Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,au plecat musafirii,cum ati petrecut ?
Mamidulce,spor la calcat.Eu urasc calcatul,cu mare groaza ma apuc de calcat
Vorba ta,ce bine e.. cind vin mamele la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, nu au plecat, dar am luat eu o pauza de respiro, , Teodor se joaca cu bunicii de la Roman.

am o burta, , am mancat din toate, inclusiv tort.

Tu ce faci?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephela papa si pt mine un strop de tort! Pliz frumoooos!

aveti AICI cateva poze cu Meri facute in ziua de 4, ziua cand am fost la Tribunal. Prima e de la circ, apoi cateva in asteptarea momentului "X" si restul de la pregatirea de nani-nani.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua dragele mele. Sa stiti ca n-am dezertat si nici stramb n-am calcat. Am fost doar foarte ocupata vineri la servici si voi v-ati hotarat sa scrieti foarte mult.

La multi ani fericiti bebei frumosi TEO de Mephala si GHEO de Sabina . Mamicutelor va doresc s-aveti copiii sanatosi si fericiti. Sa fie veseli, destepti si norocosi toata viatza lor. Distractie placuta.

Merg sa citesc si am sa incerc sa va raspund dar inainte de toate sa va spun ce-am mancat vineri:
MD - cafea + 1/2 nectarina + un pahar de cereale cu lapte.
P - piept de pui portughez cu orez si cartofi
C - salata verde + rosie, ceapa si tuna in apa din conserva.

Azi am mancat:
MD - 1/2 castron cereale cu lapte
P - 1/2 wrap cu pui, salata, ardei si sos iute = 1 cartof prajit + 5 lingurite de inghetata
C - supa de rosii sau pepene galben

Merg sa citesc din urma si revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai Tzuni ce faina e cretulina, ii lasi parul lung? sta la pieptanat, facut fundite?
Yubi, sanatate fetitei tale si distractie placuta la nunta!
Anda si voua distractie placuta la nunta!
Vik, ai facut paella? sa stii ca n-am mai putut de pofta, asa ca azi imi cumpari o punga din aia congelata! nu stiu de ce dar am pofta in ultima vreme pe peste, creveti, scoici! dar te astept cu reteta si poze!
Carmen, poze nu ne pui? sa-ti fie de bine ce ai mancat, azi ai avut voie!
Zuzi, mi-a placut meniul tau!
Delia, spor la ultimile cumparaturi, impachetat, etc!

ma duc sa pregatesc si copilul nr 2 de culcare si apoi sunt libera!
pupici si o seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nseara!!!
repede sa nu treaca ziua si sa nu felicit si eu pe un baietel de sept-oct 2006 si pe unul de sept 2007! La multi ani Teo si Gheo, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, cuminti si norocosi!!

Carmen, noi pina ne-am acomodat, cu fusul orar si aerul ... ne-am si imbolnavit(rosu in git cufebra 40 C etc). de curind am terminat antibioticul ... ca am ajuns si la el. eu n-am iesit nici un pic prin Cta, intr-o singura seara am vazut un pic, vreo 45 de min, Mamaia ...

Vik, cum pot sa fac si eu picioare asa faine (sau cit de cit faine)? dar nu-mi spune de cele 50 de mii de sporturi pe care le faci. trei miscari acolosha, d'stea ..."secretul femeii cu picioare frumoase".
a... si ca tot vorbim de siluete si picioare, vreau si eu o reteta de paella, eventual care se poate adapta doar la pui ca lu barbate-miu nu-i plac in farfurie "vietati care se uita la el" ...

Mergi la inceput

multumim, multumim de urari, . Gata, a cazut sarbatoritul lat, a tras o joaca in patru, cu mamaie si tataie, apoi l-a luat in primire taica-su aruncandu-l pan' la bec, . Vad ca i-a prins bine miscarea, in doua minute a si adormit.

Liris, imi pare rau pentru Robert, bine ca i-a trecut si ca se simte bine. Cat veti sta in Ro?

Tzuni, tare frumusica e Maria, si sensibila pe cat e de frumoasa, asa sunt racii. Ii cunosti parintii naturali?
Nu-mi zi "mephela" ca mor!...

Claudia o sa pun si poze, probabil pe luni, marti...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,sa iti fie de bine tortul,lasa ca iti scade burta miine.
Eu am inbaiat copiii,ne-am jucat Mickey Mouse la TV si a trebuit sa le citesc povesti ca tare le mai place,pe urma i-am mingiiat pe cap pina au adormit ,scumpii lu' mama..
Tzuni,o frumusete de fetita Meri a ta,chiar nu pot sa concep cum de a fost abandonata...Doamne,cum poate sa faca o mama asa ceva,sa isi abandoneze copilul si inca asa o scumpete de fetita,offf...
Zuzi ,suna bine meniul.
Liris,sanatate lui Robert,cit mai stati in Ro ?
Vik,cum faci paella?.Am primit de curind o reteta de paella in stil sud african,cu pui,peste,creveti,calamaris,o nebunie,trebuie sa o fac intr-o zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anky
chiar nu pot sa concep cum de a fost abandonata...Doamne,cum poate sa faca o mama asa ceva,sa isi abandoneze copilul si inca asa o scumpete de fetita,offf...

chiar asa gandeam si eu uitandu-ma peste pozele cu ea...trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Citat:
citat din mesajul lui anky
chiar nu pot sa concep cum de a fost abandonata...Doamne,cum poate sa faca o mama asa ceva,sa isi abandoneze copilul si inca asa o scumpete de fetita,offf...

chiar asa gandeam si eu uitandu-ma peste pozele cu ea...trist!

Ei fetelor, tot raul spre bine. Decat sa-l creasca o persoana care nu se comporta ca o mama, mai bine ca si-a dat seama la timp ca nu-i capabila si-a lasat pe altcineva sa se inrijeasca de datoria de parinte. Sunt atatia copii care sufera alaturi de parintii naturali ... Asa de bine de rau sunt doua suflete pe lumea aceasta extrem de fericite ~ Tzuni & Meri .

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput