Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, incearca sa nu te mai stresezi asa tare cu somnul, ca o stresezi si pe Tea. Nu vrea sa doarma, n-o obliga, faceti altceva, joaca, plimbare, niste ceai de tei...o sa vezi ca asa va veti destinde amandoua.
Si cu papanasii, chiar nu sunt greu de facut si n-are ce sa nu-ti iasa. Incearca.

Kya, asa zic si eu, sa-l faci pe-al doilea!

Stefanoi a fost cam obosit in seara asta, daca ne-am dus la soacra-mea n-a mai tras puiul de somn de juma de ora, erau si cumnatelele mele si l-au zapacit cu joaca si pupatul. Pana la urma l-am pus in scoica lui, noi ne vedeam de vorba si el vorbea mai tare decat noi . iar dupa baita, rupt de oboseala, a papat doar 90 de laptic si a cazut la datorie...nu mai ptea nici sa manance...eu pregateam masa si s-a ocupat randunoiul de baita si biberonat, daca ii dadeam eu sigur manca mai mult...asta e...sa vedem cand se va trezi sa pape...

Mie imi lipseste clubul buhuhu!!!!
Liana, Mimo, Sovi, pe unde sunteti?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela adica vrei sa spui ca Tea nu a dormit toata ziua decat 1 ora!!! Wow... cred ca a fost maraita rau. Cel putin fii-mea daca nu doarme ma capiaza cu maraieli.

Azi cica a adormit-o randunoiul cu bataie... Nu vroia sa adoarma, desi era moarta de oboseala. Asa ca a invelit-o intr-un pled si a tinut-o strans in brate langa el in pat, ca sa nu se mai agite. Dupa 2-3 scancete a adormit bustean.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da' chiar, pe unde umbla fetele?
Oare cand s-o intoarce Ariel?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, ce tare!
Stefan doarme dupa masa de fructe, cand iesim afara, maxim o ora, cateodata jumate de ora, depinde. Apoi dupa masa de pranz, inca o ora.
Azi a papat piureul la 1, s-a culcat, pe la 2 si ceva s-a trezit, a stat o ora, ne-am jucat s-a frecat la ochi, l-am pus in pat pe burta si-a adormit singur, de la 3 la 5, deci inca 2 ore. Tocmai atunci adoarme si Vlad si am dormit si eu 2 ore .Pe seara ar mai fi dormit, dar am fost in vizite si a sarit...cam asa doarme el.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

kya pai sa-si breveteze randunoiul metoda de adormit... si mie mi-e dor de luny si muffy, si de restul fetelor in vacante...luny a zis ca vine pe 11.

stela de bagi la facut papanasi???pup tea frichinita

nicoleta deci mai faci o fetitza...chiar ca mama eroina o sa fii...

bubu !

ma uit la mircea badea, si apoi ma duc la

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pai asta ziceam kya,ca abia a dormit 1 ora azi cu chiu cu vai,iar ieri nu a inchis un ochi toata ziua pana la 11 noaptea.
Roxana,ma tenteaza rau papanasii...acum cautam pe aici reteta.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Trec pe aici asa, numai sa va spun "buna-pa", nu mai am putere si de forumeala, am fost la unkiu, care a aruncat in mine cu ceva produse bio (gogosari, dovlecei, morcovi, brocoli, pastai, rosii) si dupa ce am culcat copilu am stat sa ma lupt cu produsele, morcovii (cat un deget) spalati cu periuta, altele spalate si oparite ca sa nu degere urat, si acum stau pachetele-pachetele in congelator alaturi de piersici. Era sa uit de friptura randunoiului la cuptor, ma tot miram eu ca "iete domle, unii vecini fac carne bine patrunsa"

un dus mai fac si gata
Asa ca frunza verde si-o aluna, noi va spunem noapte buna.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaa,Sovi,ce vrednik ai fost azi..Bv..NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Bravo Sovi, harnicuta nu gluma!

Fug si eu la
Noapte buna!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hmm.. ce liniste pe crengutza...
se simte ca e we si in plus fete plecate in concediu!

ma bucur sa dau de Ali! hai cu laptopul!!

noi aseara am inceput o cutie noua de cereale.. de data asta orez cu mere.. nu e la fel de dulce ca cel cu banane si chiar eram curioasa cum o sa il primeasca, si se pare ca tot bine.. nu a zis nici pas ..
am vrut azi la pranz sa ii dau avocado ca am luat ieri, dar am adormit si eu langa ea si nu am mai avut cand sa il mai prepar, asa ca ramane pe maine sa incerc..

mi-ati cam facut si mie pofta de bunaciuni!.. ma duc sa bag o ciocolatica mica!

cam asta ar fi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput