Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Raportez: 68 kg (+500g). Se pare ca incep concursul de la o greutate mai rotunjita.

Carmen, tortul arata foarte bine, cremos, asa cum imi place mie. Si am vazut si niste poze cu o rulada...

Propun o restructurare a listei de pe prima pagina deoarece sint citeva fete care n-au mai postat de mult - la fiecare lipsa de la apel sa se pune cite o in dreptul numelui si la 3 astfel de emoticoane se trece la "Au luat o pauza". Ce ziceti?
Carmen?

Tzuni, calatorie placuta si sa te intorci cu bine.

Gabi, sper ca azi sa te simti mai bine.

Vik si Tzuni, sa aveti un raport bun!

Roxa-boxa, arati bine intr-un picior.

Va pup, am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza,
Raportez mai incolo ca o sa ma cantaresc la farmacia din colt, nu de alta dar bateriile de la cantarul meu sunt destul de greu de gasit.
viu mai incolo ca iuntru in sedinta imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza frumoaselor...

Raportez o crestere cu 300 gr...deci 99 kg pt inceput de concurs probabil din cauza de rusi pe cap. So...targetul concursului va fi 4 kg....desi as dori mai mult dar...incet si sigur.

Tzuni offf....grijile astea nu vor disparea niciodata...desi nu stiu cum e sa fii departe de pui asa mult....imi inchipui totusi ca vei fi tare ingrijorata desi o lasi pe maini bune.

Mephala ai niste baieti absolut superbi...cu niste ochi...de vor baga fetele in boala....iar tortul....yamiii!!!

Acum va poop ca ma retrag in pat sa mai fur o ora de somn...pe vremea asta...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Azi incep serviciul putin mai tarziu, dar am o zi plina. De maine pana la sfarsitul saptamanii nu cred ca am acces la net.

Va pup pe toate si celor din concurs le urez multa bafta! Si pentru cele care "chibiteaza" pe margine mult spor la dat jos!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Am scris um mesaj lunggg si nu l-a trimis, acum nu mai am timp sa o iau de la capat Raport...83.5 kg, ma asteptam sa se vada ceva in plus la cantar, dar nu atat. Asta este, recuprez eu.

La multi ani tuturor Mariilor!

Succes fetele la concurs!

Revin...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Intru in concurs cu 65 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare, am lipsit ieri, asa ca azi am de citit o gramada!!! dau raportul acum si dupa ce citesc din urma mai revin.

Raport: 57.9 Kg----------- sunt fff multumita!

(55, here I come!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen tortul arata super, iar baietii ce sa mai zic? Ma baga in boala cu ochii aia superbi
Delia ai grija de tine, inteleg cum te simti
Tzuni asa este cand petreci o perioada fara pui, te inteleg perfect ce simti. Cred ca toate suntem asa, adevarate leoaice Gandeste-te la vacanta de iarna pe care o veti petrece impreuna.
Gabi sper ca te simti mai bine, si eu sufar de migrene..sunt groaznice uneori. Ai grija de tine
Anda cum te simti azi?
Violeta arati super, felicitari ptr. ambitie
Dordia frumoase poze, frumosi copii Sanatate puilor, iar tie succes la concurs.
Felicitari celor care au slabit

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tzuni te inteleg perfect, asa eram si eu cand eram plecata. Aveam un milion de ganduri in cap si toate negre
Dar daca e pe maini bune, stai linistita, o saptamana trece repede, mai ales ca te duci in interses de serviciu

Mephala tare frumosi baietii (de tort nu zic nimic)

La Rolo am vazut o papusica tare poznasa si frumoasa

hai echipa...unde sunteti? V-ati pregatit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Am revenit de la sala unde am facut asa:
- 1 ora yoga cu minge
- 20 minute spinning (ar fi trebuit sa facem aerobic dar pentru ca nimeni n-a dorit, antrenorul s-a oferit sa inlocuiasca cu
- 30 minute eliptica (-200 calorii)

Aici ploua cu galeata si e intuneric de zici ca vine seara, partea buna e ca s-a mai racorit un pic.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput