* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Buna sunt pe fuga...am incarcat ceva poze aici cu Lara. www.DropShots.com/Georgeta

Pumnii stransi ,sa iasa bine si cea de-a doua analiza a lui Rares . Catrinuta .

Pe curand.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari, Catrinutza! Bine ai venit pe lume, Rares Stefan! Catrinutz, iti doresc refacere grabnica si sanantate multa tie si puiutului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI MARII! SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE ESTE MAI FRUMOS SI MAI BUN PE LUME!

Ana Maria (Tcelen)
Maria Ruxandra (Catrinuta)
Maria Maia (Adar)
Maria (Nshiro)
Alicia Maria (Kim)
Maria Eliana (Mihaser)
Teodora Maria (Mari) si...MARI
Izabella Maria (Zuzilici)
Eva Maria (Ciuf)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam si noi grupul de Mariuci

Andreea ce bine ca mi-ai amintit si mie ce sarbatoare e azi,....ca sa-mi sun Mariile din familie.Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

La multi ani dragi Mariute si Mariani, multa sanatate si realizari in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MARIANA, LA MULTI ANI SI SA TE BUCURI SANATOASA DE CELE 5 MINUNI OFERITE DE DUMNEZEU!

Delia si si pt. toate Mariile tale.

In Moldova si nu numai, abia astazi se serbeaza Mariile (pe 15 aug se comemoreaza cele trecute in nefiinta). Fug la treaba si sper sa reusesc saptamana asta sa va povestesc despre noi si sa pun poze. Va pup pe toate si pe toti!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani Mariilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

La Multi Ani, Mariilor! Tot binele si fericirea de pe lume!

Catrinutza, hai ca acush se face timpul si mergi acasa cu bebe Rares, va reveniti voi

nshiro,
pai am rabdare, de-aia am si zis ca nu cred ca e pregatita. mai asteptam, nu-i bai

alinaalex,
n-as putea zice ca e chiar pedeapsa, pt ca ea nu pare deloc afectata :) zici ca nici n-o intereseaza asa de tare sa se uite la desene, adica accepta extrem de usor faptul ca mmmm, ok, nu mai pun televizorul pe canalul de desene, pffff, ce pierdere pentru mine e chiar bine ca nu o afecteaza, pt ca ajunsese sa se uite foarte mult la desene si nu mai avea o structura, un program sanatos. deci e mai degraba o coincidenta ca olita si televizorul se gasesc in acelasi context, eu am facut doar conexiunile si am profitat de imprejurari :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Felicitari, Catrinutza! Bine ai venit pe lume, Rares Stefan!
Refacere rapida si multa sanatate, va asteptam cu poze de bubulin .

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

La multi Ani si multa fericire pt. toti Marii ce isi sarbatoresc ziua onomastica.

Noe ,ceva vesti de Catinuta si Stefan nu ai?

Alinaalex , mai plimbareti mai sunteti voi,bine ca profitati de vremea frumoasa care a mai ramas.

Noshiro ,Multumesc de urari .Ai reusit sa incarci pozele? banuiesc ca tu nu ai timp dar la mine , lenea este mare.

Ciuf noi aplicam deja ce ai sugerat ( am si un ghid " toilet training" )dar... ce sa fac daca pipi nu vine cand vrem noi.Ea sta pe colacel si olita cu placere si zece minute daca o las ,ba isi mai face si galerie : "haide pipi" iar pipi se lasa asteptat.
Oricum, multam de sfaturi,am sa o pun pe olita dimineata cand se trezeste ea,parca nu ma lasa inima sa-i tulbur eu somnul.Ea se trezeste destul de devreme.
Si la noi incurajatul/laudatul este la ordinea zilei inca din prima zi, o fac cu scopul ca Lara sa castige cat mai multa confidence,si ea are destula dar intotdeauna mai este loc de mai mult.

Irina71 ,Mihaser ,Biuta ,multumesc de comentarii la pozele Larei dar i-a treceti voi aici si mai comentati cate ceva despre voi si ghioceii vostrii.

Gabi_fer cum se mai simte Alex?

Delia_21 te referi de gafa de la Gramatica este grele ? Am facut eu altele si mai babane.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput