* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Azi am mers la Spitalul de Copii cu Alexandra, aveam programate niste radiografii ale gitului si pieptului. Totul pentru o problema aparuta de prin luna mai (seamana cu respiratia astmaticilor si apare numai uneori... medicii banuiesc ca ar putea fi si un tic nervos pe care ea l-ar face in loc sa-si dreaga vocea, si ca ar disparea in timp, dar vor sa se asigure si ca nu-i altceva). Alexandra nu se plinge de dureri si se comporta ca si cind nu s-ar intimpla nimic. Astmul este exclus, pt ca plaminii suna "curat".

Am facut poze, sunt aici.
Am pus si 2 filmulete cu felul in care se manifesta acea problema: aici si aici. Sunt filmate in iulie. Uneori se manifesta asa, alteori sunetul e mai prelung si mai des.

Pe 22 sept avem de facut si o ecografie si un test gastrointestinal.

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

aida, am fazut filmuletele si pozele voastre. Bine ca nu s-a descoperit nimic la radiografii, probabil sa fie un tic nervos si sa treaca de la sine. Cine stie ... Sanatoasa sa fie ca restul se rezolva in timp.

Am pus si eu niste poze de la mare AICI
Iulia a fost in elementul ei, n-am avut nici o treaba cu ea. In apa si in nisip, atat. Cumintica foc, mai ca n-o recunosteam Cum am ajuns acasa si-a reluat vechile obiceiuri. Cred ca tre' sa ne mutam la mare

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI ANELOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Aida, am vazut filmuletele. Ciudat...cand primiti rezultatul de la radiografie? (ca am inteles ca a fost ascultata la plamani si nu s-a auzit nimic suspect). O fi mai degraba un tic...
testul gastro-intestinal in ce consta? ce procedura folosesc?
Micaalsa, v-ati intors de la mare? ati prins vreme buna? am vazut pozele! asa-i si la noi...Marc e innebunit dupa apa, a fost in elementul lui in fiecare concediu. Pfai, ce m-as muta si eu la mare!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Elvie, profitam din plin de vreme, ca inca-i faina. Sper sa o mai tina un pic asa. sa vezi ce bronzat e Marc . as mai fi plecat o tura la mare, dar e asa departe de noi si sotul n-a mai avutzile libere, iara sa ma duc singura cu Marc nu mi se arata. Afara stam pana se intuneca, chiar mai tarziu, si greu de tot intram in casa, desi de la cresa mergem direct in parc.
fug sa vad poze cu Lara

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

micaalsa,
vreau si io la mareeee! aici n-avem :) numai daca zburam pina la ocean, dar cine are timp?

alinaalex,
la testul gastrointestinal am inteles ca i se va da Alexandrei sa bea un suc cu bariu (au diverse arome, din care Alexandra va alege ce-i place mai mult). si-apoi o pun la ceva aparat. atita stiu. eu cred ca, daca la radiologie a fost asa docila, la urmatoarele teste chiar va fi usor. oricum, medicii de la spital se poarta cu copiii ca si cu niste superstaruri, ieri nu mi-a venit sa cred cum de a stat Alex cuminte in asa pozitii ciudate, pentru a i se face radiografiile. chiar m-a apucat risul, s-o vad ce cuminte statea cu miinile pe cap, la radiografia pieptului. iar in spital... ea credea ca e in ceva parc de distractii, cu atitea jucarii si culori in jurul ei.

rezultatele nu le avem inca, aici ele se trimit la medicul pediatru + cel de familie, si-abia apoi afla si pacientul ceva.

eu nu mai sunt asa de ingrijorata cum eram acum citeva luni, inclin din ce in ce mai tare sa cred ca e un tic. problema a aparut dupa ce Alex a racit tare in git, si nu stia cum sa scuipe tusea. am incercat eu s-o invat, dar ea doar repeta dupa mine "ptiu" fara sa scuipe nimic, si se lasa cu hohote de ris

Mergi la inceput

mi-a scris acum o prietena, si-a zis ca problema Alexandrei seamana foarte tare cu ceva ce a avut fiica ei, si se numeste Stridor Laringian. nimic ingrijorator, daca-i asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI SI MILIOANE DE SI DE DRAGELOR NOASTRE ANNA (Cat), ANA (Aalina), ANA MARIA (Tcelen) si ANA (Lady Hawk)!!!

de la Thea

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA GEORGIANA

LA MULTI ANI SI MILIOANE DE SI DE DRAGELOR NOASTRE ANNA (Cat), ANA (Aalina), ANA MARIA (Tcelen) si ANA (Lady Hawk)!!!

de la Thea

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

si Anne-Bianca nu?{:D]

morneatza de pe litoral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,

La multi ani, Mariucilor si Anelor!

Catrinutza, felicitari pentru puiul Rares, refacere rapida si sa auzim vesti cat mai bune despre voi!

acum am ceva timp liber la serviciu si m-am hotarat sa-l petrec scriindu-va una alta...
Tudor e bine, merge din nou la cresa dupa vacanta de doua saptamani, mananca binisor- mai nou imi cere suc de fructe de doua ori pe zi, ajunge cam la 400 ml de suc zilnic, in conditiile in care in primavara il bea cu mare scandal.
Nu imi place insa faptul ca i-au ramas pe fata ceva semne de la varsatul de vant din iulie iar pe corp inca i se mai vad petele maronii de la bubite. L-am spalat si cu ceai de plante, dupa baita folosesc aproape de fiecare data crema hidratanta de copii, ma rog ce m-am gandit eu ca ar merge, si tot are semne pe corp. Se uita si el in oglinda la semnele de pe fata si zice "e urat Tudi aie bubise".
Ma doare sufletul. Toata ziua il dragalesc si ii spun ca e frumusel, ca mami nu vede bubitele ca sunt mici,etc. Nu pare sa sufere sau sa fie afectat dar nu vreau sa creada ca e urat!

In rest e baietel bun, mai face cateodata scheme cand tre sa intram in casa de la joaca, de ne stie tot cartierul, dar cred ca vor trece si chestiile astea.
La nazuri aplicam psihilogia "inversa", adica daca e ora de masa ii spun "mami si tati merg la masa, Tudor nu mananca daca nu vrea!" si invariabil raspunsul e "Tudor e foame si mie!"
E un scump, ne face mie lui tati declaratii de dragoste gen "si eu ti bibesc pi tini mami/tati!" sau "pange putin mami sa ti bibesc sa teaca!", e foarte pupacios si dragalicios de ma topesc.
De pampy am scapat de mult, "oitza" rules! ba a vazut ca se poate face pishu si din picioare si acu imi cere asa cand suntem afara. De doua ori s-au intamplat accidente carora nu le-am dat importanta, si asta fiindca era deranjat la burtica- cred ca a fost un virusel luat de la copiii de la bloc care aveau asa ceva. S-a rezolvat cu baby-biotics .
Fetele care aveti ghiocei la cresa/gradi, ati inceput "campania de imunizare"? Deocamdata noi tragem tare cu sucul de fructe- portocala, mere, morcovi- iaurt si banane. Sa speram ca cele 8 zile la mare si 4 la munte vor contribui si ele putin la intarirea imunitatii pentru iarna asta.
E in continuare fan masinute si de dat in leagan si a descoperit placerea de a modela cu plastilina. Vrem sa ii cumparam o masuta pentru el, colorata cu scaunel, am vazut in Tulcea ceva dar parea cam fragila, iar in constanta, am fost pe fuga in centrele mari si am gasit doar de fetite, cu barbie si fluturasi roz. Azi a plecat sotul in Buc si daca nu gaseste acolo- e pe fuga- o sa comandam ceva pe net.
Aida, am vazut filmuletele- bine ca Alex e in regula- si pozele si am ramas impresionata de cum poate sa arate un spital la voi!!
pup

Mergi la inceput