Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Niko...o sa doarma ca doar n-o sa stea toata noaptea treaza. Plange poate putin si se culca. O sa ramana la voi acasa sau la ei? Daca e obisnuia cu locuinta o sa fie ok. Distractie faina!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor, Dragos a fost 2 zile la gradi si in a treia a facut rujeola. Si era atit de fericit ca s-a intilnit cu copiii!!! Si eu la fel ca mai aveam timp de mine si de lucru.
Ada si mie mi-e dor de lucru in alta parte!!!!!!!! Vezi , numai Flavia a scapat si a plecat in alta firma.....
Acum stam in casa, am facut cald si pictam copilul cu pasta mentolata.
In prima zi a fost mai greu pentru el ca il manca rau de tot, dar apoi a fost mai bine ca eu ii faceam un tratament de imunitate cu oscilo din 2 in 2 zile iar acum mi-a spus Bancila sa ii dau 2 tuburi pe zi ca o sa ii treaca mai repede. E super! Nici nu zici ca e bolnavior.Adica nu mai are asa multa treaba cu scarpinatul.....
Dar eu sunt varza.Imi face capul mare toata ziua si am inebunit cu atitea desene....si nici macar nu am calculatorul jos. Mai intru sa va citesc cind doarme el si am ce citi nu gluma....
Mai un pic pina luni cind vine maica-mea...
A, zi-mi si mie Miha ce aspirator ti-ai luat (marca) si la ce pret!
Eu am doua. Unul sus si unul jos sa nu le mai car.Dar tot ma umplu de praf.Nici ununul nu e mai bun.
Alina, curaj la condus! Mi-e mi-a fost rusine la inceputuri sa rog pe cineva si il rugam sa ma dirijeze.Si a mers, am prins mai repede curaj.
Va pupam!

La multi ani Nicolas sa cresti mare si sanatos! Sa-ti traiasca nazdravanii, Ioana!

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina33, sanatate lui Dragos si refacere rapida!

Pana intra Miha iti zic eu de aspirator ca si eu am la fel, www.shopmania.ro/magazin~online-aspiratoare~produs-akai-vc-sw3012~p-1362443.html" target="_blank">AKAI, e japonez. Eu sunt f multumita de el. A costat 320 lei.

Niko, si eu zic ca va dormi ea cand i somn. A mai stat cu bunicii, fara voi?

Ada, ai dreptate cu serviciul...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Azi a fost prima zi cand nu a plans Ioana dupa mine. I-am explicat ca trebuie sa merg la servici sa fac bani de dulciuri, la care ea zice "bombonele"(chiar asa a zis... vorbeste tot mai bine}
Alina 33 imi pare rau de Dragos ca a facut rujeola si trebuie sa stati in casa. De unde o fi luat? de la gradi sigur nu ca perioada de incubatie e mai lunga, nu? Mi-ai ramas datoare cu un telefon. Ai reusit sa te interesezi de problema mea?
Alina M, felicitari pentru misiunea indeplinita.
Nico distractie la nunta!
Burticilor, nu puneti niste poze?

Mergi la inceput

Gabi, bine ca nu mai plange Ioana, asa mergi si tu linistita la servicu.

Ce nervoasa sunt ca mi-a blocat Dragos telefonul . Mi-a bagat gresit codul PIN de 3 ori si acum imi cere codul PUK. Daca sun la Vodafone imi cere o gramada de date si e pe firma telefonul(nici nu stiu daca raspunde cineva la ora asta), trebuie sa astept pana maine cand ajunge Calin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti fetele, a inceput si la noi show-ul azi .Inca de-acasa Dianei i-a intrat in cap ca ea nu merge la gradi azi,pana la urma am convins-o ca trebuie sa se imbrace si sa mearga,dar a ramas acolo urland si tarandu-se de nervi ca nu i se respecta dorinta,ca doar asta e genul ei .Ghita zice ca a luat-o doamna in brate,aveau pregatite bomboane,ca azi iar i-a apucat pe cativa inclusiv pe inca o fetita care ca si Diana statuse ok primele 3 zile. Pe la 9,30 s-a dus mami sa vada ce si cum si era liniste si pace in zona,nu mai plangea nimeni,se jucau.I-au explicat alea ca asa se intampla,pe unii ii apuca dupa cateva zile.Poate si pentru ca s-a dus noutatea,erau curiosi in primele zile. Si azi avea chef sa stea acasa ... Dar se obisnuiesc ei cu "serviciul" pana la urma.
Toata ziuia a fost ok dupa aia la gradi,iar acasa e fix la fel,deci nu s-a "traumatizat" prea intens ca a ramas acolo zbierand azi dimineata
Mersi fetelor de raspunsul cu orarul la magazinul Teba ,sa vad daca ajung cumva maine ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, 2-3 zile mai poate sa faca figuri la gradi, apoi se obinuieste ea. A avut si Dragos o "criza" din asta la vreo saptamana dupa ce-a inceput gradinita, dimineata zicea ca nu mai vrea la gradi, dar i-a trecut rapid.

Mergi la inceput

Eu am fost azi la Teba si erea inchis cu lacatul + sigiliu.
Moni este o vorba "La totzi ni-i greu" . las ca trece si faza cu crizele. Copiii mei sunt la bunici si nu imi place deloc fara ei...ma simt pustiita, dar daca a vrut sa ii tina nu am zis nu. Acum chiar imi lipseste harmalaia lor...

Mergi la inceput

Gabi, scria cumva pana cand e inchis la Teba? M-as duce si eu saptamana viitoare ca azi n-am reusit si pana la urma bine ca nu m-am dus daca era inchis...

Mergi la inceput

Alina nu era nici un fel de anunt pe usa...

Mergi la inceput