Mamici din Arad... (105)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
ALINA am mai luat pe naiba
,ca plecai la nunta,pe urma a inceput odiseea cu gradinita,serviciul si frrrrigul si ploaiaaa ca nu imi vine sa mai scot nasul.Saptamana trecuta am sunat odata sa ma programez dar chiar atunci n-a raspuns si n-am insistat,o sa zica ca-s nesi
.Sa vad ,ca daca nu ploua incerc pe sambata,desi sincer nu-mi doresc decat ca sambata sa dorm pana la amiazaaa 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
Buna dimineata!
Va servesc cu o cafeluta calda. 
M-am trezit dimineata sa-l trimit pe Dragos la gradi (Calin e plecat din tara) si nu m-am mai culcat ca pe la 9 trebuie sa plec. Ade doarme inca.
Va doresc o zi buna si calduroasa! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Sal'tare! Merci Alina de cafea. Chiar n-am baut azi ca m-am trezit tarziu (7.30) si m-am grabit. ![]()
Aseara am stat cu fetele la povesti pana la 12. Doua din prietene au fetitele in grupa cu Iulia si Dragos. Au trei ani.
Eu vorbesc serios ca mi-ar placea sa merg la servici in alta parte.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| Eu vorbesc serios ca mi-ar placea sa merg la servici in alta parte. |
Ada, de ce nu mergi?
Am ajuns si eu acasa vie si nevatamata.
Dimineata am dus-o pe Ade in Micalaca la Adina (ioi ce inguste-s strazile in zona Miorita si parcate masini pe ambele parti
), apoi am mers la gara la cosmetica. A fost super la cosmetica, jumate de ora mi-a facut numai masaj (am schimbat cosmeticiana).
A, sa va spun ceva, dar nu radeti...in parcare la gara am parcat masina ok, cand sa ies in spate erau parcate 2 masini asa mai in afara (sper ca ati inteles cum) si mi-era frica sa nu le ating cumva, asa ca l-am rugat pe un tip care avea masina parcata langa mine sa-mi scoata el masina.
No merg sa muncesc ceva pana vin pruncii, Dragos de la gradi si Ade de la Adina, pe la 17.
P.S.Calin ii la Venetia, mi-a trimis acum o poza pe telefon sa ma oftic.
(11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Mey
nu va mai tot imbiati cu cafea ca-s mai rau decat o gravida
.As bea una facuta la aparat de numa-numa.
Cat despre servici si mie mi-e dor de mers dar numai pt ca stand atata acasa vad tot ce nu-mi convine pe aici.
Moni orarul la Teba e 9-18 l-v si 9-13 s.
Alina esti
si eu as fi facut la fel.
Tot uit.Trimiteti-mi si mie un pm cu nr de telefon a lui dr Petrica
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
Somleac spune:
salut,
Waw Alina felicitari pentru aventura terminata cu bine. Nu-i nimic de ras sa ceri ajutorul in ceea ce nu te simti stapana sa faci. Si eu mai apelez la barbati binevoitori cand nu-s in stare sa scot masina, mai ales asta lunga.
Ce face Cali la Venetia?
Si noi am fost azi dimineata pana la lucru ca a fost ziua unei colege. Chiar ca-i fain sa mergi la lucru, chiar si cu pruncii dupa tine.Mai ales daca esti asteptat cu praji si alte bunatati
.
Ada te inteleg. Si eu am avut cativa ani biroul acasa. E groaznic. Nu stii nicodata cand se termina o treaba si incepe alta. Practic esti tot timpul la servici.
Gabi Ioana s-a obisnuit cu plecarea ta?
Ieri m-am plimbat cu Matia si Victor cu tramvaiul. Apoi insa am avut ce veni pe jos pana acasa, ca au schimbat astia amplasarea statiilor la noi si m-am pacalit. Matia a adormit in scaunelu de masa in timp ce-i taiam carnita.
Ce faceti in wekend? Iar vor fi manifestari la Gardendo. Poate ne intalnim.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Claudelu spune:

nu mai rezist in ritmul asta 
daca trece cu binesi ziua asta ma imbat 
Intr-o saptamana am slabit 3 kg din cauza stresului ...e si un lucru bun sa ti locul cuiva 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs
! Multumim 
alinamoro spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere! 
A fost total tipul, la plecare mi-a zis: "sa aveti grija d-na!".![]()
Carmen, pai bea o cafeluta ca nu se-ntampla nimic, o bei imediat dupa ce alaptezi si pana la urmatorul alaptat se mai "elimina".![]()
Eu nu mai am numarul dr.-lui Petrica.
Miha, Cali a plecat in Italia cu ceva treburi (are niste clienti italieni care lucreaza pamanatul aici si le vinde multe produse), a ajuns mai repede cu 3 ore si neavand ce face a mers la Venetia, de-acolo mai avea f putin pana la destinatie.
Clau, relax! 
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
Ceau!
Sambata e nunta si nu stiu cum facem cu Maia ca bunici se tem ca n-o sa doarma cu ei.
Weekend placut si calduros va doresc
!
adablackcat spune:
Miha, exact asa cum zici. Vin pana in casa sa pun un fax...ma agata piticii sau vad ceva ce trebuie facut, sau ma pun la calculator(in birou nu m-am legat la internet ca nu mai lucram nik). In casa acte, in birou acte...etc.
Alina, n-am cum sa ma angajez in alta parte cat am de lucru la firma proprie (cat o mai fi s-asta...ca vad ca merge ca naiba finalizarea fabricii
). Cat despre masina, important e ca te-ai descurcat fara nici un incident neplacut. Scopul scuza mijloacele.![]()
Gabi, si eu vreau sa stiu cum s-a acomodat Ioana de cand esti la job.
Carmen, si eu zic ca poti bea putina cafea daca ti-e pofta. Eu n-am baut deloc cafea cat am alaptat, nici cat am fost insarcinata, ca nu mi-a trebuit. Mi-e egal si acum daca am baut cafea intr-o zi sau nu. Azi n-am baut din graba, dar nu simt nici o diferenta. Cum mai e Serban? Si-a descoperit manutele? ![]()
Ildi, mititica ta ce face?
Clau, vezi ca vezi si partea plina a paharului?
Asta e cel mai important!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)