Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
La mine nu a mers forumul pana acum.
Simona- si eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine .Si tot 36 de saptamani mi-am fixat ca target. Pe mine medicul m-a pus sa-mi fac rost din afara de betametazona, care se face in momentul in care se declanseaza nasterea prematura.
Cherie- as vrea sa stiu un pret pt cosulet. Macar sa nu mai visez atata la el...
==========
Corina
27+ 
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Seara buna, burticute!
LA MULTI ANI si muuuuulta sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi!
Andreyutza cu placere!
De data asta, mie nu mi-a curs colostru ala decat de la un san si o singura zi...vad ca e pauza de atunci si au trecut saptamani bune. Asta nu reduce cu nimic sansele de a alapta normal, poti sta linistita, fiecare organism si dupa cum se vede la mine, fiecare sarcina..este diferita!
Alexa super poze
Esti o mamica tare frumoasa!
Simona sa ai multa rabdare si putere sa treci peste perioada asta. Sunt convinsa ca imobilizarea asta numai bine nu ti-a facut, dar timpul trece repede si maine-poimaine te vezi cu bebe in brate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
32+
Luca Gabriel
VonHelen spune:
in primul rand felicitari burticilor care au schimbat azi semnatura!!!
referitor la discutia pe care am inceput-o dimineata, cu circumferinta burtii, am gasit pe un site o informatie destul de interesanta. cica dupa sapt 28 burtica ar trebui sa creasca cu 1 cm/ saptamana.
miercuri schimbam semnatura la 29 sapt si am sa ma masor atunci, la fel si in urmatoarele sapt sa vad daca se modifica de la o sapt la alta
27+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
VonHelen spune:
aaa...si va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva: de cand s-a modificat pagina de la profilul personal, nu mai pot schimba semnatura..nu-mi mai apare optiunea pt semnatura nicaieri !!!!!
27+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Alexa.1983 spune:
Multumesc Amalia!!!!!
...tot citesc la nasterea unei stele de cezariana...
aseara vroiam sa nasc natural....ei bine saptamana asta vreau iar cezariana
....cica fereste bebe de infectiile existente pe col/secretie vaginala, displazie de sold.....bla...bla...bla...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

BraveGirl spune:
VonHelen- la Profil pers, in josul painii, ai Optiuni profil, dai click pe +.
==========
Corina
27+ 
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
Nu Cherie...asa e...nu m-ai complimentat....
dar nu-i nimik....astept complimentele
sau rosiile in parbriz....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

cherieactiv spune:
hera,felicitari pt fetita!ce mari sunteti!inca ..2 mere, 2 pere,1 pepene...si ajungeti la 3 kg!mai un pic...
brave,am sunat,birourile sunt inchise la ora asta, maine..
Cherie
26+
Sasha...
bebecris spune:
abia astept sa vad ce rezolv maine la MF cu concediul....poate reusesc vreo schema sa iau un medical si apoi prenatal...
M-AM MASURAT SI EU: 104 CM
30+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!