America (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Am citit in sfarsit putin despre Palin asta pe care va certarati voi p'aci. Pot sa va spun ca sunt impresionata de faptul ca are 5 copii si in acelas timp o cariera. Si cum a dovedit ca poti fi si mama si poti avea si o cariera, pt. mine asta e ceva foarte important. Dc. as putea vota, as vota-o, sunt f. impresionata. Nu am auzit-o inca vorbind, o sa caut pe net.

Si eu as fi impresionata daca intr-adevar chiar ar sta cu copiii aia. Daca ar renunta la cariera sa aiba grija de cei 5 copii, sau daca ajungea vreunul sa termine Harvardul la 14 ani probabil ca m-ar fi "moved". Dar asa o mama care isi abandoneaza familia ptr visuri politice mi se pare de doi lei, nu le balanseaza, alege cariera si cu asta basta.
Am si eu VP aici cu 5 copii si la 5 pleaca acasa ca trebuie sa faca dinner,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

I couldn't disagree more! Dar sa nu o luam de la inceput Vreau doar sa zic ca nu ar fi avut parte de aceleasi critici daca era barbat si nu i s-ar fi cerut sa pregateasca cina in fiecare zi. Are si a avut si sotz, nu? Sau ei sunt genetically unfit sa aiba grija de copii? Iar copiii aia mari sunt mari, cred ca nu avea cine stie ce cariera acum dooj de ani. Si pe de alta parte i se reproseaza ca nu a avut o cariera asa fulminanta, satul ala unde a fost primarita e chiar un sat de sat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:

Am citit in sfarsit putin despre Palin asta pe care va certarati voi p'aci. Pot sa va spun ca sunt impresionata de faptul ca are 5 copii si in acelas timp o cariera. Si cum a dovedit ca poti fi si mama si poti avea si o cariera, pt. mine asta e ceva foarte important. Dc. as putea vota, as vota-o, sunt f. impresionata. Nu am auzit-o inca vorbind, o sa caut pe net.

Si eu as fi impresionata daca intr-adevar chiar ar sta cu copiii aia. Daca ar renunta la cariera sa aiba grija de cei 5 copii, sau daca ajungea vreunul sa termine Harvardul la 14 ani probabil ca m-ar fi "moved". Dar asa o mama care isi abandoneaza familia ptr visuri politice mi se pare de doi lei, nu le balanseaza, alege cariera si cu asta basta.
Am si eu VP aici cu 5 copii si la 5 pleaca acasa ca trebuie sa faca dinner,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Eu-s acasa si nu stiu daca vor ajunge cei (doar) doi copii la Harvard.
Deocamdata Palin a plecat in Alaska, joi va fi "deployed" baiatul.
Cred ca are grija de copii atit cit poate o femeie care are si cariera. In fond are si sot.
Eu nu inteleg de ce criticam o femeie pentru "choices" astea. Eu sint uimita de cite ori aud chestii din astea din gura unei femei. Daca un barbat spune asa ceva zicem ca-i "pig". Femeile intre noi ne punem "down" mai ceva decit barbatii.
Zicea cineva ca si Schwarzenegger are patru copii, pe el nu l-a criticat nimeni ca nu sta cu ei in loc sa fie governor. Nici Maria Shriver nu-i casnica.
Indiferent daca-ti place de ea sau nu, criticile de genul asta mie mi se par sub centura.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am fost suporter Clinton. More power to girls!

Mergi la inceput

Ruxij!

Am vrut sa zic ca daca e sa n-o votez pe Palin, ar fi pe chestii de policy. Nici intr-un caz ca s-o trimit la cratita, ca acolo vreau eu sa fie mama a cinci copii.

Scriu aici ca o typical career woman, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Fetelor,

Eu astept sa inceapa discutiile cu presa si apoi o sa ma pronunt in privinta lui Palin. I mean sa raspunda liber, sa nu citeasca raspunsurile. Deocamdata a fost aleasa ca sa fie bufonul regelui si face fata cu succes. Abia astept discutia ei cu Biden.

Mergi la inceput

De fapt lumea iubeste asa de mult bufonul, ca a si uitat de rege.
Ceea ce isi si doreau probabil.

Mergi la inceput

Citat:

Eu am fost suporter Clinton. More power to girls!

Agreez, Ruxi.
Dar vreau o femeie desteapta si echilibrata intr-o functie de conducere. Eu am admirat-o pe Rice, mana de fier. Nu si-ar permite Putin sa dea cu ea de pamant. De ex.
Sau l-o impresiona mai degraba Britney Spears?

Mergi la inceput

Mie Rice nu mi-a placut.
Inteleg ca Palin a fost bine primita pe unde a fost cu McCain. Joi are interviu pentru ABC News parca, sint curioasa s-o aud.
Cred ca debate-ul Biden/Palin va fi mai urmarit decit McCain/Obama.

Mergi la inceput

Pai nici n-am placut-o pe Rice din cauza jobului pe care l-a avut.
Dar nu m-ar deranja sa vad calitatile ei intr-un VP.

Vad ca Biden o tot congratuleaza pe Palin ca este extrem de desteapta si el se pozitioneaza ca underdog. Dar parerea mea este doar o strategie. Probabil ca spera ca ea sa "gets all excited" si sa nu se pregateasca cum trebuie. O sa vedem.

Mergi la inceput

Da, cred ca asta-i strategia lui Biden.
Pe Rice am vazut-o ca pe un catelus al lui Bush, ma bucur ca s-a hotarit sa-si vada de treaba ei de la anul.

Mergi la inceput