PRIETENE FARA TITLU (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am revenit, fetele.
INGRID, pai voi pune filmuletul, dar e pe camera si trebuie sa il descarc. Astept sa ne mutam pentru ca nu gasesc cablul, deci probabil ca e in geanta cu laptopul care e deja la Bruxelles.
JANI, si eu zic ca la internist. Asa cum zice si Ingrid, sa iei trimitere de la medicul de familie. Sanatate multa, ai grija de tine!

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anda, deci asa cu filmul. Pai eu credeam ca il pui azi. Nu-i bai, asteptam.
Mie imi ard ochii in cap, cred ca merg la culcare. Sper sa nu racesc. De fapt, pe caldurile astea, nu stiu cum as putea. Mor de cald si acum. Iar maine din nou canicula.
Noapte buna si !

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

N-am nici medic de fam. si nu sunt nici asigurata (stiu, sunt culmea dar lenea e mare) asa ca in general ma duc la privat.
Iau su eu un metoclopramid si ma culc... noapte buna fetelor!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Noapte bune, fetele.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata floricelelor!
Hai scularea ca avem o ultima zi de vara autentica. Noi profitam de ea cum am facut si in ultimile zile si o sa mergem din nou la plaja. Este suuuper misto acum, plaje libere muuuult mai curate, nisip gramada la dispozitie si o apa exccelenta. Au facut kinderii baie si ieri si alaltaieri. Si noi off course.
Bee va asteptam cu drag. Tare mult mi-ar placea s-o vad pe Ana. Din ce povestesti gasesc multe asemanari intre ea si Ioana. Niciodata nu vine la mine sa-i fac lipeala cu vreun copil sau sa le cer jucariile vine mititica abia dupa ce o incaseaza sau dupa ce este refuzata vehement. Stiti ca noi avem vecinica batausa, intr-o seara avea un ursulet in mana, Ioana a inceput sa se roage de ea sa i-l dea si ei putin: te rooog da-mi si mie ursuletul tau putin, te roog, teroog, o sa ti-l dau inapoi, te rooog, te rooog. Ma si enerva cat se ruga. la un moment dat lasa fetita ursuletul din mana si o fetita mai mare il ia si-l da Ioanei, moment in care artagoasa sare si ii frige o palma Ioanei peste ochi. A plans cu lacrimi de crocodil. Nu cred ca intelege astfel de comportament cu toate ca fetita respectiva se poarta constant astfel. Dupa ce i-a trecut durerea ficei mele numai o vezi ca se duce iara langa Romina si incepe, Dar de ce mai batut Romina? Ca noi suntem prietene si nu trebuie sa ma bati!! Imi venea sa plang de nervi. Nu va mai spun ca aia vine in curte la noi si monopolizeaza imediat toate jucariile si apoi Ioana o roaga daca se poate juca si ea cu jucariile-i proprii. I-o fi prins de frica?? Asta-i un motiv pentru care n-o dau inca la gradi. Astept sa creasca Rares ca asta o sa ma razbune si pe mine si pe Ioana
Revin! Fug acum ca se bat ai mei pe jucarii.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi suntem treze de la 8, a mancat fata si am scos-o afara cu gre. Ca ea vroia desene. Ei fir-ar, am lasat-o sa-si faca numarul, cand a vazut ca nu-i merge a plecat la joaca la aer. Pai ieri in casa, alaltaieri o ora doar afara si asta pt tv, bata-l frasu'!
Daniela, cat de bine te inteleg! Uite, Diana nu prea da jucarii, eu am facut odata o smecherie, era la Dunare o fata de 7 ani care se ruga de ea sa-i dea un joc, a mea nu si nu! I-am spus fetei sa mearga sus la pensiune si sa-si aduca papusa (una maaare, faina) si sa nu ii dea Dianei. Stii ce viteza a prins fata mea cu jocul in mana sa faca schimb? Asa trebuie sa procedezi cu Romina aia, sa nu-i dea Ioana ce vrea. Iar ca a plesnit-o peste fatza...ioi, pai n-ai zis nimik? Din cand in cand e bine sa intervii, mai ales daca Ioana e nedreptatita. Finutz asa..
Mai, ce super de voi cu plaja si apa..cred ca Ioana e bronzata bine. Ceva filme nu mai pui cu ea? Ca taaare frumos mai vorbeste! Jani, cum ai trecut noaptea? Te mai doare stomacul? Tu cand pui filme sau poze cu Carla?
Merg sa mai adun de prin casa...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ce faceti fetelor?
Moni se reface dupa chef vad...
Eu am reusit sa mananc si nu mi-e rau (inca).

Ingrid, Daniela

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele,am ajuns si noi pe la 18,30 acasa.
M-am simtit tare bine la nunta si in general,mai ales ca am apucat si sa trecem pe la toate neamurile.Am pus si niste poze ,plus 2 filmuletze sa vedeti cu ce s-a indeletnicit Diana,care a rezistat pana dupa ora 23 ,in conditiile in care a tzopait non stop pe-acolo!
A fost o caldura de nu-i adevarat,la ora 4 noaptea erau inca 20 de grade! Ziua cca 35 Dar in Arad acum la ora 18 erau inca 37 !!!
Deci Danielo,ce va pasa ,profitati din plin de plaja si baie!!!
Io-s cam buimaca de cap,cu toate ca am dormit de pe la 5 pana la 10.Dar am si mancat ca o sparta - a fost si o mancare foarte buna La fel prajiturile si tortul.Pana si frate-meu dupa ce a mancat supa de taitzei a strigat: "UNDE-I BUCATAREASA CA O IAU DE NEVASTA!" In conditiile in care el e un super mofturos! Singurul minus a fost ca au cam fost multe manele,pe langa muzica populara locala si alte tipuri de muzica.Dar asta-i noua generatie,asta le place se pare Oricum am dansat en gros
O sa mai intru sa va raspund si sa va mai povestesc una alta,dar acum ma pisalogeste Diana la cap si nu mai stiu ce si cum.Merg sa ma intind un pic,sper sa nu adorm pana dimineatza ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu mi s-a aratat sa ma intind,ca de cum m-a vazut in pat,Diana a venit cu cartea Pinocchio la mine sa ii citesc.Acum ma striga sa merg la ea - ca e in pat,pregatita de culcare deja :"HAI MAMI ,TE LOOG! NU MA SUPALA!" S-a dus taica-su acum,sa ii faca "masaj".
INGRID bafta sa-i iasa repede maseaua aia Dianei! Am vazut filmuletzul,da' chiar asa ,ce nu puneti voi un gard de protectie,sa nu cada din pat?
JANI baga mancare mai de regim pana una alta,probabil ai acid la stomac,asta e nasol rau.Si eu sunt predispusa,asa ca nu pot bea cafeaua pe stomacul gol de exemplu,ca e bai mare ...
ANDA cand terminati cu mutatul?
DANIELO io cred ca as limita la maxim intrevederile Ioanei cu fetitza aia! Pe bune! Cam toti au unele manifestari de egoism la varsta asta,dar asta e exagerata rau dupa cate povestesti de ea!

Ziceati de culoarea parului,pai asta e culoarea lui naturala,ca samponul colorant castaniu inchis cu care m-am dat inainte de a merge la mare, a iesit de tot.Probabil parea asa faina culoarea din cauza ca sclipea de la fixativ.
Ce figuri fetele voastre sa stea dimineata o ora-doua la desene! Pai de eram acasa cu Diana si facea asa,eram super multumita ca imi faceam toata treaba in liniste.
Ziceam ca va mai povestesc cate ceva,dar nu am in minte nimic deosebit la ora asta,imi mai amintesc eu pe parcurs.Doar sa subliniez ce sociabila a fost Diana pe-acolo,cum a dansat cu copiii -ea fiind cea mai mica din zona - dar nu s-a lasat la cei mari!
Crize a tras doar doua scurte una cand am plecat din satul natal a lui mami (unde am dormit) .Motivul era ca a luat-o de la nisip sa o spele pe maini.De fapt era cu mainile printre pietrele din curte.A doua crizutza - cand am plecat din ultimul sat unde am facut popas( v-am zis ca am luat neamurile la rand ) Atunci m-a pus naiba sa o schimb chiar langa masina,am zis sa ii dau o rochitza subtire pe drum.Si ea a inceput sa zbiere ca vrea sa faca plaja!!! Si-a dat si chilotzii jos ,abia am imbracat-o si am urcat-o in masina plangand.Era obosita ca era ora 16 ,ora la care normal trebuia sa doarma.A si atipit imediat si a dormit apoape tot drumul.In rest n-am avut treaba cu ea,s-a inteles de minune cu Madalina,fetita unei verisoare.Evident ca iar s-a ocupat aia de Diana - a facut-o cu oja pe degetele de la maini Tot e bine ca n-a parfumat-o ca in primavara,ca atunci am zis ca lesin pe masina pana am ajuns la Arad

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Buna fetele,

Noi am facut bagaje toata ziua. Ca sa raspund la intrebarea lui Moni, cand terminam cu mutatul, pai sper ca in doua saptamani sa fie totul mutat, sa vedem cand vin cei cu mutatul, adica cu masina de mutat. Intre timp, noi tot impachetam.
MONI, unde ai pus pozele si filmuletele?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput