America (122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Un filmulet cu bebele meu drag, pentru americancele mele dragi, aici : http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=AJFlip.flv

Si pozici noi, aici : http://family.webshots.com/album/566559221GrAwWC

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani, Mariuteler, Mariilor, Marianilor, Marianelor

Azi parca e prima zi de cind am venit din contzed de parca-parca mi-am intrat in ritm (unde oare am fost siliti si sa ne adaptam la programul de scoala)...Oricum, parca nu mai e dracul chiar asa de negru!

Iaca pun si o poza cu moi din unghi grotesc, sa ma mindresc de disparitia celulitei...sint tot grasana dar mai aspectuoasa... balena la plaja...

Mai intru, dar sa-mi beau cafeaua...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Arati superb

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anamaria, misto si nu mai zic de concediu (hahaha, eu mai bagareatza m-am uitat la toate pozele), iar tu arati f tanara pt a avea baieti asa mari.
l-am vazut si pe baby andrew, mey da' in ce ritm creste, e tot frumos si durduliu.
oana, ce s-a intamplat ca am citit mesajele astea pe aici dar nu m-am lamurit.
miere, ce repede trece timpul, deci ai trecut de jumatate, sarcina usoara si in continuare.
daca aveti chef de poze de zoo, aici:
www.apha.shutterfly.com

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, am nevoie de un raspund ff rapid. Borcanelele de mincare de la Earth's Best, Stage 2, au bucatele in ele? Pentru ca am nevoie doar de cele care sint moi, fara bucatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Oana B, Philip, multumesc...ma duc sa ma inrosesc intr-un colt
Nu mi-s io asa de tinara dar multumesc de compliment!

Io astept poze cu mincarica lui Andrada (sa nu mai zic calatoria la Paree)...sint online pe YM (ocebine2004).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Am citit in sfarsit putin despre Palin asta pe care va certarati voi p'aci. Pot sa va spun ca sunt impresionata de faptul ca are 5 copii si in acelas timp o cariera. Si cum a dovedit ca poti fi si mama si poti avea si o cariera, pt. mine asta e ceva foarte important. Dc. as putea vota, as vota-o, sunt f. impresionata. Nu am auzit-o inca vorbind, o sa caut pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, gasesti subiectul la ZZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Am citit in sfarsit putin despre Palin asta pe care va certarati voi p'aci. Pot sa va spun ca sunt impresionata de faptul ca are 5 copii si in acelas timp o cariera. Si cum a dovedit ca poti fi si mama si poti avea si o cariera, pt. mine asta e ceva foarte important. Dc. as putea vota, as vota-o, sunt f. impresionata. Nu am auzit-o inca vorbind, o sa caut pe net.

Si eu as fi impresionata daca intr-adevar chiar ar sta cu copiii aia. Daca ar renunta la cariera sa aiba grija de cei 5 copii, sau daca ajungea vreunul sa termine Harvardul la 14 ani probabil ca m-ar fi "moved". Dar asa o mama care isi abandoneaza familia ptr visuri politice mi se pare de doi lei, nu le balanseaza, alege cariera si cu asta basta.
Am si eu VP aici cu 5 copii si la 5 pleaca acasa ca trebuie sa faca dinner,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Anamaria! Sa nu mai spui ca nu esti tinara, eu ce sa mai zic? Plus ca ai fost si harnica, ai copii mari.
Sinzi, vrem poze cu casa!
Oana, scuze ca n-am dat reteta la timp pentru picnic:
6 linguri zahar
1 1/4 cana shredded coconut, neindulcit (eu iau de la Sprouts)
un albus
1/2 lingurita extras de vanilie
Amesteci totul, iei cu lingura si pui pe o baking sheet (poti sa o acoperi intii cu parchment paper) si o dai 10-12 minute la cuptor, la 375 de grade.
Imi pare rau ca a iesit cu suparare subiectul ala cu politica.
Pe Alexandru il doare gitul, nu stiu ce o fi cu el. A mers la scoala, ca n-are febra. Am emotii cu Ana, miine ar trebui sa-i facem vaccin. Uite asa se intimpla mereu!
Andrada, am gasit ieri lapte organic, neomogenizat. E de la Farmers' Creamery. Nu prea-mi place ca-i in container de plastic, altfel nu era. S-a deschis recent un magazin Vitamin Cottage, in alta parte nu l-am gasit. M-am bucurat ca aveau si iaurt din ala bulgaresc in borcan de sticla. Sotul si-a luat grecesc, Alexandru a ales de fructe si Ana prefera alt model. Vai de noi!
Apoi am mers si la Sprouts, ca la Vitamin Cottage nu stau asa bine la fructe si legume. Noroc ca s-au pozitionat strategic, ambele sint in aceeasi zona. Doar ca arde mai tare la buzunar cind cumperi din doua magazine. Mi-am luat si porcini deshidratate, ca m-am invatat cu shiitake asa.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput