Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si de la mine!

Zuzilici mii de scuze, dar nu am stiut ca te cheama Ana. Sau ma insel? Oricum La Multi Ani! sanatosi si fericiti, cu multe kg in minus.

Azi am mancat fructe si legume: mere (4) si prune, morcovi si ardei capia. Cred ca o sa mai rontai si niste seminte la serial (Lost).

Acum am pe foc o supa de rosii cu zarzavaturi si ma uit la Carcotasi.

Pupici la toata lumea .
Fug la supa ca se arde, dar mai bantui pe aici sa vad ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor! Imi pare rau ca vin asa de tarziu la raport, dar eu marti nu pot intra pe PC...vin noaptea tarziu acasa, ca de la serviciu merg direct la sala si ma intorc pe la 10, copil vrea sa-i ciotesc, ma spal si eu, ma pregatesc de a 2-a zi...

Raportul meu de marti dimineata arata asa: 60.4 kg, vorba Carolinei, zic si eu, 57 here I come - hopefully soon... Pe de alta parte am fost foarte fericita pret de cateva ore azi, ca de dim cantarul arata 59.4, eram in extaz, dupa care cand am sosit acasa, cu rusii pe cap, cantarul arata 60.4 la loc asa ca m-am deprimat...nu de tot, pleaca ei rusii...

Azi a fost ziua de legume fierte, am mancat broccoli si morcovei frantuzesti cu o bucatica de piadina...dimineata un mar si un kiwi seara nuimic ca am uitat, dar trebuia sa mananc legume fierte...in schimb 2 ore am aspirat in masina si am sters-o de praf, am masinutza curata, asa jeg era in ea sarmana...ioi!

Criscosty, stai cu okii pe Rolo ca aud ca nu e cuminte...[:P]

Zuzi , vreau doar sa dau jos kilele pe care le-am pus de cand nu ne-am vazut, dupa care trec la mentinere. Mai am 3 kile de dat jos! Doamne Ajuta!

Tzuni, Delia, Carmen

Va pup pe toate dragelor si sper sa revin in curand! Bafta in continuare.

Roxa-boxa-paradoxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut dragelor, ce faceti?
eu astept sa se elibereze baia sa pregatesc copii de culcarica!
Zuzi, la multi ani cu intarziere si din partea mea, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

of, cat sunt de salbatici copii mei, nu stiu cu cine seamana, piticul asta e tare bataus nu stiu ce sa mai fac cu el!
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

M-am intors azi-noapte la ora 1, sunt mult mai bine, dar inca tare obosita.

Zuzi, La Multi Ani! Numai bine iti doresc si cat mai multe kg pierdute.

Zilele astea eu am mancat aiurea; azi am mai revenit la normal, sper ca de maine sa fiu back on track.

Noapte buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara si de la mine.
Anda, nu am apucat sa fac muffin,dar maine neaparat, fiinca am ajuns azi si am cumparat ce mai aveam nevoie.Eu am sa folosesc in loc de zahar brun,zahar de trestie Bio.Mi-am luat si faina integrala(tot Bio daca tot a luat asa zaharul), unt cu procentaj mic de grasime si maine purced la preparat.
Ma uitam aseara la cateva poze de acum vreo 2 ani cand deja ma ingrasasem si aveam 59 kg, inca aratam bine(normal ca mai bine eram la 53) si tare as vrea sa ajung iarasi acolo, sper sa ma motiveze concursul asta si sa dau cat mai mult jos.Culmea e ca desi m-am ingrasat am niste incheieturi la maini ca atunci cand aveam 53 kg, mai ca-mi pica ceasul, lucru care nu as putea sa-l spun si in privinta picioarelor.
Meniul meu de azi:
mic dejun(ora 11 ca atunci am reusit sa ma trezesc): un castron cu cereale , muslli si lapte.
pranz: un castron cu supa de legume dupa retetele WW
la munca: un ciorchine(nu f mare ,cred ca in jur de 20 de boabe) de struguri si o nectarina
cina: salata de varza
Acum ma delectez cu un pahar cu vine rosu(stiu ca nu face bine in dieta,dar al meu are niste amici la barfa pe terasa si eu imi fac de lucru cu vinu poate asa adorm mai repede si nici nu mi se mai face foame).
Daca nu adorm intre timp mai apar, daca nu va urez o seara placuta.
PS:coechipierele, va astept sa mai spuneti si voi 2 vorbe.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara-buna seara!
Sunt restanta la subiect, dar voi recupera!Parol!
In weekend am fost la team building la Voronet si a fost super, desi ne-au rupt.Am plimbat dealurile in cautarea comorii si am trecut prin diverse probe...wow, ce-a mai ras copilasul meu cand a vazut ce-a facut mami in excursie
Poate-mi fac curaj si bag niste poze...
Merg sa din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sunt in urma cu subiectul, dar am facut o pauza pentru ca tocmai am ajuns la momentul in care Tzuni ne anunta ca e OFICIAL mama.Bravo scumpa mea!Meritai acest lucru!Sa va fie de bine si sa aveti o viata plina de bucurii, impreuna

Mergi la inceput

Am terminat supa (care a iesit supergustoasa), m-am imbaiat si acum ma asez la film, asa ca va las acum si va doresc o zi frumoasa maine.

Pentru mine asa va fi ca merg la spectacol, la Al Di Meola.

Pupici la toate fetele, inca o data,.......

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

EftimieC, nu, sa nu-mi zici ca ai cautat si tu comoara? Nu de alta dar am gasit-o io acum 3 ani!

Asta cu comoara incepe sa devina "gaura neagra" a astora cu team building-urile.

Si daca tot vorbim de gaura neagra uitati aici un alt punct de vedere.
http://savatie.wordpress.com/2008/09/09/adio-a-venit-sfirsitul-lumii/

Azi am mancat putin de tot pentru ca luni am calcat rau de tot pe langa. Maine ma urc de dimineata pe cantar!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Am revenit putin pentru ca acum am mers pe prima pagina si am vazut ca pe Zuzilici o cheama Ana-Maria. Asa ca
Zuzilici iubito, La Multi Ani! si pentru Maria!
Eu cand am venit la voi am cunoscut-o doar ca Zuzilici, dar nu zic asta ca sa ma scuz.

Acum chiar va las ca mi-a inceput serialul si am pierdut ceva din el.
Pupici

Mergi la inceput