Mamici din Arad... (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA am mai luat pe naiba ,ca plecai la nunta,pe urma a inceput odiseea cu gradinita,serviciul si frrrrigul si ploaiaaa ca nu imi vine sa mai scot nasul.Saptamana trecuta am sunat odata sa ma programez dar chiar atunci n-a raspuns si n-am insistat,o sa zica ca-s nesi .Sa vad ,ca daca nu ploua incerc pe sambata,desi sincer nu-mi doresc decat ca sambata sa dorm pana la amiazaaa

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna dimineata! Va servesc cu o cafeluta calda.
M-am trezit dimineata sa-l trimit pe Dragos la gradi (Calin e plecat din tara) si nu m-am mai culcat ca pe la 9 trebuie sa plec. Ade doarme inca.
Va doresc o zi buna si calduroasa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Sal'tare! Merci Alina de cafea. Chiar n-am baut azi ca m-am trezit tarziu (7.30) si m-am grabit. Aseara am stat cu fetele la povesti pana la 12. Doua din prietene au fetitele in grupa cu Iulia si Dragos. Au trei ani.
Eu vorbesc serios ca mi-ar placea sa merg la servici in alta parte.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Citat:
Eu vorbesc serios ca mi-ar placea sa merg la servici in alta parte.

Ada, de ce nu mergi?

Am ajuns si eu acasa vie si nevatamata.
Dimineata am dus-o pe Ade in Micalaca la Adina (ioi ce inguste-s strazile in zona Miorita si parcate masini pe ambele parti), apoi am mers la gara la cosmetica. A fost super la cosmetica, jumate de ora mi-a facut numai masaj (am schimbat cosmeticiana).
A, sa va spun ceva, dar nu radeti...in parcare la gara am parcat masina ok, cand sa ies in spate erau parcate 2 masini asa mai in afara (sper ca ati inteles cum) si mi-era frica sa nu le ating cumva, asa ca l-am rugat pe un tip care avea masina parcata langa mine sa-mi scoata el masina. In rest a fost bine, Ade a stat cumintica si tot vorbea, trebuia sa-i raspund la ce zicea ea, nu neaparat la intrebari.
No merg sa muncesc ceva pana vin pruncii, Dragos de la gradi si Ade de la Adina, pe la 17.

P.S.Calin ii la Venetia, mi-a trimis acum o poza pe telefon sa ma oftic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey nu va mai tot imbiati cu cafea ca-s mai rau decat o gravida.As bea una facuta la aparat de numa-numa. Cat despre servici si mie mi-e dor de mers dar numai pt ca stand atata acasa vad tot ce nu-mi convine pe aici.
Moni orarul la Teba e 9-18 l-v si 9-13 s.
Alina esti si eu as fi facut la fel.

Tot uit.Trimiteti-mi si mie un pm cu nr de telefon a lui dr Petrica

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

salut,
Waw Alina felicitari pentru aventura terminata cu bine. Nu-i nimic de ras sa ceri ajutorul in ceea ce nu te simti stapana sa faci. Si eu mai apelez la barbati binevoitori cand nu-s in stare sa scot masina, mai ales asta lunga.
Ce face Cali la Venetia?

Si noi am fost azi dimineata pana la lucru ca a fost ziua unei colege. Chiar ca-i fain sa mergi la lucru, chiar si cu pruncii dupa tine.Mai ales daca esti asteptat cu praji si alte bunatati.

Ada te inteleg. Si eu am avut cativa ani biroul acasa. E groaznic. Nu stii nicodata cand se termina o treaba si incepe alta. Practic esti tot timpul la servici.

Gabi Ioana s-a obisnuit cu plecarea ta?

Ieri m-am plimbat cu Matia si Victor cu tramvaiul. Apoi insa am avut ce veni pe jos pana acasa, ca au schimbat astia amplasarea statiilor la noi si m-am pacalit. Matia a adormit in scaunelu de masa in timp ce-i taiam carnita.

Ce faceti in wekend? Iar vor fi manifestari la Gardendo. Poate ne intalnim.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

nu mai rezist in ritmul asta
daca trece cu binesi ziua asta ma imbat
Intr-o saptamana am slabit 3 kg din cauza stresului ...e si un lucru bun sa ti locul cuiva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere!
A fost total tipul, la plecare mi-a zis: "sa aveti grija d-na!".

Carmen, pai bea o cafeluta ca nu se-ntampla nimic, o bei imediat dupa ce alaptezi si pana la urmatorul alaptat se mai "elimina".
Eu nu mai am numarul dr.-lui Petrica.

Miha, Cali a plecat in Italia cu ceva treburi (are niste clienti italieni care lucreaza pamanatul aici si le vinde multe produse), a ajuns mai repede cu 3 ore si neavand ce face a mers la Venetia, de-acolo mai avea f putin pana la destinatie.

Clau, relax!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Sambata e nunta si nu stiu cum facem cu Maia ca bunici se tem ca n-o sa doarma cu ei.
Weekend placut si calduros va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, exact asa cum zici. Vin pana in casa sa pun un fax...ma agata piticii sau vad ceva ce trebuie facut, sau ma pun la calculator(in birou nu m-am legat la internet ca nu mai lucram nik). In casa acte, in birou acte...etc.
Alina, n-am cum sa ma angajez in alta parte cat am de lucru la firma proprie (cat o mai fi s-asta...ca vad ca merge ca naiba finalizarea fabricii). Cat despre masina, important e ca te-ai descurcat fara nici un incident neplacut. Scopul scuza mijloacele.
Gabi, si eu vreau sa stiu cum s-a acomodat Ioana de cand esti la job.
Carmen, si eu zic ca poti bea putina cafea daca ti-e pofta. Eu n-am baut deloc cafea cat am alaptat, nici cat am fost insarcinata, ca nu mi-a trebuit. Mi-e egal si acum daca am baut cafea intr-o zi sau nu. Azi n-am baut din graba, dar nu simt nici o diferenta. Cum mai e Serban? Si-a descoperit manutele?
Ildi, mititica ta ce face?
Clau, vezi ca vezi si partea plina a paharului? Asta e cel mai important!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput