PRIETENE FARA TITLU (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Recunosc ca sunt in urma cu pozele de vizionat,chiar si cu ale mele, adica pe cele de ieri de la un party nu le-am descarcat,dar acum am reusit sa incarc cateva.AM citit capitolul trecut si pe asta si va pup pe toate, sanatate si numai bine va doresc.
JG-cum e cu stomacul?
Daniela- ce fain ca va balacitzi.
Anda, Ingrid, Ursu, Mira, Irinel si restul-
Legat de programul Emmei,ea se trezeste in jur de7.30-maxim 8,papa si apoi la gradi(baga si ea cam 30 min de desene cand era acasa-acum doar seara putin si in weekend)-la 12 le da prinzul,la 13 ii culca, la 2.45-3pm ii scoala,le da gustare si apoi in curte si la 5pm inca un snack-dar usor-acasa papa bine ca nu prea au ciorbe acolosi pt ca ea de obicei baha lejer 2-2,5h la prinz acum ii schimbam,programul la max 9 sa fie adormita, de unde inainte era undeva intre 9.20-9.45 maxim- in fctie de cate povesti citeste tati-chiar si 4-eu in general citesc 2,f.f.rar 3
Aici ma oftica ca azi ploua si e greu sa ii tzii in casa
O saptamina buna si numai bine,ma intorc la munca.
http://community.webshots.com/album/566593315NrcCza

Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA de aci incep pozele de la tzara:
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-09-06/13:48:15
Diana inca nu doarme,am stat si eu cu ea,acum i-am zis ca plec putin si ma intorc,dar deja cam motzaie,n-a mai comentat prea mult.
DENISA cat mai sta maica-ta o saptamana? Ati terminat cu muraturile si restul? Ca program la Diana o fi cam asa:
8 ajuge la gradinita
8,15 mic dejun
9-12 activitati
12 pranz
13-15 somn
pe urma o gustare si iar activitati pana la 17
Mami pe la 15,30 va merge dupa ea.
Ma bag sa vad pozele Denisei acum.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, -gata, stai ca le-am gasit, acum ma uit.
DENISA, spor la treaba, imediat ma uit la poze.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA am priceput,dar ati mai carat din lucruri si cu masina voastra,nu? Aveti treaba saptamanile astea , nu gluma!!! Mark? Mai zi de el!
DENISA uau ce bine arati! Si Alex se vede ca are 12 kg,pare atat de mareee! Cat despre Emma motzata e o dulce!
Sta Emma la citit povesti? Ca eu si azi abia m-am tinut sa nu explodez,ma intrerupe la fiecare fraza cu intrebari sau DADECEURI Si ce ma mai enerveaza la Diana,ma intreaba de exemplu ce-i acolo,eu ii raspund "un deal"! Si ea: "DA' CE FAAACE?" Pai ce naiba sa faca dealul???

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni capita aia iti facea cu ochiul????

Da, da si eu pe aici...

Mergi la inceput

Acum mi-am amintit.La vara-mea din Vascau,intra Diana in bucatarie si ea avea pe masa ceva prajitor de paine deschis,dar de o forma mai speciala,rotund parca (nu l-am vazut) probabil adus din Spania unde lucreaza sotul si unul din baieti.Si Diana care facea "inspectie", o intreaba: "CE-I ALA? UN VECEU MAI MIC?" Asta se prapadea de ras cand ne-a povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hihi Moni, ce face dealul?? Sa-ti fie de bine distractia, cred ca ai terminat toti masculii in rochia aia .

Anda saraca de tine nu te invidiez... tocmai m-am mutat si sunt inca in stare de soc (la care mai pune cel putin 6 saci nedespachetati, chestii neesentiale!).

Denisa misto programul Emmei. Cu desenele, la noi e asa: la TV Minimax, la PC Alba ca zapada, nu se uita efectiv la nici unul, decat la pasajele interesante dar sa nu te puna necuratul sa schimbi ceva!! Ca iese scandal. Azi chiar m-am milogit de ea sa ma lase la PC, apoi mi-am adus aminte ca eu's seful

Fetelor cu stomacul azi a fost mai bine, cu exceptia unor arsuri/greturi dupa ce am mancat doi biscuiti (am facut Carlei si-am gustat). Dar va rog spneti-mi si mie ce mancare sa ma bag, ca daca mai vad pilaf si telemea mor. Ce pot sa mai mananac? Orice e crud imi face rau, dulcele rau... mor sa mananc fructe si am uit la ele si nu pot!!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello Ursulina!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Fetele mersi de complimente,dar chiar nu cred ca am terminat pe nimeni,sunt cam slaba pentru canoanele de la tzara Acolo in general sunt toate "crescute bine" vorba lui husband.Si fostul gagiu si prieten din copilarie de peste drum era la nunta,da' a baut cu simtz de raspundere si tot asa a tzopait. Si Ghitza tot ma lua cu "maai uite ce ai ratat" . Faceau toti misto de mine ca era echipat intr-o camasa rosie . Cica ne-am asortat sa nu ne deochiem Noa, io m-am intretinut cu nevasta-sa,fata buna si care nu stiu cum naiba ii suporta comportarea de Da' are un baietzel de 6 dragutzel foc dar timid,seamana pe ma-sa,spre deosebire de fiica-sa de vreo 10 ani care e leita el,blonda cu ochi albastrii si super dezghetzata.Chiar a fost fain sa ma intalnesc si cu restul de prieteni si verisori cu varste apropiate si sa ne studiem reciproc odraslele

Mergi la inceput

URSULINA chiar,de ce nu vrei sa pui poze? ( Ti-au facut pofta capitzele alea cumva ? )
JANI si tu ai zis ca mai ne pui si alte poze!
INGRID cum stati cu suzeta? mai plange dupa ea?
ANAM unde esti,ati ajuns deja in Spania sau tot in Timisoara? Am tot incercat sa te sun saptamna trecuta si nu mergea nici un telefon.Abia la tzara mi-am amintit ca mi-ai dat alt numar valabil ,ala era bagat in tel.meu de Orange.Si la tzara niet semnal ...

Mergi la inceput