Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Michelle, spun si eu o rugaciune pentru tine sa ramai curand insarcinata si sa ai un copilas sanatos. Inteleg prin ce treci, ani de zile m-am rugat pentru copilas si iata acum sunt la al doilea. Te pup!

Cami, felicitari pentru ca ati cununat atatia fini. Ne dorim si noi dar nu avem pe cine. Am botezat insa un baietel.

Fetelor, am o durere de picior drept, de fapt a plecat de la mijloc si s-a lasat in 2 saptamani pe picior, incat uneori nu mai pot merge. A mai patit cineva asta? nu stiu la ce fel de medic ar trebui sa merg.

Puteti sa-mi trimiteti si mie parola pe gmail? multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, inafara de no-spa nu mi-a dat nimic, mi-a zis doar sa stau linistita ca altfel ajung la spital. Deschizatura este la interior sau ceva de genul asta si nu este foarte mare, dar este si nu e bine.

Just, am citit ca durerile cand schimbi pozitia sunt normale, insa nu te lasa doar pe ce citim. De te doare ceva, mergi la dr. Eu am zis ca durerile sunt normale, chiar si alea cand mergeam, si nu aveam dreptate.

Aryia, lasa-i sa bombane. Tu gandeste-te la puii tai si umple-te de energie pozitiva!

Michelle, fii tare si ai incredere ca vei avea si tu un bebe!

Eu am avut insomnii si cosmaruri iar acum nu amp chef de nimic!

Bee19+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Michelle,te pupic.Ai grija de tine.Durerea e mare,dar cred cu tarie ca intr-o zi vei fi mamica si inca una foarte buna.
Am avut si eu ceva razboaie cu Doamne Doamne si nu intelegeam de ce..pana la urma caile lui sunt necunoscute,poate ca nu era timpul atunci,poate bebeii aceia nu erau ok..numai el stie de ce s-a intamplat.Iti doresc multa putere si Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute ca intr-o zi sa-ti tii si tu puiutul in brate,sanatos.Si te rog,nu te invinovatii,stiu cum e..dar crede-ma ca nu ai gresit cu nimic,nu esti tu de vina cu nimic pt aceasta tragedie.
Ai grija de tine si te asteptam ca intr-o zi sa ne dai vestea cea mare..si anume ca esti mamica.

La multi ani fericiti tuturor Mariilor!

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Acum am citit ce ai scris flo..credeam ca-s prima :))
No-spa pastile ti-a dat flo?Doar atat?Daca ai dureri marisoare asa,pastilele sunt cam apa de ploaie.Totusi nu ti-a zis nik de cerclaj,sau nu e cazul?Iar in loc de no-spa pastile la dureri marisoare eu as opta pt un cocktail cu nospa,scobutil,eventual papaverina..Totusi ma gandesc sa insisti la dr tau,ca intr-adevar colul se scurteaza/lungeste in diferite situatii,dar atunci cand se deschide colul stiu ca remediul este cerclajul..Ma rog,el stie mai bine.
Ai grija de tine si stai linistita in pat.Dar linistita,fara treburi prin casa..efort,etc.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Ledi, m-a trimis la dr meu gineco care atunci era in concediu. Abia azi s-a intors si astept ora 9 pentru ca sa il sun sa ma programeze cat mai repede. La eco s-a vazut intredeschizatura respectiva insa colul nu l-a masurat ca trebuie eco vaginal. Il astept pe dr Herghelegiu sa imi spuna ce trebuie sa fac. Sper nu spital!!!!! Stau cuminte dar nu imi place sa stau acasa!!!!!

Tu ce faci? Cum a fost in weekend?

Bee19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Ledi, m-a trimis la dr meu gineco care atunci era in concediu. Abia azi s-a intors si astept ora 9 pentru ca sa il sun sa ma programeze cat mai repede. La eco s-a vazut intredeschizatura respectiva insa colul nu l-a masurat ca trebuie eco vaginal. Il astept pe dr Herghelegiu sa imi spuna ce trebuie sa fac. Sper nu spital!!!!! Stau cuminte dar nu imi place sa stau acasa!!!!!

Tu ce faci? Cum a fost in weekend?

Bee19+

De ce eco vaginal?Se poate masura colul foarte lejer si cu eco abdominal.La varsta asta nu se mai face eco intravaginala.Plus ca nu e bine sa mai umble cineva pe acolo sa streseze colul..
Oricum ii spui ca e urgenta si sa te primeasca azi.Macar asa iti spune ce e de facut.
Eu dorm pe mine,la 6 fara ceva eram in picioare ca m-au papat tantarii(probabil au devenit imuni la pastile/solutii),apoi ca mi-era foame,apoi la baie si tot asa..Plus ca azi noapte a fost incredibil de cald..

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata!

just eu n-am dureri de-astea, dar cert este ca am inceput sa ma dau de-a rostogolul cand ma pun si ma dau jos din pat... nu ma mai ridic cu usurinta, ma intorc cu greutate. Kg am pus vreo 5 pana acum, dar in afara de burtica care este rotunjoara bine, nu pot spune ca se vad pe undeva. Pe zona vesela nu o mai vad de ceva timp, la picioare nu mai ajung cum trebuie pt pedichiura ma incalt greu, etc. La mine apar ceva dureri/senzatii cand ma consum nervos, dar este o reactie aproape instant si trece repede, pt ca si eu ma repliez repejor. Am avut si ceva contractii, cateva zile la rand, cu intepaturi in uter si o durere localizata jos, ca de ovare, cu care m-am trezit tam-nesam in toiul noptii...am luat no-spa si a trecut. Deocamdata no-spa si-a facut efectul la mine pt orice durere. Burtica ma mananca, ma dau cu Mustela pe sani, burtica si picioare. Si mai am o faza dupa ce mananc, daca nu stau cu spatele drept, imi vine mancarea inapoi in esofag .

Michelle dragalaso, nu-i vina ta ca bebe nu a ramas la tine, nici nu venise sa ramana. Ai ceva de invatat din asta, este o lectie de viata pe care numai asa o poti asimila. Cand Dumnezeu da viata si zile unui suflet, pai i le da atat cat i le da: la unii mai putin la altii mai mult. Tatal meu a murit la 25 de ani...a fost cineva de vina? Nu, atat a avut zile. A venit si a trait atat cat sa o intalneasca pe mama si sa ma faca pe mine. Cand invatam sa merg, exersam pe langa patul lui de spital. Poti face ceva? Nu. Nu exista doctor care sa dea viata sau sa tina viata pe care nu a dat-o Dumnezeu. Stiu ca tu ai mare incredere in doctori, din pacate sunt neputiinciosi in cazuri de-astea. Hai fii tare, pastreaza speranta si ai rabdare ca la momentul potrivit, copilul tau va veni si va ramane cu tine. Eu pana n-am renuntat la a mai controla ceva (am renuntat la tratamente, doctori, terapii, etc) n-am ramas insarcinata cu o sarcina viabila. Poate si la tine e la fel... Uita-te in jur si vezi cate mame care n-au nici atata informatie, posibilitati, cultura, educatie, mediu propice, etc etc fac copii pe banda. Nu te pune pe ganduri? Iti doresc multa liniste sufleteasca, ca sa vina bebe repejor!

Catalina

24+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,ce sa fac,sunt disperata am niste picioare de elefant si asta inceponad de ieri!!
MIchelle,eu nu am apucat sa te cunosc,dar cred ca ai o durere imensa in suflet,ti-am citit povestea si vreau sa iti zic sa ai incredere in Doamne Doamne ca el stie de ce se intampla toate astea. e greu sa mai crezi intr-un viitor roz,dar e bine sa ramai optimista. sa plangi cat ai tu nevoie si cand vei fii pregatita sa mergi mai departe sa o faci! noi,toae, iti vom fi alaturi si ne-ar face mare placere sa mai intrii din cand in cand pe la noi. te pup si iti dorescpace si liniste si INCREDERE!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Billy, 5 kg la 24 sapt e tare bine! Noi avem aproape 20 sapt si deja s-au adunat 4 kg. Iar acum daca stau si in pat...M-as duca macar la biserica, ca e sarbatoare!

Bee19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

fetelor,ce sa fac,sunt disperata am niste picioare de elefant si asta inceponad de ieri!!
MIchelle,eu nu am apucat sa te cunosc,dar cred ca ai o durere imensa in suflet,ti-am citit povestea si vreau sa iti zic sa ai incredere in Doamne Doamne ca el stie de ce se intampla toate astea. e greu sa mai crezi intr-un viitor roz,dar e bine sa ramai optimista. sa plangi cat ai tu nevoie si cand vei fii pregatita sa mergi mai departe sa o faci! noi,toae, iti vom fi alaturi si ne-ar face mare placere sa mai intrii din cand in cand pe la noi. te pup si iti dorescpace si liniste si INCREDERE!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

tensiunea cum e?Fa-ti un dus rapid cu apa rece pe picioare si stai cu ele ridicate pe-o perna ceva..Multa apa si renunta la sare.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput