Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70
Am terminat supa (care a iesit supergustoasa), m-am imbaiat si acum ma asez la film, asa ca va las acum si va doresc o zi frumoasa maine.Pentru mine asa va fi ca merg la spectacol, la Al Di Meola.Pupici la toate fetele, inca o data,.......Noapte buna!
Concert cu Al di Meola!!! wwooow! E fantastic tipul! Il ascult cu mare mare placere si prefer concertele lui chiar daca inregistrate. Daca are si invitati de seama cu care sa faca un recital, va fi explosiv! Te astept cu impresii!Tzuni si Deli colgele mele or sa slabeasca de dor, Tzuni sapt asta dupa Meri..ohh draga de ea cred ca ii vine tare greu prima oara plecata de linga pui..si pe urma Deli departe de sot, Deli te cred ca usor nu iti este. Dar cind vei reveni in Tailanda?Zuzi, draga Ana, la multi ani de ziua numelui!Am venit de la ora de spinning, vad ca-s brava, nu am mai ciugulit nimic, chiar daca ii facui sotului paste cu scampi in ulei de masline, usturoi, piper si ceva patrunjel, la urma cu o ploaie de parmesan, vai mie cum miroase combiantia asta!Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Larissa cautat de mi-a iesit pe ochi , dar a meritat.Eu am luat-o ca pe o drumetie prin minunatele zone ale Voronetului si mai ales am profitat sa fac miscare.
Serifa sorry ca n-am dat raportul, dar nu-s asa de mandra de el 89kg si asta pentru ca am papat si baut si m-am destrabalat
Va pup pe toate si fug la nani, ca-i super tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna seara dragelor, hop si eu pe la voi, ca mi-ati lipsit!!

La Multi ani de Sfanta Ana!

Voi ce stiti? Anca/Ancuta vine de la Ana? Ca de cand ma stiu ma felicita lumea dar mie parca tot nu-mi vine a crede...

Aseara am mancat ca un porc inainte de taiere(la birthday).N-am avut cum refuza si la cate bunatati au fost mi-a fost si peste puteri.
Partea buna e ca n-am luat un gram macar, deci stagnez la 73,printr-o mare si minunata minunatieAsa ca mi-am facut o cruce si m-am facut fata cuminte.

Vikinga...tu esti fenomenala cu sala aia ,cand postezi ma uimesti, tot timpul numai cu spinning,sala,aerobic,chestii...jos palaria in fata ta!!!! Ia zi drept, ai vreun pui de antrenoe cu six-packs pe acolo?? :-)
Eu trebuie sa ma duc musai,ca vad ca slabesc si tot pantecoasa raman
Tumpi...ce ai zis tu ca n-ai pus mana pe crosstrainer de 10 luni...de aia ma tem si eu sa-mi iau ca am auzit de zeci de cazuri ca ale tale.
Mai bine la sala,acolo te duci de nevoie ca platesti si faci si treaba, ca deh, nu te duci degeaba pana acolo
Ma tot bate gandul sa-mi iau de pe ebay unul,macar sa nu-mi fie ciuda daca nu-l folosesc la capacitate.

Ma duc la culcare ca-s rupta s mi-e frica sa nu patesc ca azi dimineata, n-am auzit 3 alarme, soneria la usa(care ia copilul la gradi la 8) si am facut oki abia la 9. Am avut necaz azi la gradi,nu gluma.

In alta ordine de idei trebuie sa ma laud ca mi-am cumparat fusta marimea 38 si bluze 40...sunt socata...pozitiv desigurBineinteles in mega sale la Street One si Esprit, magazine in care nici n-am indraznit sa intru pana acum pentru ca ani de zile am trait cu senzatia ca-s numai pentru slabaturi
Poate a fost totusi un caz fericit, nu ma bucur prea tare,in rest sunt super happy ca am ajuns la 40 la pantaloni/jeans si 42-44 la bluze,depinde de croiala.
Am jurat ca nu-mi mai cumpar nimic-nimic pana nu ajung la 69 si asta cred ca e cel mai bun stimulent

V-am pupat pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

La mine ploua cu galeata, sper sa mai stea ca azi am treaba in oras...

Carmen, ieri nu te-am vazut, sper ca esti bine.

Bun venit acasa, Gabi!

Vik, felicitari pentru sport!
Eu ma gindeam sa dam dimensiunile in cm si Carmen sa le treaca in concurs, linga numele nostru. Ce zici?
Nu stiu cind voi reveni in Tailanda, nici n-am plecat inca, dar partea buna e ca vine sotul acasa in octombrie.

Zuzi, ce e un "figaro"??? Ceva mic si dulce si interzis?

Yubi, aseara am mincat o salata de frunze verzi (100g, 20 calorii, asa scria pe punga) cu 1 ardei rosu + aprox 50g sunca. Cred ca cele 180 calorii din ulei sint acceptabile, nu?
Si da, sper ca voi fi mai activa sau mai bine zis sa fac in asa fel incit sa fiu activa pe tot parcursul zilei, pentru ca acum merg dimineata la sala, trag tare 2-3 ore dupa care vin acasa si nu mai fac nimic solicitant din punct de vedere fizic - practic toata activitatea e concentrata intr-o singura parte a zilei. Cind incep scoala o sa fie altfel.

Roxa, bafta sa scapi si de ultimele kg!

EftimieC, bine ca te-ai distrat la munte, ce-as vrea si eu!

V-am pupat, vad ca s-a oprit ploaia, poate reusesc sa ies si eu din casa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eftimie C.

Serifa sorry ca n-am dat raportul, dar nu-s asa de mandra de el 89kg si asta pentru ca am papat si baut si m-am destrabalat

mandra/ne-mandra, as aprecia daca se va/vor respecta ziua/zilele de raport, respectiv MARTI/MIERCURI. In felul acesta scutesti serifa de a face modificari in lista zilnic....sper sa nu fie cu suparare, .
...intr-un timp chiar se aplica regula ce cele care raporteaza in afara zilelor de raport sa ramana cu pana la urmatorul raport.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sofia
Sabina, petrecere frumoasa,

neata Delia, multumesc penru ceai, .
Ma bucur pentru tine si cand spun asta, ma gandesc la faptul ca va veni sotul tau in tara, in octombrie.
Ieri am fost super ocupata, am avut consfatuire (intalnire a profesorilor de specialitate din judetul Iasi), apoi am iesit la un suc cu o prietena de-a mea. Ajunsa acasa, am ingrijit de 3 copiii, caci prietenii nostri au avut treaba in oras....

Daca doresti sa trec si dimensiunile in concurs, cred ca ar fi mai bine sa fac o alta lista, separata. Sa inteleg bine: numai tu si Vik veti da masurile sau toate fetele? daca sunteti numai tu si Vik, e ok, le voi trece in dreptul numelui vostru.

gata, ma pregatesc de plecare, sa aveti o zi minunata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello! Ce faceti doamne dragi? Azi m-am trezit cu un chef nebun de munca, e clar ca se apropie ziua de luni
Rolo, citesc ca nu esti cuminte?(merci de pont, Roxa) Iesi din frigi...te vaddd O zi buna sa ai, fara abateri.
Zuzi, cam tacuta ai fost ieri. Ai avut o zi grea?
CarmenE ce bine te-ai distrat...super. Sper sa intri mai des, mie imi lipsesc postarile tale Asteptam poze.
Delia ce bine ca vine sotul tau in octombrie acasa...te-ai mai linistit, nu?
Vik, Yubi bravo, citesc mereu ca va tineti de sport..aveti toata admiratia mea
Violeta azi te duci la concert? Daca da, distractie placuta si te asteptam cu impresii.
Carmen mai ai musafiri? Ce fac baietii?
Gabi bine ai revenit Acasa o sa te simti cu siguranta mai bine.
Anca te-ai trezit azi?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Sofia Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata !

Sofia, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Sunt prinsa rau saptamana asta. Ieri seara am fost la restaurant si am mancat si o prajitura la desert (n-am putut sa refuz). Mi-a fost rau toata seara... Asta ii semn ca nu trebuia .

Va pup pe toate si va urez spor la ce v-ati propus. Mai trec zilele astea.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

ZUZULINA - la Multi ani draguta si sa scapi de cat mai multe kg

La multi ani fericiti si numai bine ii urez si Sofiei

Mergi la inceput