Sunt o mamica - invatatoare care incepe din nou serviciul, dupa doi ani de stat acasa, cu minunile mele... (sincer, parc-as fi stat o viata, nu doar doi anisori..)
Scoala la care m-am transferat in perioada cat eram insarcinata (deci n-am profesat acolo pana acum) imi va da clasa a IV-a, din 15 sept...
Dragi invatatoare de clasa a IV-a, ajutati-ma si sustineti-ma si pe mine cu sfaturi, pereri, orice.. nu vreau sa imi "bombardez" colegele de serie cu nelamuririle mele;
Cu voi, pe
, ma simt mult mai "in largul meu"... ![]()
Un an scolar cu succes va doresc din suflet, si voua!! 
Draga Dalina, in primul rand iti urez un an scolar cu multe impliniri. Stiu un site unde se pun multe intrebari si se raspund la multe nelamuriri, daca vrei iti scriu pe PM care este linkul siteului...pe mine m=a ajutat mult. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
www.didactic.ro iti poate fi de ajutor.
Mult succes in noul an scolar !
www.andreialmeu.piczo.com
Eu am planificarile de clasa a IV. Daca te ajuta, pot sa ti le trimit.
28+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
Fetelor, multumesc din suflet pentru raspunsuri!! 
Oana, trimite-mi, te rog, link-ul de care vorbeai, pe PM... Mersi din suflet!! 
geniest, multumesc mult! Intr-adevar didactic.ro este un real ajutor pentru noi. ![]()
Roxyn, daca nu-ti e prea greu, as fi tare bucuroasa sa-mi poti trimite planificarile..
(m-ai scapa de stresul "cersitului" la colege...
) Dar tie nu-ti mai trebuiesc? Sau sa ti le trimit inapoi?!... 
tuturor si spor la treaba, pe ultima suta! (eu maine merg la scoala sa pun perdelele pe care le-am spalat eu si sa spal peretii, sa punem florile... etc.. stiti voi... 
Dalina, lasa-mi o adresa de mail si iti trimit. Sper ca sa ti se potriveasca pe manuale.
Daca nu se potrivesc, le poti lua de pe didactic.ro.
Modificarile cele mai mari au aparut la istorie si geografie. Dar nu e asa de neinteles, cum au crezut altii.
Astept adrsa ta de mail.
28+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi