Puiuti de Randunici 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Si mie mi-e dor, dar nu stiu de cine

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Am vazut ca nu s-a trimis celalalt msg
Sunt Ali si m-am logat cu 'randunici' pt ca eu nu m-am putut loga.
Nu stiu cand imi aduce ala laptopul, acum l-a stricat el(l-a scapat) si acum trebuie sa-mi cumpere altul.
Ali, va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hei Ali, si noua ne este dor de tine, chiar ne intrebam ce e cu tine de nu mai apari! Hai cu laptopul cel nou.

Stela, distractie placuta la tara si sa doarma micuta bine.

Eu imi astept baietii din Delta cu peste, povesti si filmulete...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Oare cum am putut sa stau atata fara voi???

Sovi prajitura aia suna demential, dar aluatul de pandispan cred ca-l faci cu faina integrala...nu? tre sa-ti spun ca eu m-am intors la obiceiurile proaste si nesanatoase...sunt necajita!!! Daca tu nu m-ai mai controlat! Sper intr-o minune atunci cand voi incepe serviciul care ma va solicita fizic si nu numai!

Kya, mai dar ce puiutza mancacioasa ai tu acolo? Al meu n-a papat niciodata mai mult de 220 ml si asta s-a intamplat doar o data!
Este adevarat ca mananca mai des decat ar trebui...cred ca are stomacelul mic caci pe mine chiar ma streseaza lucrul asta!

Stela, tare rau imi pare ca ai avut o zi obositoare... Din cate stiu eu, astia mici cu cat sunt mai obositi cu atat mai greu adorm si cu atat sunt mai agitati, iritati!

Tuchi Spor la invatzat! Imi pare rau ca Sebastian se simte rau si vomita! Daca stomacelul lui accepta doar AR acum atunci asta e!!!

Bubu, Clau, Simo, va multumesc tuturor ptr gandurile bune!

trimit asa ca s-ar putea sa pierd mesajul si altul nu mai fac........

Va doresc o duminik exceptionala!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce surpliza placuta pe ziua de azi: Ali si Simonette

Sunt si eu prin zona. Mi-am mai facut o cafea, stau in fata laptop-ului cu hartiile in fata, pregatesc masa fetei... de-ale duminicii.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

exista lucruri pe care numai bubu le poate face!!! cum ar fi tortul ala cu trufe....nu mi-au iesit foile, se ardeau dedesubt si deasupra nu erau facute...ca o fi de la cuptor sau doar lipsa mea de indemanare si pricepere...nu stiu...dar mai bine ca s-a intamplat asa ca poate ma mai potolesc si eu. insa...a zis al meu ca daca mai vede ca bubu a facut nu stiu ce minunatii si eu nu-i fac e jale...asa ca bubu nu vrei sa-mi trimiti si mie la pachet un pic cand mai faci tu bunatati si platesc ramburs?

ma bucur ca le-am vazut pe Ali si simonette!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Asaaa...ieri am fost la nunta cu MAtei. In biserica a fost atat de atent la tot ce se intampla aproape o juma de ora.. Normal ca a fost atractia serii...pana pe la 10 jumate cand a inceput sa planga destul de rau. Nu a reusit sa adoarma in landou pt ca era galagie si am plecat spre casa. Am zis ca nu mai repetam experienta, ca i-am stricat tot programul.
O sa pun si poze putin mai tarziu...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Bine ati revenit Ali si Simonette!

Cuscra, Bianca arata bine si inainte si dupa! Si eu am zis ca o sa-l tund inainte de un an daca o sa aiba plete...

Sa nu uit: in 2 saptamani am slabit 3 kg. Cum? N-am mai mancat dupa 7 si am inceput si munca..nu stiu care a fost mai eficient...mai am 7...

Sovi, ce montaj super cu Sasha....

Cred ca persoanele care fac multe chestii intr-o zi ( adica Bubu) se organizeaza foarte bine....lucru pe care eu nu l-am reusit inca...

Am pus poze de ieri de la nunta...http://good-times.webshots.com/photo/2544430830103382524AaGMfz

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2544430830103382524AaGMfz

Mergi la inceput

Roxana , si mie mi s-a intamplat acelasi lucru cu Tiramisu...

Bey, doarme de o ora si ceva...si daca stiam ca doarme atat, ma bagam si eu langa el...

valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2544430830103382524AaGMfz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Heei, si eu prin zona...tre' sa calc

Roxana, imi pare rau, rau ca nu ti-au iesit foile...ele trebuie sa fie subtiri si se coc f. repede, trebuie sa stai cu ochii pe ele, iar focul sa fie mediu spre mic...iti promit ca-ti dau la pachet!
Vroiam sa fac tort din asta de ziua randunoiului, dar vom fi pe la Florenta atunci

Vali, super tare ca ai slabit! eu iar am inceput sa mananc de toate...nu m-am mai ingrasat, dar nici n-am mai slabit...trebuie sa ma apuc iar de sala, sauna si alte alea sa-mi vina cheful...

Ali, si mie mi-e dor de tine...am tot intrebat si nu stiam ce e cu tine! hai cu laptopul la ciripeala!

Simonetta, ce bine imi pare ca scrii iar!

Ma duc sa calc...........

PeSeu: L-am vazut pe ranjitul de Matei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput