6....
Mai e si transpiratia...daca pana acum transpiram numai noaptea mai nou ma iau valuri de caldura si ziua (un fel de transpiratii reci )
O si sa nu uit de durerile de spate care ma apuca noaptea (oasele bazinului cred)cu scurte impunsaturi prin burta uffffff ...asa este trim. III ??

Inca ceva care nu stiu :la cat timp de la nastere se boteaza copilul?

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

HERA25....am fost la ikea...e posibil sa fi trecut una pe langa cealalta...mai stii?

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Si noi am fost ieri la Ikea. I-am luat bebelinei o jucarie de plush - pui de gaina - care are si cutiuta muzicala. Sa stiti ca reactioneaza la melodie. Cand e prea agitata se linisteste, iar cand e prea linistita si vreau sa o simt, reactioneaza iar la melodie. De altfel am cumparat de la miniblu un cd cu mozart pt bebelusi si am vazut ca reactioneaza si la asta...

in rest suntem bine, doar eu am probleme cu sciatica...aaa...si de cand mi-am luat perna de gravida gen: http://reclama/detalii.php?cod=AR01
dorm muuuult mai bine.

sa auzim numai de bine burtici!

28s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

vad ca nu se vede perna...cautati si voi pe google - sigur o gasiti...

28s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mirtha,hehe...concediul asta m-a costat subnivelul marii ,gasisem ceva mega oferta , ca de nu, nici gand de umblat aiurea...oricum , mai ieftin decat intr-o statiune in romania cu muult...in plus...remember ca soacra mea avea sticluta cu apa in poseta...nici cheltuieli preparatoare..ioc...cu ce-am avut in duplap..cu aia am plecat, fara mofturi...o geanta pt amandoi..ca sarantocii!ziceam asa in general...pt ca vad ca cumparati foarte multe lucruri, pt bebe, pt voi...io mi-am luat o singura rochita vara asta, aia roz,si nici macar nu e de gravdica , ca sa o pot purta si la anul...sa nu o arunc dupa..uffff...dar nu sunt trista,culmea!is asa de happy...n-am lovele de cheltuit si is asa happyyyy..
nu stiu sarcina asta m-a schimbat ff mult..dintr-un copil rasfatat cum eram,am devenit peste noapte mult mai responsabila, ma gandesc la ala micu tare mult...nu mai vreau poseta aia...e ff buna cea pe care o am acum...

otilia...da, macar carutu exista in garaj...dar restul??pt ana ,care chiar ca e o nadrazvana

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

anduta, catalinaaaaa

fluturasha, acu rumeg linkul

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cherieactiv stai linistita ca exact asa am fost si eu la David. De asta ma si mir cum sunt acum. La vremea aia eram stundenti anul 4 amandoi...Edy si-a luat primul job cand eram deja gravida in 5 luni...eu nu lucram..deci bani, ioc. Cu toate astea, ne-am descurcat, am facut proiecte pentru studenti puturosi, ca eram fericitii posesori ai unui calculator si aveam conexiune la net...si uite asa a avut copil de toate.
Bafta mea, ca banii pentru nastere care erau pentru medic au ajuns tot pentru David...pentru ca doctorul acela n-a vrut un ban!
Acum, ca lucram amandoi si nu platim nici chirie ca stam la tata...parca avem mai putin bani...dar si cheltuim mai multi..

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Criss, durerile de spate eu nu le am noaptea, ci ziua. Cu pulsul nu am probleme..ce-i drept nu l-am monitorizat, dar nu-l simt diferit decat inainte si sunt foarte activa de fel. Am noroc ca nu obosesc prea usor. Tensiunea mea e mereu mica..de asta si beau o cafea slaba dimineata, ca sa nu am probleme sa-mi vina rau pe drum sau sa ma ia o durere interminabila de cap.
Cat priveste botezul, in mod normal se boteaza cam la 6 saptamani dupa nastere, dar daca are copilul probleme, chiar mult mai devreme. Noi la o luna si jumatate l-am botezat pe David, dar o data cu el au fost botezati si copilasi mai mari, printre care o fetita de 8 luni..deci nu cred ca este o regula.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Voi cam ce puls aveti?? al meu e tot la 100, 102 si si simt ca zvacnesc de numa , obosesc rapid si cand ma asez in pat (nici nu prea respir usor intinsa in pat) ...tensiunea pare ok adica mica (asa o aveam de obicei) 9 cu 5 , 10 cu 6....
Mai e si transpiratia...daca pana acum transpiram numai noaptea mai nou ma iau valuri de caldura si ziua (un fel de transpiratii reci )
O si sa nu uit de durerile de spate care ma apuca noaptea (oasele bazinului cred)cu scurte impunsaturi prin burta uffffff ...asa este trim. III ??

Inca ceva care nu stiu :la cat timp de la nastere se boteaza copilul?

Criss 28+

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

fluturaha, chiar ca imi place site-ul..ofera mai multe detalii...multam

amalia,

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc Amalia de raspuns , chiar nu aveam idee cam cand se boteaza un copil...stiu ca mai e mult pana atunci si in mod normal nu ma gandisem inca asa departe dar trebuie sa-si puna sotul concediul pe anul viitor ...pana acum era mai simplu sa stabilim concediul , de acum tre sa avem alte prioritati

Criss 28+

Mergi la inceput