Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Yubi sanatate multa piticei si tie distractie placuta daca ajungi la nunta.

Liris saluta marea si din pareta mea. Sanatate multa va doresc si voua.

Tzuni superbe pozele.

Mephala scuze c-am aparut asa tarziu. Pupa 'visatorul' si din partea mea si-i doresc numai bine si cadouri din cele mai frumoase.

Anky si tuturor celorlate fete care ma urmesresc din umbra Mii de multumiri si din belsug.

Larisa sa stii c-am ras si eu cu lacrimi de Don Juanul de la epilat.

Vik sa stii ca inca mai astept poza cu masinaria de care ai pomenit. Ceea ce-am postat eu e un hibrid intre treadmill si stepclimber = treadclimber. Se lauda ei ca arzi dublul caloriilor decat celelalte aparate.

Anda sunt superbe "delicatesele" tale. Ai toata admiratia mea. Distractie placuta la nunta.

Eu azi am facut o tocanita de cartofi cu ceapa, ardei, morcov si carne de vita in care n-am pus pic de ulei. mai ceva ca la wheght watchers am gatit-o.

revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Haideti la cafele, sucuri si ape,,,

Pe mine m-a trezit Delidana din somn, ca umbla dupa gandaci prin Bangkok! Pt mine, fireste...

Hcclara, lu' Meri ii place s-o periez, sa-i fac coditze, sa-i pun fundite, asa ca parul lung si carliontat nu e un chin pt noi!

Mephala, despre parintii Mariei stiu doar ca atunci cand au facut-o erau (amandoi) in clasa a XI-a la un liceu din Buc. Si ca sunt sanatosi.

Revin

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineata. Ceai, cafea, suc....poftiti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Mephala...sincron!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, am observat.....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....si io la ceai, cafea...ce oferiti...accept orice.

Mephala...ms mult pt ca m-ai trecut in listutza.

Tzuni....e nemaipomenita printzesa ta...e o bomboana de fetitza. Sa fiti fericite muuulti ani de-acum incolo.

Yubi...sanatate multa puiutei.

Gata ca tb sa plec un pic...asa ca...va rog sa va delectati cu poze puse cu noi....si un album special cu sor'mea Violeta. Le aveti la semnatura....in albumul dedicat sora'mii si in cel cu nazdravanii mei....Enjoy!~

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Dordia,sint superbi copilasii tai. Si Violeta arata tare bine, doar ca ii statea mai bine cu parul mai deschis la culoare,cum il avea inainte,parerea mea.Se vede ca a slabit mult,FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No, serus gagici!
Mi-am mai revenit o tzara si pot sa dau din taste..de dim m-am trezit sa beau cafea si sa pot merge la sala...am facut cycling si apoi o sauna, de mi-a venit rau in ea, de la efort, foame si caldura am ajuns acasa si imi venea sa ma bag in frigider cu totul..si fiindca azi e ziua de carbohidrati, am mancat inainte o felie de lebenitza deci asta a fost abaterea mea de azi, sper sa nu fie prea grav...Asadar meniul meu de azi e asa:
D: cafea, 2 fructe (2 prune + putina lebenita) deci alea sunt cele 2 fructe
P: paste fierte cu sos - eu imi fac acum un sos din rosii cherry cu usturoi si doar putin de tot parmezan...asa ca de miros...
C: am voie o prajiturica sau 2 felii mici de cozonac sau 3 globuri mici de inghe si obligatoriu: pam pam o bucatica mica de cioco neagra, eu o sa iau fie inghe fie 2 felii de chec fara zahar cu cioco neagra de la Starbucks (yammy)!!!

Delidana eu tin o dieta disociata, pe zile, dar dimineata tre sa mananc fructe, zilnic...in rest, ziua de proteine, ziua de legume, ziua de carbo si ziua de fructe...si o iau de la capat...bag si sport, sper sa ma tina...

Anky, Serbanica e ok, a crescut si e mare talhar si profitor. Doarme numai cu mine si nu ne mai zice mama si tata doar Loxi si Victol...e un santajist!!! Ma enerveaza ca nu am chef sa pun pozeee mi-e leneee!!

Carmen (meph) ce m-ai prins cu sarbatoritele, puteam sa jur ca sunt de-ale noastre, nu plozii, of of, mai, mai!

Va pup si mai vin...la raport, mart seara, ca nu mai am cand!

Roxa

Mergi la inceput

Boxa, bravo pt sport!

Noi acum juma de ora ne-am intors de la o petrecere cu copii - o zi aniversara. Meri mi-a fost pictata pe fata - cand ne trezim pun si poze. Acu dormim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Acum am revenit si eu de pe coclauri, sint moarta de oboseala.

Tzuni, scuze ca te-am trezit, da' a fost cu folos. Numai cind ma gindesc la ce ti-am luat si ma fac verde. Sper sa nu mi le confiste aia in aeroport.
Nu m-ai uitat cu parfumul, da?

Roxa, felicitari pentru sport si pentru ambitie.

Violeta, ti-am vazut pozele, se cunoaste ca ai slabit mult. Felicitari!

Zuzi, cred ca a fost foarte buna tocanita.

Pe mine inca ma mai supara stomacul, iau niste pastile anti-greata si asa reusesc sa ma mentin pe linia de plutire.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput