Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Cris: nu ma simt la fel de rau ca ieri, dar nici bine (inca imi e greata si imi vajaie capul)
Carmen: foarte fain tortul. Daca v-a placut si gustul, ma bucur. Baietii tai niste frumosi si ochiosi....
Zuzi: daca asta ar fi fost cea mai mare problema din copilaria mea as fi mai mult decat fericita. DIn pacate, nu a fost asa si continua sa nu fie.
Delia: si aici ieri a fost asa intunecat de imi venea sa fug acasa direct sub plapuma.
Gabi: esti mai bine?
Tzuni: succes in ceea ce ai de facut.
Va urez bafta la toate in concurs, sa va tingeti targeturile stabilite. Bafta si incurajari speciale echipei mele de suflet - echipa rosie si sunt aici daca aveti nevoie de ajutor sau suport.
Raportul: neschimbat
Meniul de azi:
omleta dintr-un ou, 2 albusuri, quark si ciuperci + 2 mini checuri cu ceai
salata de ton (salata verde, castraveti, mozarela, ton, porumb, ciuperci si lamaie)
sandvis cu sunca de curcan, mozarela si salata (pe cand ajung acasa e programata sa se termine de facut painea si probabil ca o sa miroasa prea bine) + inghetata si prune
Va pup si revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
66 kg. Deh, a ramas tort si pe duminica, si pe luni

Urmeaza si aniversarea Sofiei, deci probabil saptamana asta iar nu slabesc.
Plecam cred ca vineri la munte pana pe 4 octombrie. Sotul va reveni in Bucuresti pt orele lui de la scoala, iar eu stau cu cei mici sa le repun bujorii in obrajori. Sper sa reusesc sa intru si de-acolo, dar oricum, chiar daca nu, vreau sa fiu la active, sa am toti morcovii posibili destinati salbitului

felicitari celor care au slabit si cele care nu, nu descurajarti, sigur va fi bine.
La urmatorul concurs ma bag si eu! Dixit;)))

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am citit asa, in diagonala, si am revenit. Sunt cam chiauna azi, am racit si nu prea mi-e bine, asa ca nu voi avea prea mult spor la scris.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!

Am vazut ca sunt in echipa lime cu Mamica dulce si cu Tumpi.
Sa avem spor fetelor, targetul meu este sa ajung la 55 Kg pe 15 oct, asa ca sa zicem ca e de 3 Kg pe acest concurs. Doamne ajuta!

M-as duce azi la Pilates, dar nu sunt in stare, asa ca astept sa imi revin. Am fost vineri la cardio sculpt si pot spune ca e un program criminal. Dar mi-a placut, ma mai duc, masochista mica ce sunt.

Mai termin pe aici una, alta la birou si plec acasa in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Rolo, Zuzi, colegutele mele....succes si aveti grija, sunt cu ochii pe voi
Rolo am vazut si eu un pui frumos in poze..ce mare s-a facut
Anda
Caro sanatate, ai grija de tine.
Sabina lasa ca trece si perioada asta cu multe aniversari si o vei lua de la capat cu slabitul. Ce bine ca pleci ptr. atat de mult timp la munte...aveti casa acolo?

Meniul de azi:
- sunca de pui si o rosie
- ciorba de pui
- pui la gratar cu salata...acum am observat ca azi este ziua puiului

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata dragelor, dau raport pe fuga ca trebuie sa fug fuga-fugutza!

fix 73 kg

Astazi cred ca o sa calc stramb ca sunt invitata la birthday party 8pentru care am facut si 3 kile de tiramisu aseara.
Incerc sa gust doar din una-alta,nu sa ma satur

Va pup, o zi buna, saptamana buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am aparut si eu.Pana la urma am reusit si am ajuns aseara tarziu,credeam ca nu mai ajungem, in loc de 5 ore pe drum am facut 7, am prins la un moment dat 8km aglomeratie pe autostrada, noroc ca Mitzy dormea linistita si nu ne-a mai cantat.
Raportez 64,1,asta e, nu am ce-i face, am luat 200gr,dar zilele astea cat am fost plecata, chiar daca nu am mancat mult, sambata am avut o cina de afaceri si ne-am pus la masa pe la 20 si ceva.In rest in 2 zile m-am delectat cu o bunatatea de pastrav, eu de fel schimb meniurile in fiecare zi cand merg la restaurant,dar de data asta numai pastrav as fi mancat.A fost un deliciu.
Targetul meu pt concursul asta este de 60,as vrea eu mai mult,dar prefer mai putin ca sa ma pot tine de treaba.Poate de cand se termina concursul si pana la ziua mea mai reusesc sa dau inca 2 kg jos.
Mamicadulce, intrebai de crosstrainer, eu am unul si spre rusinea mea nu am mai pus mana pe el decat sa-l sterg de praf, sunt aproape 10 luni ca nu l-am mai folosit.E adevarat ca la cat de obosit sunt numai de el nu aveam chef,de aceea prefer o sala, ca stiu ca acolo ma antrezenz cu restul, in schimb acasa ma pun pe tanjeala.E adevarat ca eu marea majoritate a timpului o stau in picioare si sa ma mai sui pe el nu-mi vine si asa au inceput sa mi apara varice,iar piciorusele mele frumoase sunt acum niste carnaciori.
Carina, merci de reteta, am sa o studiez si am sa fac si eu zilele astea.Pot manca si eu?sau e o bomba calorica?Retete de paine mai interesante ai?Am si eu masina de paine,dar de can m-am mutat din lipsa de spatiu in bucatarie, sta mai mult sus pe dulap si nu am mai folosit-o.Sanatate multa, ca am vazut ca ai probleme cu stomacul.
Lou, naspa cu amenda, mi-am luat si eu una ieri,dar de 15 e,efectiv am aparut la 2 min dupa ce imi pusesera biletul in geam.
Gabi, sanatate multa si tie.
Tzuni, drum bun si las ca ai sa vezi ca trece timpul repede la cum te ingropi tu in munca.
Zuzi,bravos ca te ti de treaba.
Delia, sti vb aia "fi barbata Zoe".
Guasta, ce mai faci, cand e marele eveniment?
Carmen, adorabili flacaii tai.
Carolinah, sanatate multa si spor la slabit .Mamidulce la fel, tb sa face o echipa super,Carolinah e cea care face mult sport si ne sustine, iar noi tb sa o sustinem pe ea.
Spor la slabit tuturor.
Si sa nu uit, La multi ani tuturor Mariilor, cu putina intarziere.
Acum fug ca tb sa despachetez bagajele si sa ma apuc sa strang putin inainte sa plec la munca.
Dat fiind faptul ca nu am fost acasa si nici la cumparaturi azi nu am sa am un meniu cine stie ce, dar am sa incerc sa ma organizez si am sa postez meniul in fiecare zi.Pana la ora asta nu am mancat decat un castron de lapte cu cereale si am baut o cafea.Poate inainte sa plec imi fac niste legume chinezesti cu putin sos de soia.
O zi buna va urez.
Pup toate fetele pe care nu le-am enumerat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! N-am citit prea mult din urma dar vrea sa dau raportul pana ajung la servici.
Mephala, 91 kg e raportul meu. M-asteptam la mai mult dar poate saptamana viitoare. De-acum incepe adevaratul 'razboi" impotriva kg. Succes tuturor concurentelor.
Revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare si spor la slabit!
Carmen, tortul , iar baietii !
rolo, ce dulcica e printesa, si nu mai e chelutza, a crescut si ea si parul! cat despre roxa, nu-i grasa deloc si bine ca stim la cine putem apela sa ne arate poze!
Tzuni, asa e cand esti mama , e normal sa iti faci griji ...eu in prima zi de gradi l-am lasat pe Marc cu lacrimi in ochi, adica eu plangeam ca el habar n-avea!!! drum bun si sa te intorci sanatoasa! ce filmati? sau nu e voie sa ne spui?
Gabi esti mai bine? ai grija de tine!

La noi e timp tare frumos, astept sa ajunga Marc acum de la gradi, azi il aduce vecina!
Crys, ai inceput lucrul de ieri sau inca nu?

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

N-am ajuns inca la munca dar abia acum am vazut raportul de saptamana trecuta. Uf! ce raport prost am azi.
In alta ordine de idei vreau sa urez tuturor celor care poarta numele Sf. ANA.
Si cum eu ieri am fost si Maria si azi sunt si Ana va ofer tuturor virtual un de sampanie. si la mai mare. Sa bem in cinstea cocursului. Fie ca cele mai buen sa castige.

Tzuni drum bun. O sa fie bine ai sa vezi.

Gabi ti-e mai bine draga mea? Sper sa-ti fie mai bine. Sanatate multa.

Rolo esti pe baricade, da? Ti-am vazut si eu printesa. Doamne ce-a crescut! E superba. Ai grija ce papi de azi inainte si la ce ore.

Roxa arati bine soro. Ce-i cu tine de esti la dieta si nu la mentinere? Unde vrei s-ajungi?

Anda imi pare rau dar stii tu ca ce nu te omoara te face mai puternic. Sunt convinsa ca toate astea te-au facut persoana care esti azi si pe care eu o admir. Ai inceput sa-i cumperi rechizite Carinei?

Delidana cand vii acasa? La sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare?

Crys si tu pe baricade, da? Succes si Bafta si la slujba. Mai ai putin si-o iei de coada. Ca scolarii.

Meniul meu de ieri:
MD - cafea + 500 ml apa + 1 pahar de protein shake
P - o salata imensa (salata verde + ardei + rosii + castravete + branza feta + almonds) + un carnacior.
C - salata verde cu ceapa verde, ridichi , ardei + Tuna in sos de lamaie din conserva

Meniul de azi;
MD - Cafea + 2 buc. prajitura Figaro ( facuta in casa pentru ziua mea si-a Isabellei)
Pranzul si cina inca nu le stiu dar am sa le postez cum aflu.
Va acum si revin de la servici.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: Moulinex e masina mea de paine si sunt ff multumita de ea. Eu personal prefer sa fac aluaturile framantate de mana - ies mult mai bune, dar nu am timp sa fac asta foarte des, mai ales in timpul saptamanii. Ai mei, nu prea mai mananca paine de altfel cand mergem in vizita. Nu le mai place cica.
Tumpi: numai 100 de grame vrei sa slabesti?
Legat de paine:
Pui in masina in ordinea asta - 300 g lapte slab, 40 g unt, 50 g de zahar brun, 10 g de miere, 8 g de sare, 500 g de faina, 7 g de drojdie uscata. Atat - are 260 cal/ 100 g (untul meu e low fat - 40% grasime de la President)

Legat de prajitura, daca folosesti unt la fel de slab si doar 150 de zahar, cele 2 tavi au 1980 de cal + caloriile fructelor (in functie de ce fructe folosesti). Stiind asta, iti poti regla tu portia.
Dar e minunata, e cea mai buna reteta de praji cu fructe pe care am facut-o eu, mai ales pentru ca mie imi place gustul si textura data de faina integrala.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput