Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(76)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa.1983 spune:
Am schimbat prefixul la sarcina azi.......acum si la mesajeeeeeeeeeeeeee...........AM facut 2000 de mesajeeeee....

dau de baut

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

carmendu spune:
la multi ani tuturor mariilor. sa fi-ti sanatoase si sa va vedeti puii la termen.
simona - am citit ca o sa faci injectii cu dexameta...
de cand o sa incepi sa le faci, daca ti-ai propus un termen de 35-36?
esti in 28+. ar cam fi timpul sa incepi sa le faci. eu sunt in 29+ si le-am inceput din sapt 27+. ce a zis dr?
29+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Alexa.1983 spune:
Dexametaaaaa.......ce e aia?...ptr ce?....Fac si eu
????
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

carmendu spune:
dexametazone - sunt niste injectii pentru maturarea plamanilor bebeului. in cazul in care exista riscul sa se nasca prematur, se recomanda.
v-am mai spus despre el acum cateva capitole.
29+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
malinas spune:
bebecris, si la mine la fel. Am constat la dus ca a aparut un nemernic. Nu ma deranjeaza foarte tare dar stiu ca e acolo si asta e mai stresant.O sa ma duc la farmacie sa intreb de servetele (asta pana ajung la medic).
Otilia, stiu ca si maine e sarbatoare ca am si eu cateva Ane pe langa tine (LA MULTI ANI! in avans, pt Ana ta). Dar ma gandeam ca daca arunc o privire prin dulapuri si arunc ce nu imi trebuie nu e asa un capat de tara, dar...las pe miercuri. Am primit informatiile pe MP. Multumesc mult.
simona, am pe lista sa achizitionez un set de astfel de aparaori pt sani, dar as prefera sa nu le folosesc decat daca e musai.
oceanborn, ce crema e la voi pt pregatirea sanilor? ca poate gasim si pe aici.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
31 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu simona - am citit ca o sa faci injectii cu dexameta... de cand o sa incepi sa le faci, daca ti-ai propus un termen de 35-36? esti in 28+. ar cam fi timpul sa incepi sa le faci. eu sunt in 29+ si le-am inceput din sapt 27+. ce a zis dr? 29+ Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA |
La mine schema e cam asa - incep dexa la 32 de sapt daca totul merge bine. Se poate incepe si mai devreme, evident, dar in cazul meu nu e de dorit sa ajung aici. Pentru o nastere mai devreme de 34 de sapt tb sa plec din slatina, sectia de neonato nu are cum sa faca fata, poate doar DD sa ma ajute sa fie copilul fara probleme. Ori eu sunt foarte greu transportabila in momentul asta, drumul cu masina poate sa imi faca mai mult rau, elicopter nu imi pune nimeni la dispozitie sa ajung la Buc, asa, preventiv. Daca se declanseaza nasterea oricum nu mai am timp sa ajung nici macar in Craiova. Asa ca nu vad alta solutie. TREBUIE sa ajung macar la 34 de sapt. Eu, ca o optimista incurabila ce sunt, sper la 36.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
28+
oceanborn spune:
Malina, nu stiu prea multe, aici se recomanda in general ulei sau unt de migdale si unt de karite(nu stiu prea multe despre el , doar ca e un f bun cicatrizant, eficient impotriva ridurilor, hidratant, nu stiu cum ii zice pe ro..daca ii zice altfel). mai e o crema de la prenatal, nu stiu cum ii zice... dar o sa caut pe net si o sa va zic. Cu ginecul meu nu am vb despre asta doar despre crema de picioare si cea antivergeturi , il intreb luna viitoare..
28+
Thomas
Ramo2007 spune:
Am semnat petitia....
Fetelor, dr. meu mi-a spus azi ca de la 28 de saptamani pot intra in prenatal...am trimis mail azi la birou.Maine fac analize de sange la spital, apoi 2 sapt medical si gata...vine prenatalul.
Bebelina e f activa, dr. a spus azi ca uterul e cam contractat...maine fac si eco dar nu e performant, pe 15 merg la el la cabinet s-o vedem la 4D.
Azi dimineata aveam 56, 600, 2 kg in 3 sapt...creste bebita, ca eu...
Ramo
26+ 
Puiutul meu scump
criss703 spune:
Da si pe mine tot din saptamana 28 a vrut medicul de familie sa-mi dea concediu prenatal dar nu am vrut eu inca , ea a fost draguta si m-a anuntat ca din s.28 pot ramana cand vreau .
Mulumiri fetelor care au semnat petitia ... nu e sigur ca reusim ceva dar daca nu incercam nu avem de unde sti 

Nu lucteaza nicicare in presa ?? tv , ziare , reviste? sa faca publica si acolo petitia?? un reportaj ceva? ar avea un impact mai mare fiind un subiect social care merge bine inainte de alegeri ![]()
Criss
28+
http://community.webshots.com/user/criss703
Ramo2007 spune:
Eu de 2 sapt sunt in medical si peste inca 2 intru in prenatal...nu pot sa stau prea mult pe scaun...asa ca ma odihnesc acum cat mai pot...cand o veni bebelina...
Ramo
26+ 
Puiutul meu scump