Nou stil de viata (225)
Raspunsuri - Pagina 17
Delidana spune:
Buna,
Carmen, daca Tzuni n-a dat raportul pina acum, nu prea cred ca avem de ales asa ca trece-o cu ultima greutate. Imi inchipui ca ziua de ieri n-a fost una prea usoara pentru ea...
Lou, am si eu masina de piine (aici, in Tailanda) insa n-am folosit-o decit la inceput ca ne placea cind mirosea a piine calda in casa; dupa un timp ne-am plictisit de acelasi stil de piine (mare, gen cozonac) si de cele mai multe ori aruncam jumate din ea pentru ca n-o mincam (iar in 3 zile incepe sa mucegaiasca), mai ales ca eu am zile cind maninc piine si in alte zile nu ma ating de ea - sotul la fel...acum cumparam baghete.
Crys, o zi buna si tie.
Imi amintesc ce avint mare era pe subiect saptamina trecuta si acum e pustiiiiiiuuu...
Programul de la sala:
- 20 minute eliptica (-135 calorii)
- 30 minute spinning
- 15 minute
- 1 ora mers rapid pe banda inclinata (-453 calorii, hehe, mi-am batut recordul! ). De data asta am marit viteza (6 - 6.2) si inclinarea (10-11).
Am sa incep sa postez si meniul; Anda, fii cu ochii pe mine, te rog, si trage-ma de mineca daca o iau razna.
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: 1 copan de pui + 1 cartof la cuptor, salata de varza
C: imi propun o salata de verdeturi, poate cu un pic de brinza feta.
Am citit acum citeva zile pe un site ca 1 mango are cam 135 calorii. Mai mult decit o banana...dar asta e, nu mai pap eu asa ceva in tara asa ca profit acum, cit mai pot.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Neata frumoaselor,
Lou: mie asa mi se pare, dar e la fel de adevarat ca painea facuta in casa nu se compara cu cea cumparata. O sa incerc diseara sa fac poza la o felie ca sa vezi despre ce vorbesc. Cred ca nu m-au lasat ai mei sa ma joc cu plastilina cand eram mica de aia imi place sa framant acum
Tumpi: astept sa imi spui cum ti-a placut.
Zuzi, Rolo, Criss: ce faceti? Haideti la postat de meniu.
Delia: ai mei mananca paine destul de multa. Carina in fiecare seara imi cere inainte de somn paine proaspata cu unt si miere sau cu crema de branza (ceea ce nu se intampla decat extrem de rar inainte de a face paine acasa). In plus, eu mai multe retete de paine pe care le alternez si folosesc masina uneori doar pentru framantat si crescut si modelez eu apoi painea cum vreau - baghete sau chifle sau impletita.
Legat de meniu, sigur ca ma uit, dar incearca macar aproximativ sa estimezi si cantitatile - din punctul meu de vedere portion control e f importanta. Legat de mango, are 65 cal/ 100g (curatat).
Meniul meu de azi:
un sandvis cu crema de branza si sunca de curcan si ceai
spaghete all'arabiata (cu ardei iuteeee)
n-am nici o pofta pe diseara - poate creveti cu ceva langa
Va puic si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
rolo spune:
Iertare, iertare
Raportez cu intarziere ca incep concursul de la 89 de kile. Rusine mie, ca ultima data cand ma cantarisem (inainte de a ramane fara baterii aveam 87) in fine. Vreau porcul mobilizator!!!!!
Ieri a fost o zi relativ ok, am mancat fructe si cafea cu lapte si miere dimineata si putina varza calita cu o rosie cand am ajuns acasa.
Azi am baut cafeaua cu lapte si fara zahar, am mancat 2 felii de salam si jumate de ou fiert tare. Acasa o sa mananc o salata cu rosii castraveti salata verde si putin ton cu lamaie. Si musai 2 l apa pe toata ziua de azi (pana acum juma de litru)
Zuzi am uitat sa iti spun LMA? IARTAAAAA-MAAAAA
Tot ce iti doresti sa se implineasca.
Revin repede ca fug la sedinta acum
CRISCOSTY spune:
M-am intors, stau o ora si apoi plec iar
Delia, felicitari ptr. batut recordul
Anda, asa te vreau, trage-ne de maneca
Meniul de azi:
- omleta din 2 oua si o rosie
- salata de rosii, castraveti, ardei si cas
- diseara nu stiu...cred ca am sa-mi iau niste ton, mi-a facut pofta Rolo si ceva fructe
Rolo, vad ce te ti de treaba, bravo
Crys si Dany
Delidana spune:
Anda, azi am luat mango de la supermarket, o bucata are 420 grame (intreg, necuratat), probabil ca miezul si coaja au cam 100g (estimez si eu, ca n-am cintar de bucatarie) deci ramin 320g, adica cel putin 195 calorii doar dintr-un fruct?? Daca mai adaug cerealele si laptele de soia cred ca ajung la 500 calorii. Hmmmm...
Referitor la masina de piine, am si eu carticica cu retete, am incercat o data baghete si nu mi-au iesit bine (sa fie din cauza cuptorului electric?) si pizza de vreo citeva ori (cu rezultate foarte bune ) dar la caldurile de aici innebunesc daca stau in bucatarie prea mult......si nu se merita...
Voi incerca sa estimez cantitatile de mincare, desi sincera sa fiu la fructe si vegetale nu am tinut niciodata cont de cantitati dar poate ca ar trebui. Deci copanul de la prinz aproximativ 200g (fara os si piele), cam 200g salata de varza cu 2 linguri de ulei, sare si o lingurita de otet; un cartof mediu taiat felii. Cam asta ar fi.
Iti multumesc pentru ajutor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Buna fetelor:)Sapt asta sper sa-mi iasa pina la capat programul asta cu cina la 6, sport o ora sau doua de la 7.30 si pe urma nimic.La sfirsit de oct am un dineu aparte in hamburg si vreau sa nu fac spume ca imi vin hainele ciudat pe mine. Plus ca at e si ziua mea si o sa plecam singurei undeva 3 zile.Asa ca am motivatii, chiar imi doresc tare mult sa slabesc ultimile kg ramase.Meniu azi:MD: cereale integrale cu kiwi si lapte slabP: un fel de varza fiarta numai in apa cu sare(wirsingkohl) cu o lingura de sos alb mai slab facut si un file mare de pangasiusG: cafea cu lapte, bucati de pepene galben si rosu cu 3 linguri de iaurt cu cirese slab.C: o piinica neagra cu sunca de praga si ceva brinza light.Sport: urmeaza o ora spinningMi se pare cam multisor dar chiar mi-a fost foame.Deli meniul tau mi se pare foarte finut azi, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Gabi ai grija de tine!Mephala ti-am privit pozele, baietii tai cu gropite ca de obicei niste frumosi!Mami dulce, hai cind pui o poza, eu-s tare curioasa sa te vad cum iti vin cele 73kg, la 1,77 ai tai cred ca esti numai bine. Aldo face de miine budo, e ceva intre judo si box, osa-ti las impresii dupa. Spor la job! Ma bucur pt tine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
vikinga spune:
Da Deli hai sa vedem si la cm de data asta, eu-s curioasa pt mine, sa vad citi cm se duc intr-o luna comparativ cu kg. Ma uit miine dimineata, daca vrei le dam pe pm.Luna asta nu mai fac aparate deloc, mi-am propus sa alternez o zi spinning/alergat/step cu o zi aerobic/bodystiling/pilates. Neaparat seara, ca la mine merge excelent! Ajung la 8.30 ori 9.30 seara acasa, imi trag sufletul, fac dus, beau apa si pe urma in pat cu o carte ca sa adorm mai repede o sa caut una mai plictisitoare. E singura mea sansa sa nu mai maninc seara.Aaaaah si am uitat sa va dau o mare veste! Mi-am aruncat toate hainele de dolofana! Toate! Nu mai exista cale inapoi, doar in trenning ca altceva mi-am promis ca nu mai imi iau.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor. Normal ca nu m-am suparat (prea tare). Ce asta-i motiv de suparare?
Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat si le ofer cate-un si-o
Meniul meu de azi:
MD - cafea + 1 figaro + 1 pahar de protein shake + o nactarina
G - 4 crackers
P - piept de pui cu legume + salata verde + rosi, ardei, casravete
C - salata verde + tuna in lamaie din conserva
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
yubi spune:
Buna seara ,doamnelor !Zuzi Anda ,vrem retete si poze cu painicile tale Delia , o lingura de ulei are 90 de cal ,deci tu ai adaugat la salata din start 180 de calorii. Ma amuzat faptul ca astepti sa vi in tara ca sa fi mai activa . Poti sa fi mai activa ,decat esti deja ?
yubi spune:
Eu am venit de la sala ,unde am facut o ora de aerobic si 10 min. la banda de alergat.Meniul de azi:MD - ora 8 - 1 felie de paine prajita + 1 rosie + 10 masline + 1 si 1/2 ou fiertG - 1 bomboana de ciocolataP - ora 14- hamburger C - apa plata cu lamaie ,din cauza pranzului Va doresc o seara linistita