Gradinita "Strop de roua" sect.4

Gradinita "Strop de roua" sect.4 | Autor: MihaT

Link direct la acest mesaj

Sunt mamica Alexiei,o fetita de 3 ani si 8 luni care merge la gradi .pe 15 septembrie.Imi poate spune cineva cate ceva de aceasta gradinita,cum sunt educatoarele,cum este mancarea,cati sunt in grupa,etc.?Va rog frumos am mari emotii!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_vyo spune:

Buna,si noi incepem la aceasta gradinita.Emotiile sunt mari,dar speram sa fie ok.Am auzit numai lucruri bune de gradinita aceasta.Sper sa ne integram repede.Anul trecut am dat-o in bara cu o alta gradinita,nu ne-am acomodat deloc,si am renuntat.Anul asta vrem nu vrem,trebuie sa ne acomodam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Si gemenii mei incep tot aici gradinita.Si eu am mari emotii.
Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Voi la ce grupa sunteti?Noi avem 4 ani si mergem la grupa mijlocie.O sa-i lasati la program prelungit din prima zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

I-am dus astazi pe pui la gradi.Suntem la grupa mica II.
I-am lasat plangand si eu am plecat intoarsa.
Sper sa fie bine
La voi cum a mers?

Mergi la inceput

Din pacate nu am mers astazi,am avut febra si diaree ,si trebuie sa stam acasa toata saptamana.Am fost eu acum la pranz si am vorbit cu doamnele educatoare,care par foarte dragute...sper sa ramana asaSuntem la grupa mijlocie 2,unde pe lista apar 36 de copii.Erau destui parinti care ii luau acum la pranz.Au ramas la somn 15.Se pare ca nu vor fi chiar 36 zi de zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Redeschid subiectul cu rugamintea sa-mi spuneti, cand exact incepe inscrierea la gradinita si daca ati dus ceva directoarei la inscriere (mamicile cu copilasi deja acolo).
Baietelul meu merge inca la cresa de langa scoala 93 si din toamna merge obligatoriu la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

unde e situata aceasta dradi, mai precis?
Miha

Albumele noastre

Mergi la inceput