Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc Amalia de raspuns , chiar nu aveam idee cam cand se boteaza un copil...stiu ca mai e mult pana atunci si in mod normal nu ma gandisem inca asa departe dar trebuie sa-si puna sotul concediul pe anul viitor ...pana acum era mai simplu sa stabilim concediul , de acum tre sa avem alte prioritati

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

of,vorbiti de botez...nici de asta n-am mare parte aici...cateodata imi vine sa ma iau si sa fac cale intoarsa care patrie...nu tu dans,nu tu chef mare...o masa ridicola la restauranr..si acasa , la somn...ce fain e acasa cu botez k lumea, cand incepe lautarul sa bage la microfon prima cantare...fata mea...baiatul meu...stiu ca suna ;taranesc;...dar mie mi se facea pielea gaina de emotie cand auzeam,si ii vedeam pe parinti care erau rosii de emotie, mandrie...dupa aia putea canta si shine on you craizy diamond,deep purple...dar prima melodie era intotdeauna asta...lailaialaiaaaaaa...

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

windyyyyyyyyyyy, inde esti??

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

amore e asa suparat si trist ...ca cherie nu o facut azi laptic...

heeiii...unde sunteti , ca ma plicti...si nici somn n-am...haideti la o barfa, ceva

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cherie ..Sasha ?? ce s-a intamplat cu Alessandro? socrii tai stiu? ca parca nu suna prea italienesc ...Vezi de aia eu nici nu am scris nume pt. ca nu ne-am hotarat nici noi , avem asa niste optiuni dar sper sa ne vina atunci inspiratia

Criss 28+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Chiar mai Cherie, ti-am scris o lista lunga cu nume si nu ai zis nimic. Pana la urma ce nume de familie va avea baiatul?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

criss...io sunt ..aproaaape decisa ..sasha...doar tata stie,si il uraste...de socrii mi se rupeee...din punctul asta de vedere,chiar mi se rupe...io cu tati decidem...si o sa-l convin io..i dau cu alessandro pana la nastere..si dupa aiaaa...inventez io ceva ,sa-l accepte pe sasha...

otilia, asta are un nume de familie oribil...fff lung..m......tto...deci nu-i pot pune pruncului 2 nume(unul sa imi placa mie, altul,lui)...s-ar semna in 10 min saracu...unde e lista aia???in privat?merg sa vad

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cred ca la capitolul trecut discutam pe tema numelor. Deci nume italian, pai atunci inteleg de ce vei avea de dus lupta de convingere cu tatal. Ca eu am inteles ca voi nu sunteti casatoriti si daca alegeai numele tau care banuiesc ca-i romanesc aveai mana liber si la prenume .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

noa...n-am vazut pm...oare am trecut peste mesaj,fara sa-l vad...?hmm...

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput

aaaa..ok...ma uit maine...mana libera nu prea am...dar asaaaaa-i de greaaaa...da, bebe ia numele lui,ar fi circ sa merg acasa la mama si nemaritata si cu copchil pe numele meu, m-ar bate!

ma retrag, nb,merg sa.mi vad de barbat..daca i spalat, mancat,culcat...ca altceva sigur nu-i,pasarici-la anu!

Cherie 26+ Sasha...

Mergi la inceput