PRIETENE FARA TITLU (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
Naspa merge forumul.
Moni eu nu cunosc decat senzatiile de mancarime pe care le creaza capita.
Mai vroiam sa zic ceva dar ...
... a da, despre poze, poze nu pun pt ca nu aminstalat drops, iar asta este al lui Tino si nu vreau sa il incarc cu de ale mele.
monica70 spune:
URSULINA de obicei in We e liniste mare pe DC.Numa' cand eram gravi era balamuc ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
miraklucker spune:
Buan dimineata...vin eu la cafea![]()
sunt pe aici dar am de lucru. ....mai revin
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ana_m spune:
Hola !!!!!!
Salutari si din Spania, aseara am ajuns acasa.
Vin si eu la cafea mi-e un somn de mor , m-am culcat la 1 si Clara s-a trezit la 7 fara un sfert , nu stiu ce are ca au apucat-o orele astea de trezire de vreo saptamana 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Buna fetele
si eu la cafea,da' cica nu mai avem cafea acasa
Acum imi face husbandu' ceva cafea instant,ca ceva plicuiletze ratacite mai sunt in zona.
Diana a scos o plapuma mare si a intins-o pe jos prin dormitor alaturi de alte cele,cica face canapea la bobo ... deci e ocupata momentan si fara desene.Daca incepe sa ma bazaie o momesc eu cu niste DVD-uri cu desene ,poate sta.
ANA bine ca ati ajuns cu bine! Ma gandeam eu ca deja sunteti acolo! Spor la despachetat!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
J G spune:
Ok deci, doua cafele... espresso sau la ibric?
Ana si mie mi-a dat azi Carla o trezire de am crezut ca mor. Si nu numai ca se trezeste dar vrea chestii.
Acum fac iar curat. Nu inteleg de unde provine atata dezastru (ca sa nu zic jeg).
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Edit: 3 cafele, ok...
monica70 spune:
Si eu am gramada de haine de pus la spalat,ca sa nu mai zic de gramada de acte si de faptul ca frigiderul e gol
ba' avem prajituri de la nunta ... ![]()
Diana deja incepe sa ma enerveze,insista sa ii dau ei foarfeca ca sa taie atza de la baloane.E ca picatura chinezeasca,nu se lasaaaa 
J G spune:
Moni vezi ca cica-i sarbatoare, era sa lesine bona cand m-a vazut ca frecam bucataria. Nasterea nu stiu cui, n-am retinut.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)