Puiuti de Randunici 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Helo! Helo!
Ce mai fac? A, bine, ia pe-aici... acuma mi-am pus castravetii la murat si Diana e pe afara cu soacra-mea
So, suspectez la fiica-mea 2 dinti, daca palpez, se simte ceva sub gingie, nu-i prea devreme? Stiu ca mai poate dura pana ies si sper sa si dureze, sa nu iasa asa repede.
Cu diversificarea noi am luat-o mai incetut ca dr a zis ca ia super bine in greutate numa cu lapte, pana acuma ii dau doar morcov, mar si piersica, numai la mar deschide gura cu placere si nu-l scuipa si peste o saptamana incepem cu legumele, acolo o sa fie distractie in toata regula.
Cu somnicul nu ma laud, de ceva vreme se trezeste si de 3 ori pe noapte, ma termina, sunt zombi, sper sa fie ceva trecator. Ma gandeam sa-i dau cereale la ultima masa, poate daca e mai consistenta o sa doarma mai bine, voi ce ziceti?
Si cam ce cereale recomandati, ce firma? Stiu ca trebuie sa iau porumb sau orez, da sunt atatea firme, si dr a zis ca deocamdata sa nu-i dau cereale ca numa o ingras, ca si-asa cam tot timpul era la limita de sus la greutate, da totusi, as incerca sa vad daca doarme mai bine noaptea.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
amira_roxana spune:
kitzy majoritatea folosesc fulgi de orez de la milupa, fara lapte! si sa stii ca cerealele nu ingrasa neaparat!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
gudinde spune:
Roxana lasa torturile lui bubu ca ea e slaba!
Tuchi servici usor maine!
O saptamana binecuvantata tuturor!
Nicoleta spune:
Salut.
Nu exista viata dupa al doilea copil... o vreme. Mama eroina ma fac, pregatiti soclul! Matei si-a dus ieri picioarele in gura... Insa nu a ajuns sa suga treaz, decat rar... poate va face asta dupa diversificare, cand spe sa intre si el in panica, sa simta ca pierde ceva... ca eu simt ca imi pierd mintile uneori! Insa macar cand plange zice MA-MA-MA... Adica al treilea e fata? Ca mai fac unul, daca cineva imi promite asta!
Scuzati-mi deraierea... insa daca tot am intrat sa fac ceva folositor mie: sa ma descarc.
Va pup pe toate, fara exceptie!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Am uitat, Matei isi baga picioarele in gura, in carucior sta sprijinit in coate... ca vrea sa vada. Si dupa ce suge da afara putin lapte la cat de fatait e, imediat dupa ce se trezeste este cu picioarele in sus sau pe burta, sau se taraste... Sunt foarte curioasa cat va lua in greutate luna asta, a inceput cu 100 g in prima saptamana, apoi nu l-am mai cantarit... :(
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bubu05 spune:
Hop si eu!
Mai, ce-i cu Mimo, nu ne mai baga in seama?
Gudinde, m-ai facut sa rad...zau ca nu sunt slaba!
Si ce de fete harnicute, tiramisu, alea-alea, iamiii!
Cred ca o sa prestez si eu ceva saptamana care vine, ca prea mi-ati facut pofta!
Nico, cum ma sa nu fie viata dupa al doilea copil? ba eu zic ca atunci abia incepe viata adevarata
Eu m-am adaptat cam in 2 luni, recunosc, pana m-am obisnuit cu doi copii. Eu ma simt super acum!
Cand mergem la plimbare ii sorb din ochi pe-amandoi, ala mic rade la mine si gangurste, Vlad ne da replici de radem cu gura pana la urechi. Ma plimb si rad! Unul in stanga si unul in dreapta! Si Vlad ma intreaba "nu-i asa, mama, ca noi suntem viata ta?"
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Kitzy, nu ingrasa cerealele!
Eu ii pun in lapte orez si porumb, Milupa si in fructe cereale cu mar, Humana.
A venit randunoiul mai devreme azi si am fost prin Tineretului, n-am mai scapat de Vlad si am intrat si in Orasel putin...maaaare greseala ...ziceai ca-i demonstratie...tigani en-gros, fetze ciudate, ca la balamuc...m-am dat cu Vlad in niste elicoptere de-acum 100 de ani, am zis ca mi se face rau...alea se ridicau la cativa metri de pamant si se invarteau si in ce hal aratau ...
apoi am trecut si pe la socrii, in vizita, am stabilit una-alta pt. plecarea noastra in Italy , soacra va sta cu Vlad si Lica cu Stefan, vor sta la noi acasa cu copiii, fiecare cu instructiuni clare si se vor descurca 6 zile, nu? am emotii...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Gudinde
Bubu ai un Vladut super! Dupa faza cu hramalaia, acum vine cu "ei sunt viata ta" Un scump si jumatate.
Abia astept sa il fac si eu pe al-doilea...
Nicoleta mamica eroina. Mai vino si descarca-te daca asta iti face bine. Felicitari pentru "ma-ma-ma". Si Sanziana la fel cand plange, zice mama.
Kitzy Diana scumpa.
Poti sa-i dai cereale in lapticul dinainte de nani. Eu asa fac, si sunt intr-adevar mai consistente. Fii-mea doarme neintoarsa!
Eu ii pun ori Humana cu mar, ori Bebelac cu orez si piersica (ambele sunt fara lapte).
Ce-o face Luny in vacanta?...
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Am revenit,dar nu am avut o zi splendida.M-am luptat cu Tea sa doarma...si abia a dormit o ora,dupa indelugi lupte si plansete..ce m-a mai obosit..Si ce caldura frate,in septembrie..Oricum,a fost mai bine ca acasa.
Ali,bine.ai.revenit. Te.asteptam.pe.ramurik.
Am vazut o Andrutza tare haioasa!
Sovi,m-ai dat pe spate cu reteta.Cred ca zilele astea trag si eu una.
Simonetta,te mai asteptam.
Roxana,nasol ca ai ratat praji.
Bubu,ma bag si eu la cumparat dulce de la tine..Mi-au ramas si acum papanasii aia in gat...si nu stiu cand o sa apuc sa fac si eu..si daca mi-or iesi..ca ai tai sigur nu vor iesi,oricum.
Ce marfa ca plecati la Florenta ca porumbeii,doar voi 2!!Vleau si eu...sa mai ies din carapace..
mimo,buhuhu,unde umbli?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"