preturile de la Selgros???

preturile de la Selgros??? | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Pana acum la orice Selgros erau cititoare de preturi. Azi am mers sa cumpar rechizite, si surpriza! au disparut toate aparatele! Si e cam nasol, fiindca unele produse nu au pretul afisat, iar altele au chiar 2 preturi- bineinteles diferite. Tare curioasa sunt, de ce au disparut aparatele? Acum cumparatorul e nevoit sa umble peste tot pana gaseste un angajat care are si timp, si chef, si aparat si bunavointa... Si tocmai Selgros care face maaare reclama la intrare cu sloganul "pretul afisat=pretul platit" ascunde pretul???? Bila neagra pt ei!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Am observat de saptamana trecuta si am crezut, atunci, ca e o problema temporara.Dar se pare ca nu e asa.
Gabi, ne orientam spre altii

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

De fapt si noi era sa iesim cu preturile umflate asta daca nu eram pe faza.Cumparasem lapte megle 11+1 de 1.5% la promotie si casierita mi a introdus pe factura la pretul fara promotie si fara al 12 lea gratuit. In fine dupa telefoane primeste alt cod si dupa ce vad pe ecran ii zic ca nu e ok ca laptele meu e de 1.5 si nu de 3.5%( deci implicit pretul ar tb. sa fie mai mic)... suna femeia din nou dupa alt cod....in final am iesit dupa casa fericiti cu pretul corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cu cat e magazinul mai mare cu atat ai sansa sa fii fraierit mai mult! Nu corespunde pretul de pe fact cu cel afisat, nu au introdus pretul dupa codul de bare respectiv, cumperi 1 si iti factureaza mai mult(e)..... diverse prb care las un gust amar!

E pacat, tot noi siferim, ne enervam, pierdem timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Poate sunt gratis, de aceea nu au mai pus cititor de pret.

De ce nu reclamati la OPC?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mare veste: au reaparut la locul lor cititoarele de pret!!!:))))

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana22c spune:

chiar ca, cu cat sunt magazinele mai mari, cu atat exista sanse sa fii fraierit mai tare, trebuie sa verific bonul imediat ce l-ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Asta cam asa este...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput