Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Neatza, ladies!

Cum, fluturasha, "chiar daca ploua"?! Este o zi minunata!!!! PLOUA, IN SFARSIT, IN BUCURESTI! Ma scuzati pentru exaltarea mea, dar mai aveam putin si plecam la Otilia , ca sa pot respira si eu....

Oti, eu vorbeam exact de Active Center, in sesnul ca moasa care aceasta firma este cea cu care eu fac orele de inot pt gravide, dupa care ea face inot cu bebelushii. Tot cu ea intentionez sa vorbesc sa vina acasa pt Sonia, pana cand o voi putea scoate la inot de grup...

Despre masaj, povestesc diseara, ma duc la cursul ei ca sa ne invete cum trebuie sa-i masam pe micutzi...

Va doresc o zi frumoasa!

Diana

30+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

La multi ani pentru fetele care sarbatoresc azi ziua de nume!

Otilia, pentru Ana nazdravana!

Diana

30+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tuturor graviduztelor care poarta numele de Ana, La multi ani!
Sa fiti santoase si iubite...
sa va bucurati de bebeii vostrii

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andy08, abia maine imi vin mesterii. Deocamdata am pus doar termopanele.

Fetelor, eu m-am pricopsit cu o raceala, am nasul infundat, capul cat o banitza etc. Ca sa nu mai zic ca asta-nopate m-a durut burta pana pe la 4 dimineata, de-mi venea sa fug la spital.

Mirela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

madutza, Amalia, va multumesc!!!

Otilia LA MULTI ANI pentru printzesa voastra!!! ce-i face piciorusul?

LA MULTI ANI pentru toate viitoarele mamici ce poarta numele de Ana!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata,

Fluturasha, multumesc pentru . Eu tocmai mi-am avut portia, colega mea de munca, dupa ce mi-a urat "o zi buna" s-a intors si mi-a dat peste mana in care aveam ceasca de cafea. O buna parte a aterizat pe mine . Acum sunt mandra purtatoare a unui tricou cu sigla firmei, in timp ce bluza de acasa se usuca. Si imi beau in sfarsit cafeaua, cu voi....

Fetelor, voi transpirati noaptea? Eu ma trezesc dimineata cu ceafa fleasca, desi nu indur prea multe textile pe mine...Vorbea cineva mai devreme ca poate fi de la tensiune. Sau or fi "bufeturi" de la hormoni.

Otilia, la multi ani pentru Ana!

Eu am umblat tot orasul ieri sa ii caut bicicleta Anei, pentru cele doua zile consecutive: Ana si Maria. Insa nu i-am gasit. Credeti ca pot gasi la babyexpo?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi

tuturor burticilor si mamicilor ce poarta numele de Ana

Otilia- sa-ti traiasca printesa, sa te bucuri in continuare de ea

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 27+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Otilia La Multi Ani! pentru fetita ta. sa fie sanatoasa si fericita alaturi de surioara ei mai mica.
Miriam eu spuneam despre col 5 cm. Si eu m-am mirat. Pana sa intru in concediu il aveam 3,3cm si de cand stau linistita acasa se pare ca s-a lungit la 5 cm. Desi am cam inceput sa am si eu cateva contractii asa....dar o sa fie bine pana la final.
Mirtha am intrbat medicul de familie despre acel curs de puericultura si bineinteles habar nu avea, chiar parea f iritata.Ca de unde asemenea lege (desi ma dusesem cu legea printata la ea). Ca dc era asa ceva ea trebuia sa stie si chiar sa fie instruiti in acest sens. Tu ai fost la medicul tau de familie si ai discutat problema asta?Sunt f curioasa ce rezolvati voi fetelor.Ca
nu e posibil ca medicii astia sa nu aiba habar de nimik.
Madutza eu transpir noaptea si mi se pare f cald.Ca drept urmare dorm numai cu o bustiera pe mine si cu un pantalonas scurt scurt de tot si cu parul prins intr-o coada, ca nu-l mai suport.Probabil se intampla lucru asta caci in sarcina ni se dubleaza cantitatea de sange din corp, si de aici si caldura.Eu suportam f bine caldura inainte, iar iarna chiar imi era f frig. Si unde mai pui la mine cele 15 kg luate pana acum, deci.....

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Buna dimineata, gravidutze dragi!

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco!
La multi ani Anelor (Otilia, pup printzesa blonda!)

Am avut si eu o noapte mai linistita... ieri nu am scris pt ca m-am simtit cam rau... nimic grav, doar ca nu am dormit noaptea trecuta, am avut niste gaze ceva de speriat (nici acum nu stiu de la ce!!)... pe urma ieri am fost tot ametita de oboseala, am si vomitat la un moment dat (inclusiv mancare nedigerata de cu seara... f. ciudat.... am mancat niste mamaliga cu branza, poate aia mi-a pus capac)... am observat ca uneori mai am cate o stare usoara de greata (de ex. acum ), dar de varsat n-am mai varsat de trei luni! Sper sa fie un episod izolat!!!
Bebeii sunt bine, azi-noapte m-au trezit ca era furtuna si uitasem oblonul netras si geamul intredeschis, sotul inca nu se culcase ... eu adormisem si a in ceput furtuna, cu niste fulgere grozave si tunete si mai si... n-am auzit nimic pana nu am simtit bebeii agitati... m-am trezit si l-am chemat pe sotz sa inchida geamul... mititeii de ei

manu 25+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Alexuta felicitari prentru beba in grafic. Multa sanatate si sa vii cu vesti cit mai bune de la eco!

Otilia La multi ani fericiti si impliniti pentru Ana!

La Multi Anelor !

Hera deocamdata medicul meu de familie este in concediu. Legea e lege iar aplicarea ei nu tine de instruirea sau neinstruirea medicului in adunari colective ca in sedintele tovarasesti tinute cindva. O asemenea intrebare imbecila "ce lege mai e si asta , trebuia sa fim instruiti" mai rar mi-a fost dat sa aud.
Dupa ce ca vine pacientul la ei cu legea in brate nici atunci nu sunt in stare sa o respecte ? Era datoria ta ca pacient sa o informezi in ceea priveste obligatiile pe care le are ?
Nu am inteles in final cum s-a terminat discutia cu medicul tau de familie?? Ii va da sau nu sotului tau adeverinta. Banuiesc ca nu din momment ce singura reactie notabila pe care a avut-o a fost iritarea. Sugereaza-i sa puna mina pe telefon sa-si mai sune colegii.Poate va gasi unul instruit.Instinctul de turma functioneaza si a functionat in toate timpurile.

Spor la treburi fetelor ca eu am cit nu mai ies din ele !

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput