Nou stil de viata (225)
Raspunsuri - Pagina 20
rolo spune:
Roxa unde ai okiu ala cu care vezi ce fac? Sau ma paraste mama??
Cris intr-adevar nu am fost cuminte dar nu de la frigi mi se trage ci de la aragaz. A facut mama gombotzi cu prune si am ras 3 bucati aproape fara sa ii mestec. Si am dormit numai cu gandul la ei si dimineata am mai inghitit 2, primul lucru cand m-am trezit. Asa de pofta imi era ca aveam arsuri la stomac. La mine e psihic, cand imi e pofta de ceva foarte tare nu ma simt bine.
Incerc azi sa reduc efectele gombotzilor cu ceai antiadipos.
Fug ca iar am treaba si nici nu ma simt prea bine.
hcclara spune:
'Neata!
La multi ani, Sofia!
Violeta, distractie placuta la concert!
rolo, sa-ti fie de bine gombotzii, ce as manca si io cativa, tot asa pe nerasuflate!
Gabi bine ai revenit acasa!
Donna, succes in noul job!
Eu plec cu Luca la grupa de copii la 9.30, azi am multa treaba,trebuie sa fac si un blat si nu m-am hotarat daca azi sau dimineata!
Laura ce mai faci? tu erai prezenta dimineata dar de cateva zile nu te mai vad pe aici...
v-am tzucat, ma duc la ale mele...
tumpi spune:
Sofia sa cresti mare si mumoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata.Sabina, sa-ti traiasca printesa
Laura,chiar asa , tu erai dimineata prezenta la cafea, unde ai disparut,e totul ok?
Claudia, am uitat sa-ti zic in we am trecut pe langa KA si chiar ma gandeam cu ce te indeletnicesti
Carmen,pupici baietilor cu ochi albastrii iar tie o zi buna iti doresc
Delia ce bine ca vine al tau in oct,asa despartirea va fi un piut mai usoara,desi niciodata nu e usor.Nici acum nu stiu cum am rezistat 2 ani fara al meu(bine, ne vedeam la 1 luna, 3 sau maxim 5)
Anda cum mai esti?
Mamidulce mai bine incerci sa-ti faci un abonament la sala,stiu ca e nasol cu timpul, dar macar de 2ori/sapt poate ajungi(eu vorbesc ca nu stiu cum sa fac sa ajunga acasa sa zac).
Violeta distractie placuta la concert
Eftimie ce distractie pe voi acolo.
Rolo asa sunt si eu cu gomobtii,mancna cate 3-4 deodata iar dimineata direct in ei ma infig
Lou, azi ce mai faci?
Vik f bine ca te ti de treaba
Pupici la restul fetelor, fug sa strang prin casa, profit ca e frumos afara si sa mai fac una alta.
O zi buna va urez.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
rolo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hopes ce-s aia gomboti ma fetelor Hopes si minunea mea - Eduard |
galushti cu prune, varianta ardeleneasca
CRISCOSTY spune:
Hopes, gombotii din cate stiu eu sunt galuste cu prune...nu-i asa fetele? Si bunica mea facea si tare mult imi placeau...nu am mai mancat de ceva vreme
Rolo pai sa te iert de data asta? Hai ce te iert
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Aha, deci nu m-a lasat memoria
Claudia, ce vrei sa faci, tort? O zi frumoasa sa ai?
Anda, ce faci?
Tumpi, spor la treaba.
Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- 1 mar si 3 prune
- fasole verde cu pui
- paste de orez cu branza...imi plac la nebunie
Dimineata am pedalat 15 minute, am facut 30 abdomene si 30 exercitii ptr. fese...mai fac si diseara o tura.
Crys si Dany
carolinah spune:
Hai ca apar si eu in forta ca sa fac un mega comentariu rautacios: cum mama naibii sa slabeasca cineva care mananca 3 galuste cu prune deodata seara inainte de somn, cand alea au cartofi, zahar la greu, ulei, prune dulci si ce-or mai avea!
Pai alea se duc fix pe fund, pe burta si pe unde mai cere conformatia respectiva!
Si mie imi plac la nebunie galustele cu prune, dar pt ca am un obiectiv clar, m-am hotarat ca daca imi da Dumnezeu zile, le mamanc la anu' in sezonul de prune.
Hopes spune:
Gata, le stiu
Bunica-mea le face, dar nu ma dau in vant dupa ele ca-s tare greoaie. Iar combinatia de cartof cu zahar nu m-a incantat deloc.
Da vad ca au ceva succes la voi
mephala30 spune:
Anda, vrei sa deschizi tu subiect nou? Daca nu ai timp, eu sunt prin zona si pot sa deschid tot eu.
Claudia, il serbati maine pe Marc sau o lasati pe weekend?
As zice sa faci tortul cu o zi inainte.
Tumpi, multumesc, la fel si tie iti doresc.
Cris, musafirii vor pleca abia marti, dar sunt prinsi cu tot felul de cumparaturi caci sunt nasi la nunta unor amici de-ai nostri...
De luni incepi si tu, asa-i? Si Dani incepe gradinita. Succes in noul an si tie la noul job.
Carolinah, ai si tu dreptate....
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2