Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mmm...tocmai am terminat paella in stil sud african,o minunatie,nu am bagat calamaris si nici scoici,am pus doar pui,somon,pangasius si creveti micuti de cocktail.Yami...tare bun a iesit.
Delia,i-am spus io Tunelei ca mai bine iese cu grasshopperii din Romania ,macar is si proaspeti si stie ce maninca.
Sanatate Delia,ai grija de stomac.Apropo,gatesti si mincare tailandeza?
Roxa draga vezi sa nu lesini pe undeva.Te admir ca mai poti sa faci si spinning la cit de putin maninci.
Hai pune niste poze cu Serbanica,citi anisori are acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza dragelor.
Delidana sanatate multa. Sper sa-ti revii cu stomacul cat mai repede mai ales cand te pregatesti sa mergi in Ro.

Dordia ti-am admirat pozele. Sunt superbi baietii tai si Vio arata foarte bine.

Tzuni pai ce sa faca si Delia daca tu i-ai cerut "specialitati" Thai? Te rog sa faci o poza orataniilor sa vad si eu ce preferinte ai.

Mephala foarte "telegrafica" ai fost azi. Ocupata? Ai de terminat tortul de ieri?

Roxa ai grija de tine. De cand ai inceput regimul?

Meniul meu de azi:
MD: un ou benedict ("prajit" in apa)+ salata de rosii cu ardei, castravete + ceapa
P - Supa de rosii + peste prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi pentru familion. am meu sper sa-l fac la cupot cu legume.
C - pepene galben

Acum trebuie sa plec dar am sa revin mai pe seara.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzi, doar sa ajunga cu bine gandacii aia, si-i pozez. MA pozez cu ei.

Delia, tu cand te intorci in tara? Ca io abia pe 17 si nu stiu cum sa facem daca iau parfumul... De uitat, n-am uitat, fireste!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Salut fetele!

Eu i-am cumparat ieri Alexiei o bucatarie de jucarie, dar mare asa....si vereau sa zic ca bucatareste de zor. Si eu cu ea Ce m-a surprins e ca stie sa o foloseasca. A vazut la mine cum fac in cea adevarata si face si ea la fel.
Nu va mai zic meniul de azi. Adevarat dezmat. Dimineata am fost la biserica si pana la ora 14 nu papasem nimic. Am recuperat insa dupa. Am fost la " La mama". Nu stiu altii cum sunt....dar mie imi place mult papa de acolo. A si am papat si o napolitana Joe cu cioco alaturi de un capucino. De maine insa la dieta.

Tzuni, pe Maria au abandonat-o in maternitate? Eu as fi plecat cu inca 2, 3 de acolo....asa de emotionata eram atunci!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, am iesit la un gratar si apoi am primit alti musafiri, care n-au putut sa ajunga ieri. Da, tortul e gata, o fost si s-o dus, .

Delia, multa sanatate iti doresc!

Roxa, vezi ca e lenea prea mare, ce te faci?

in sfarsit, am vazut-o pe Violeta, arata tare bine, e vizibil ca a slabit mult, bravo ei, .
Dordia, ai doi flacai minunati, au niste ochisori superbi!

Daniela, o sa-ti trmit pm (in legatura cu prajitura, am ceva intrebari).

noapte buna.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

larissa, da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

sora-mea mi-a facut o surpriza. Frumoasa ce-i drept. Merci pentru aprecieri.
Tzuni superba Meri! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si ea de tine.
Anky parul incerc sa-l aduc la culoarea naturala. Dar probabil ti se pare inchis pentru ca bretonul este vopsit negru....si cum aveam bendita! Acum m-am mai tuns putin (sa-l aduc la o forma) si m-am vopsit (ciocolatiu, iar breton si la spate negru). Incerc sa-mi fac o poza si poate reusesc sa-mi fac si eu un album sa pun poze.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Violetooooo, da' arati BESTIAL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor dragi! am zis sa mai arunc un oki inainte sa inkid agregatu..sunt cu unghiutzele facute si ter sa se usuce, dar pot da in taste..

Delidana, unde ai vazut tu mama poze cu mine? Toate care-s pe net is din epoca diluviana, unu la mana, doi, inca de cand am slabit cele 2 kile dupa ce ma ingrasasem 5 nu mi-am facut altele, ba poate alea cu voi in bucuresti sunt cele mai noi...

Carmen electra mephala vrajitoare mica! nu ma mai necaji! auzo la ea, dupa atata foame cata rabd si sport sigur ca mi-e lene de ma doare

Zuzi, cura am inceput-o de la 1 sept sa fie cu noroc "septeeeembrieee luuuni" asa cum zice cantecu'

Anky, pitic are 4 ani si 3 luni, o sa pun poze...

Tzuni

hai va pup si va doresc o saptamana usoara si spor la slabit si la mentinut!!!

pupiiiiici
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Tzuni, poate povesti odata cum s-a petrecut intalnirea dintre voi. Adica pentru mine cea intarziata pe topic. Dumnezeu a randuit asa ca tu sa fii mami pentru ea si ea fiica pentru tine. Foarte frumos!
Un copil adoptat dintr-o familie a intrebat pe mami intr-o zi daca si el a crescut in burtica ei ca si fratiorul lui. Mami i-a raspuns ca el a crescut in inima ei. Mi-a placut mult raspunsul mamei. Tot aici pe forum am citit, dar la alt subiect.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput